Oblečení Lidl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2449
22.7.14 18:12

Ano, jde to, delam to tak bezne, pokud mi něco nesedi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
22.7.14 18:16

Jojo zrovna včera vracela známá a bez problému..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
22.7.14 18:20

@Gina108
ano..běžně to dělají právě proto že nemají kabinky na zkoušení..musí to mít všechny cedulky, nejlépe v tom sáčku v kterém si to koupila a lísteček z pokladny..vymění nebo vrátí prachy vždy..- teda aspon u nas.

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
22.7.14 18:20
@DonnaNoble píše:
Už ne, kdysi jsem si tam pár věcí koupila - boty roztrhané po měsíci nošení, oblečení ztratilo tvar po pár praních :(

Přesně, už tam nic nekupuju, zklamalo mě to :evil:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
22.7.14 18:22

@Jančakecalka u nas kvalita super..teda jak co..už poznám co je jen hadr a co ne..jde to poznat z látky.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
724
22.7.14 18:25
@Gina108 píše:
Ahoj, oživuju diskuzi. Nevíte někdo, zda i v Lidlu může člověk vrátit oblečení jen proto, že mu nesedí? (Samozřejmě nenošené). Občas mívaj docela dobré hadry i na na dospělé, ale zkoušejte to v nákupáku, že? :roll: :mrgreen:

pokud je oblečení nepoužité tak to vymění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
22.7.14 18:27
@smurfka píše:
@Jančakecalka u nas kvalita super..teda jak co..už poznám co je jen hadr a co ne..jde to poznat z látky.. :nevim:

Hm, ale u bot to těžko poznám :? jestli se mi po měsíce neprošmajdaj :roll:
Ted mám momentálně pifku i na Takko, už jsem tam reklamovala dvoje džíny :cert:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
22.7.14 18:30
@Jančakecalka píše:
Hm, ale u bot to těžko poznám :? jestli se mi po měsíce neprošmajdaj :roll:
Ted mám momentálně pifku i na Takko, už jsem tam reklamovala dvoje džíny :cert:

tak nevím..já i chlap z tama boty máme a zatím super..jako pár měsíců mi vydrží i boty od tamiku, tak je mi jedno jestli koupím tam nebo tam, když na boty od bati třeba nemám..

• Citovat
  • Upravit
6376
22.7.14 18:30

@Gina108 Můžeš to vrátit do měsíce bez udání důvodů :palec: Nenošené samozřejmě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
22.7.14 18:33
@Gina108 píše:
Ahoj, oživuju diskuzi. Nevíte někdo, zda i v Lidlu může člověk vrátit oblečení jen proto, že mu nesedí? (Samozřejmě nenošené). Občas mívaj docela dobré hadry i na na dospělé, ale zkoušejte to v nákupáku, že? :roll: :mrgreen:

Jde to, já vracela džíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
22.7.14 18:33
@smurfka píše:
tak nevím..já i chlap z tama boty máme a zatím super..jako pár měsíců mi vydrží i boty od tamiku, tak je mi jedno jestli koupím tam nebo tam, když na boty od bati třeba nemám..

K tamíkům taky nechodim a k batovi už vůbec ne :cert: tam mi jednou prodavačka řekla, že je normální, že mi do zimních bot teče i po impregnaci a že se kůže z bot odloupe. Mám zimní boty ze sportu a nemusela jsem je ani impregnovat a neteče do nich a mám je už pět let ;) a navíc byly mnohem levnější než ty od Batáka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
229
22.7.14 18:56

Může se vrátit nenošené bez udání důvodu. děláme to tak v práci, že jedna ráno vystojí frontu nakoupí x hader v x velikostech, a pak zkoušíme a případně vracíme.
Ovšem za mě oblečení z Lidlu mi vůbec nesedí a nepřijde mi kvalitní. A když si vzpomenu jak jsem koupila trekové boty a pak jsem trpěla, Brrr už nikdy víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
22.7.14 18:57
@Gina108 píše:

Do mesice, vymenit i vratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
22.7.14 18:59

Ano, vratit se da do 30ti dnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
22.7.14 19:00

Nemají s tím problém, stejně tam nemáš možnost si oblečení vyzkoušet. Tak si to koupíš, doma vyzkoušíš a kdyby to nesedělo, tak to půjdeš vrátit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat