Oblečení Lidl
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Gina108
ano..běžně to dělají právě proto že nemají kabinky na zkoušení..musí to mít všechny cedulky, nejlépe v tom sáčku v kterém si to koupila a lísteček z pokladny..vymění nebo vrátí prachy vždy..- teda aspon u nas.
- Citovat
- Upravit
@DonnaNoble píše:
Už ne, kdysi jsem si tam pár věcí koupila - boty roztrhané po měsíci nošení, oblečení ztratilo tvar po pár praních
Přesně, už tam nic nekupuju, zklamalo mě to ![]()
- Citovat
- Upravit
@Jančakecalka u nas kvalita super..teda jak co..už poznám co je jen hadr a co ne..jde to poznat z látky.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Gina108 píše:
Ahoj, oživuju diskuzi. Nevíte někdo, zda i v Lidlu může člověk vrátit oblečení jen proto, že mu nesedí? (Samozřejmě nenošené). Občas mívaj docela dobré hadry i na na dospělé, ale zkoušejte to v nákupáku, že?![]()
pokud je oblečení nepoužité tak to vymění
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smurfka píše:
@Jančakecalka u nas kvalita super..teda jak co..už poznám co je jen hadr a co ne..jde to poznat z látky..
Hm, ale u bot to těžko poznám
jestli se mi po měsíce neprošmajdaj ![]()
Ted mám momentálně pifku i na Takko, už jsem tam reklamovala dvoje džíny ![]()
- Citovat
- Upravit
@Jančakecalka píše:
Hm, ale u bot to těžko poznámjestli se mi po měsíce neprošmajdaj
Ted mám momentálně pifku i na Takko, už jsem tam reklamovala dvoje džíny
tak nevím..já i chlap z tama boty máme a zatím super..jako pár měsíců mi vydrží i boty od tamiku, tak je mi jedno jestli koupím tam nebo tam, když na boty od bati třeba nemám..
- Citovat
- Upravit
@Gina108 Můžeš to vrátit do měsíce bez udání důvodů
Nenošené samozřejmě..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 píše:
Ahoj, oživuju diskuzi. Nevíte někdo, zda i v Lidlu může člověk vrátit oblečení jen proto, že mu nesedí? (Samozřejmě nenošené). Občas mívaj docela dobré hadry i na na dospělé, ale zkoušejte to v nákupáku, že?![]()
Jde to, já vracela džíny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smurfka píše:
tak nevím..já i chlap z tama boty máme a zatím super..jako pár měsíců mi vydrží i boty od tamiku, tak je mi jedno jestli koupím tam nebo tam, když na boty od bati třeba nemám..
K tamíkům taky nechodim a k batovi už vůbec ne
tam mi jednou prodavačka řekla, že je normální, že mi do zimních bot teče i po impregnaci a že se kůže z bot odloupe. Mám zimní boty ze sportu a nemusela jsem je ani impregnovat a neteče do nich a mám je už pět let
a navíc byly mnohem levnější než ty od Batáka ![]()
- Citovat
- Upravit
Může se vrátit nenošené bez udání důvodu. děláme to tak v práci, že jedna ráno vystojí frontu nakoupí x hader v x velikostech, a pak zkoušíme a případně vracíme.
Ovšem za mě oblečení z Lidlu mi vůbec nesedí a nepřijde mi kvalitní. A když si vzpomenu jak jsem koupila trekové boty a pak jsem trpěla, Brrr už nikdy víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 píše:
Do mesice, vymenit i vratit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemají s tím problém, stejně tam nemáš možnost si oblečení vyzkoušet. Tak si to koupíš, doma vyzkoušíš a kdyby to nesedělo, tak to půjdeš vrátit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit