Oblečení Lidl
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Mám taky dobrou zkušenost, až na dětský rolák, na kterém se po prvním praní páral šev a na pyžamo, kde se udělalo po několika praních pár dírek na kalhotách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karleon chlap si kupuje 52, tu má i normálně.. má to o chlup volnější, ale velikostně to sedí..
@j.a.n.i1 píše:
Asi nakupujeme každá v jiném Lidluzatím se mi nic nevytáhlo a ponožky taky nepadají…
u nás to samé, trička drží tvar i barvu, kraťasy, košile, vše v cajku.. já si kupovala těhotenské, všechno drží bez problémů.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Asi nakupujeme každá v jiném Lidluzatím se mi nic nevytáhlo a ponožky taky nepadají…
Taky mame jedine dobre zkusenosti. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karleon píše:
Zaujala mě pánská trika, co budou mít ve čtvrtek v Lidlu, máte zkušenosti s velikostmi? Já sobě kupuju vršky M nebo 38, takže v Lidlu si beru S. Jak je to ale u pánského oblečení? Muž má obvykle vel. M, tak je to v Lidlu M nebo spíš taky to S?
Ted naposled tam byly pansky trika v baleni cerne a bile. Matros je v pohode, ale velikost jsme zkouseli, manzel je strizlik, ktery ma bezne XL, tam ty trika mu byli ve velikosti 52/54.Takze bud odzkouset, nebo ja ho mam v oku, takze podla oka nakoupit, na velikosti se nikdy nikde nespoleham. Pravda je, ze v numerickem cislovani panksych veci se nevyznam.
- Citovat
- Upravit
No občas se něco nevyvede, ale jinak dětské super, sportovní super a jejich dámské neposoudím, líbí se mi, ale nikdy mi nesedí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mjituska s jejich ponožkama ani barvama problém tedy nemám a to nosím dost často:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako jo, občas je něco hadr, ale to je identifikovatelné hned a nevezmu to… stejně jako třeba bory se mi taky většinou nelíbí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mjituska píše:
Barvy triček blednou
To mi u bílého trička moc vadit nebude.
Já beru Lidlovské věci pro obě holky i pro sebe a jsem maximálně spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Karleon Řešíš to zbytečně, v pánském S nevedou, takže budeš muset zkusit M a uvidí se.
Jakto že ne? Na stránkách mají velikost S-XL
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karleon Tak možná u něčeho vyjímečně, ale běžně ne… jsem občas pokukovala po něčem v pánském a M je mi tragicky velký.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Občas mívají i S, ale většinou zajímají od M. Ale pokud to tam píšou tak bude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PROSÍM - koupím tyto zelené džegíny vel. 36, byla jsem v pondělí dopoledne v několika Lídlech a všude už byly vyprodaný. Moc moc prosím, zaplatím poštovné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím všechny,
pokud máte rádi oblečení značky Lupilu? Koukněte na tuto stránku:
https://www.facebook.com/…55242721489/?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvědavá borůvka Tak bohužel nic, měli jen černé a světla modré… zítra ještě budu mít cestu kolem jednoho Lidlu, tak ti kouknu ještě tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1
Děkuji, myslím že už nebudou. Byly v akci minulý týden. Byl by to fakt zázrak. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit