Oblečení Lidl
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@admenL Přesně na ty tepláčky do školky taky čekám ty s tou gumou a tkaničkami, že? V jiném obchodě jsem nenašla lepší tepláky doufám, že budou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A mate nektera ta bodycka v baleni po dvou, tilka, dirkovane? taky je mate u tech manzetek roztrhle? nebo jen ja to drasam az se udela dirka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pifinka píše:
Nesouhlasím, nakupuju tam pro dítě skoro vždycky co mají a vše je super. Kupuju i v HM, CA, F&F a lídlovky jsou se vším srovnatelné. Třeba trika jsou někdy i lepší než z céáčka. A mikiny mají naprosto fantastický.
Naše malá zbožňuje ty jejich chlupaté kožíšky ![]()
Jinak dětské věci celkem ok, máme odtamtud hodně věcí. Tepláky fajn, ale většinou už se na mě nedostane.
Věci pro dospělé nic moc, některé sportovní vyloženě tragédie, bavlněné legíny skoro nic nevydrží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, ty punčošky jak který, měla jsem dvoje termo a ty byly super a pak jedny obyč a ty měla dvakrát a vyhodila jsem je. No a sportovní je taky kus od kusu, koupila jsem legíny na kolo tříčtvrťáky a cyklobundu a jsem maximálně spokojená, někdy kupuju silonky a měla jsem i těhu oblečení a dobrý, ale jinak tu módu pro dospělý tam nekupuju. Číhám vždycky na to dětský a taky je to u nás v děvět už většinou pryč, dřív vstávat kvůli tomu ochotná nejsem ![]()
- Citovat
- Upravit
@KackaDoup píše:
@Moise leginy souhlas. Puncochace pro deti taky nedoporocuji.
No, ty děts. punčocháče jsou katastrofa, ty jsem koupila max 2× a vytáhla se hned gumička ![]()
Ty tepláky jsme měli loni a předloni a drží furt akorát jsem je ted vyřadila, pt jsou krátké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise píše:
Věci pro dospělé nic moc, některé sportovní vyloženě tragédie, bavlněné legíny skoro nic nevydrží
Ty sportovní věci z funkčního materiálu jsou dobré, nosím je už pár let na spinning a stále jsou jako nové
Mám doma i pár bavlněných triček a taky mi vyhovují ![]()
Záleží, na co člověk natrefí. Občas mají zboží, co vypadá hůř jak ze sekáče a je z takové té uměloniny, to bych nekoupila. U dětských věcí mi vadí ta krátká, široká trička a k tomu dlouhé kalhoty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dani24687 píše:
A mate nektera ta bodycka v baleni po dvou, tilka, dirkovane? taky je mate u tech manzetek roztrhle? nebo jen ja to drasam az se udela dirka?
Taky tam máme dírky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pifinka píše:
Nesouhlasím, nakupuju tam pro dítě skoro vždycky co mají a vše je super. Kupuju i v HM, CA, F&F a lídlovky jsou se vším srovnatelné. Třeba trika jsou někdy i lepší než z céáčka. A mikiny mají naprosto fantastický.
byla řeč o dospěláckých věcech… asi záleží na postavě - ty jejich jsou na jinou postavu než mám já, proto mi většinou nesedí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE píše:
byla řeč o dospěláckých věcech… asi záleží na postavě - ty jejich jsou na jinou postavu než mám já, proto mi většinou nesedí.
Presne tak. Pro deti je to vetsinou srovnatelne, pro dospelaky ani omylem. Ale ono kvalita veci z CA je taky radeji pomlcet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuju trika/tílka co bývají v akci po dvou, jednobarevná, max proužek. Ty mám už pár let a pořád stejný tvar, bez žmolků. Ale taky mám jinde L a tady kupuju M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Lidlu si kupuji vse mensi…myslim ze by to tak fungovalo u vsech.
- Citovat
- Upravit
@Sofie92 píše:
@admenL Přesně na ty tepláčky do školky taky čekám ty s tou gumou a tkaničkami, že? V jiném obchodě jsem nenašla lepší tepláky doufám, že budou…
jojo přesně ty a právě si říkám, že by mohly být teď na podzim. necháme se překvapit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teplaky maji byt pristi pondeli 10.8. - jsou to teda na vetsi deti, ale zacinaji velikost 122/128, coz je na 6-8 let.
- Citovat
- Upravit