Oblečení Lidl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7527
10.10.16 08:15
@Tunrida píše:
Tak ve čtvrtek u nás bude přesně něco jiného, než v tom odkazu :lol:

jakože ve vašem lidlu?? Já jsem asi zabržděná, mám nejspíš mlíko na mozku, ale krom barevných odlišností tam rozdíl nevidím :think: :think: Ale jak říkám asi mlíko na mozku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.10.16 08:18
@medunka23 píše:
jakože ve vašem lidlu?? Já jsem asi zabržděná, mám nejspíš mlíko na mozku, ale krom barevných odlišností tam rozdíl nevidím :think: :think: Ale jak říkám asi mlíko na mozku :mrgreen: :mrgreen:

To je odkaz z Německa. Jsou to větší velikosti, které by tu měly být cca příští týden ;)

• Citovat
  • Upravit
7527
10.10.16 08:32

@Tunrida jo tááák vždyť říkám mlíko na mozku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
10.10.16 21:50
@Lenka512 píše:
Nevíte někdo, zda LIDL nabízí dětské zimní kombinézy i ve větších velikostech jako třeba 122, 128? Zda mám ještě vyčkávat…? 8o :lol: :lol:
Děkuji. :kytka:

je to praktické, kombinézy? Já si to neumím představit, jak se dítě obslouží třeba na záchod:-) Pro prcka s plínama a potom odrostlejší dítě klidně, ale úplně by se mi ježilo, když bych slyšela „mami, čůrat“ a celou kombinézů svlíkat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.10.16 22:43
@hofka píše:
je to praktické, kombinézy? Já si to neumím představit, jak se dítě obslouží třeba na záchod:-) Pro prcka s plínama a potom odrostlejší dítě klidně, ale úplně by se mi ježilo, když bych slyšela „mami, čůrat“ a celou kombinézů svlíkat:-)

Presne a pak navic tou kombinezou jeste vytrou veskery bordel na zachode, ono bohate staci ohlidat detem, aby si nepocuraly ksandy od oteplovaku. Co jeste bylo prakticke jsou spojovaci bunda s kalhotama od Tchiba - dite slo na zachod, odepla se bunda a pohoda, taky jsem byla svedkem, kdy maminka davala venku curat prcka a drzela ho a nechytnout jim tu kombinezu, tak by si prcek nacural do kapucy… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7569
11.10.16 18:34

@hofka tak kluk si ji sundavá celou jen při kadění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
16.10.16 15:45

Holky,
nakupujete ještě někde, kde by měli podobné zboží (co se týče typu a ceny) jako v Lidlu? Nedám na něj dopustit, mám odtud několik kousků, všechno drží tvar, netrhá se… Jenže co jsem nastoupila do nové práce, tak se tam nemám šanci v den akce (resp. ráno) dostat… Proto mě zajímá, jestli neznáte něco podobného? Třeba i online…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
16.10.16 15:51

@Tate Kik má podobný sortiment a nikdo se tam o nic nepere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
16.10.16 16:02

@Tate ano, taky chodím do kiku, jinak zkuz třeba druhý den odpoledne po akci, my teď byly v sobotu a ještě jsme sehnali jedny z posledních oteplováků a co vím od lidí, tak přes týden šíleně našlapaný krám(v nejbližším okolí předělávají 2 na ty nové prodejny, tak je to znát)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
16.10.16 19:50

V Kiku jsem dlouho nebyla, ale tehdy mi to zboží přišlo výrazně horší kvality. Z Lidlu jsem byla spokojená zatím se vším.

Já právě chodím třeba v den akce odpoledne, ale většinou mám smůlu. Brávám si XS nebo S a to tam prostě už člověk málokdy najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
16.10.16 20:19

@Tate tak dospělácký je naprd, ale dětský super v kiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
16.10.16 20:24

@Tate na FB jsou skupiny, kde dodavaji zbozi z Lidlu, samo si neco prirazi, ale vyberes si v klidu, co chces..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
17.10.16 08:40
@Tate píše:
Holky,
nakupujete ještě někde, kde by měli podobné zboží (co se týče typu a ceny) jako v Lidlu? Nedám na něj dopustit, mám odtud několik kousků, všechno drží tvar, netrhá se… Jenže co jsem nastoupila do nové práce, tak se tam nemám šanci v den akce (resp. ráno) dostat… Proto mě zajímá, jestli neznáte něco podobného? Třeba i online…

Lidl plánuje eshop, ale kdy to bude netuším:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
17.10.16 19:33

@hofka Tak to bylo super. Ale je to celkem závislost, takže možná snad lépe, když by nebyl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
29.11.16 09:17

@pazitka Jaké jsou prosím ty stránky? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie