Oblečení Lidl
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Od čtvrtka mají v Lidlu košile.
http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?…
Docela se mi líbí. Máte někdo? Jak jste spokojené? Co říkáte na materiál, střih…? Má smysl tam jet?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 Já tam byla dnes, strašně se mi líbili ale neměla jsem čas hledat velikost, chci si pro ní zítra skočit, na dotek i pohled strašně hezká ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, to budou podobné jako měli před Vánoci ne? Jestli jo, tak na ty jsem tam koukala (ale nekoupila
) a na pohled super, na dotyk také, pěkný materiál. Možná si teď jednu koupím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kattynka000 já mám dokonce dvě a jsem spokojena, kupovala jsem i jednu mamce. Nemackaji se, dobrý materiál. Jsou to košile na úrovni kosili za 2000,– ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 Já tam byla kolem poledne a košile tam měly, takové pěkné, mám za to že přímo ty z letáku, tak nevím, jestli doplňovali už dnes..
Nebo jestli je měly i v tomto týdnu, jen jiné? Ale koukala jsem právě na tu puntíkatou (jsem ujetá na puntíky
), nejsem si teda jistá, zda to byla přímo ona ![]()
- Citovat
- Upravit
@AudiH Fakt? To jsi mě potěšila. A jaké máš? Mně se jich líbí tolik, že nevím, kterou. A jak je to s velikostma? Vůbec nevím, jestli mi budou sedět a jakou velikost vybrat. Mají dva typy a já nevím, který je lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 mám bílou s modrým limeckem a modrými rukávy, tu druhou nemůžu najít.
Jedna stala 349,– druhá byla v nejake akci ve vyprodeji o 14 dni později za 199,– Tak jsem vzala i druhou. Máma má tmavě modrou a moc pěkná. Podobnou nabízejí i teď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Velikost mám 34/36
Což na mne odpovídá, ale mamka má 44 a potřebovala kvůli prsum vyměnit za číslo 46 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit