Oblečení Lidl
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@zvědavá borůvka Tak těch ostatních tam bylo celkem dost, na to, že akce byla minulý týden…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvědavá borůvka
Ahoj,
jestli myslíš tyhle, tak jsou dostupné jen ve velikosti 38,40,42.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka.225 píše:
@zvědavá borůvka
Ahoj,
jestli myslíš tyhle, tak jsou dostupné jen ve velikosti 38,40,42.
Jo, myslím ty.
Já bych tu vel. 38 musela vyzkoušet, ale mám obavy že mi budou velké a tímpádem by to ani nevypadalo hezky.
Kdybych si je mohla vyzkoušet a pak popřípadě vrátit když by nevyhovovaly, tak by to šlo. ![]()
Odkud jsi? Resp. ve kterém Lídlu je mají?
Na sebe potřebuji vel. 36
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka.225 píše:
@zvědavá borůvka
Je to přes německý eshop.
Tam by to nešlo vrátit. Nedá se nic dělat.
Jak to máte na fb pořešené s poštovným? Nebo je možný nějaký „osobní odběr“ z Brna? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvědavá borůvka
Osobni odber je mozny jen v Horovicich, Beroune a blizkem okoli, jinak je preprava zajistena pres Ceskou postu - 79,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dnes jsem extra ráno na sedmou šla do Lídlu abych koupila bílé kalhoty vel. 36 a když jsem si je doma zkoušela, tak byly tak vytahané, že to není možný.
Ty snad musel zkoušet někdo s velikostí XL, protože do nohavice bych narvala jeden a půl stehna a takto si nepředstavuji úzké kalhoty na tělo jako na fotce v letáku
![]()
No nic, budu je vracet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvědavá borůvka skoro vždycky to na fotkách vypadá lépe než v reálu - a nejen kalhoty…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, nevíte náhodou kdy byla minulý rok akce na dětské tepláky? ta menší velikost? chci je do školky, jsou super, jen nevím jestli jsem je už neprošvihla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A budou urcite zase na podzim…ja doporucji najit s teplacky dle svych predstav na mimibazar…ja jsme naprosto dokonale spokojena
- Citovat
- Upravit
@3HE píše:
@zvědavá borůvka skoro vždycky to na fotkách vypadá lépe než v reálu - a nejen kalhoty…
Nesouhlasím, nakupuju tam pro dítě skoro vždycky co mají a vše je super. Kupuju i v HM, CA, F&F a lídlovky jsou se vším srovnatelné. Třeba trika jsou někdy i lepší než z céáčka. A mikiny mají naprosto fantastický.
- Citovat
- Upravit
@Pifinka píše:
Nesouhlasím, nakupuju tam pro dítě skoro vždycky co mají a vše je super. Kupuju i v HM, CA, F&F a lídlovky jsou se vším srovnatelné. Třeba trika jsou někdy i lepší než z céáčka. A mikiny mají naprosto fantastický.
Presne tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvědavá borůvka píše:
Tak dnes jsem extra ráno na sedmou šla do Lídlu abych koupila bílé kalhoty vel. 36 a když jsem si je doma zkoušela, tak byly tak vytahané, že to není možný.
Ty snad musel zkoušet někdo s velikostí XL, protože do nohavice bych narvala jeden a půl stehna a takto si nepředstavuji úzké kalhoty na tělo jako na fotce v letáku![]()
No nic, budu je vracet.
LIDL veci ber s rezervou minimalne cislo dve. ja si tam nemuzu koupit nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE píše:
No ja si tam pro sebe take vyberu jen malokdy, nehlede na to, ze je mi tam vse velky i ta nejmensi velikost. Ale pro syna uplne super a mega spokojenost. I vydrz je supr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit