Oblečení Lidl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101613
19.6.15 00:15

@zvědavá borůvka Tak těch ostatních tam bylo celkem dost, na to, že akce byla minulý týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
19.6.15 11:56

@zvědavá borůvka
Ahoj,
jestli myslíš tyhle, tak jsou dostupné jen ve velikosti 38,40,42.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
19.6.15 12:32
@Hanka.225 píše:
@zvědavá borůvka
Ahoj,
jestli myslíš tyhle, tak jsou dostupné jen ve velikosti 38,40,42.

Jo, myslím ty.
Já bych tu vel. 38 musela vyzkoušet, ale mám obavy že mi budou velké a tímpádem by to ani nevypadalo hezky.
Kdybych si je mohla vyzkoušet a pak popřípadě vrátit když by nevyhovovaly, tak by to šlo. :think:
Odkud jsi? Resp. ve kterém Lídlu je mají?

Na sebe potřebuji vel. 36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
19.6.15 12:42

@zvědavá borůvka
Je to přes německý eshop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
19.6.15 15:54
@Hanka.225 píše:
@zvědavá borůvka
Je to přes německý eshop.

Tam by to nešlo vrátit. Nedá se nic dělat.
Jak to máte na fb pořešené s poštovným? Nebo je možný nějaký „osobní odběr“ z Brna? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
19.6.15 19:50

@zvědavá borůvka
Osobni odber je mozny jen v Horovicich, Beroune a blizkem okoli, jinak je preprava zajistena pres Ceskou postu - 79,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
2.7.15 14:21

Tak dnes jsem extra ráno na sedmou šla do Lídlu abych koupila bílé kalhoty vel. 36 a když jsem si je doma zkoušela, tak byly tak vytahané, že to není možný.
Ty snad musel zkoušet někdo s velikostí XL, protože do nohavice bych narvala jeden a půl stehna a takto si nepředstavuji úzké kalhoty na tělo jako na fotce v letáku :roll: :zed:

No nic, budu je vracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
2.7.15 14:22

@zvědavá borůvka skoro vždycky to na fotkách vypadá lépe než v reálu - a nejen kalhoty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
3.8.15 15:27

Ahoj holky, nevíte náhodou kdy byla minulý rok akce na dětské tepláky? ta menší velikost? chci je do školky, jsou super, jen nevím jestli jsem je už neprošvihla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
3.8.15 15:30

@admenL prošvihla. Bývají na jaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
3.8.15 15:47

A budou urcite zase na podzim…ja doporucji najit s teplacky dle svych predstav na mimibazar…ja jsme naprosto dokonale spokojena

• Citovat
  • Upravit
Pifinka
3.8.15 16:08
@3HE píše:
@zvědavá borůvka skoro vždycky to na fotkách vypadá lépe než v reálu - a nejen kalhoty…

Nesouhlasím, nakupuju tam pro dítě skoro vždycky co mají a vše je super. Kupuju i v HM, CA, F&F a lídlovky jsou se vším srovnatelné. Třeba trika jsou někdy i lepší než z céáčka. A mikiny mají naprosto fantastický.

• Citovat
  • Upravit
15575
3.8.15 16:20
@Pifinka píše:
Nesouhlasím, nakupuju tam pro dítě skoro vždycky co mají a vše je super. Kupuju i v HM, CA, F&F a lídlovky jsou se vším srovnatelné. Třeba trika jsou někdy i lepší než z céáčka. A mikiny mají naprosto fantastický.

Presne tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.8.15 16:32
@zvědavá borůvka píše:
Tak dnes jsem extra ráno na sedmou šla do Lídlu abych koupila bílé kalhoty vel. 36 a když jsem si je doma zkoušela, tak byly tak vytahané, že to není možný.
Ty snad musel zkoušet někdo s velikostí XL, protože do nohavice bych narvala jeden a půl stehna a takto si nepředstavuji úzké kalhoty na tělo jako na fotce v letáku :roll: :zed:No nic, budu je vracet.

LIDL veci ber s rezervou minimalne cislo dve. ja si tam nemuzu koupit nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
3.8.15 18:01
@3HE píše:

No ja si tam pro sebe take vyberu jen malokdy, nehlede na to, ze je mi tam vse velky i ta nejmensi velikost. Ale pro syna uplne super a mega spokojenost. I vydrz je supr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat