Oblečení Lidl
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@admenL teď je mají pro větší děti, řekla bych, že do 14 dni můžeme čekat i menší velikosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky ja m skupinu na fb, kde mam na prodej nove detske obleceni z Lidlu. Pokud chcete poslu odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale musim Vas upozornit, ze diky tomu ze musim zaplatit za dopravu ze zahranici a za prevod penez v cizi mene jsou ceny oblecku zhruba o 30kc drazsi..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka.225 píše:
Holky ja m skupinu na fb, kde mam na prodej nove detske obleceni z Lidlu. Pokud chcete poslu odkaz
a není to právě prodejce, co si nahamoutí v Lidlu na akci a pak to přeprodává? Na takové tu přece nadáváme:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hofka
Ahoj, na ten přeprodej věcí z akcí jsem taky alergická. CHci někde něco koupit, hodinu po začátku akce vše vyprodané - třeba i v Lídlu a abych to pak koupila dráž někde na netu. Přijde mi to sobecké chování. Odmítám stát frontu na banány v 6hod., aby až se v 7hod. otevře schop, tam byla první. ![]()
Ještě by mě zajímalo, zda to lidi daní. Někdy si říkám, zda by nebylo špatné ty lidi dávat na FÚ, zda to přeprodávají legálně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Osmanka já jsem teď nedávno byla na jedné akci, asi je jedno na jaké, ale byl tam pán a měl tam stánek s cyklo vybavením. Valila jsem bulvy, páč tam měl věci, které máme doma a měl tam neskutečný prirážky. Třeba cyklobatůžek my za 249 Kč, on za 450 Kč, cyklorukavice, který nemají absolutně žádnou hodnotu, protože jsou kvalitou dost mizerný, tam prodával za 299
v lidlu za 80 Kč. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ježiš nedramatizujte to, jste jak vosy!! Když to od paní nechcete, tak to nechte být a přivstaňte si na akce do Lídlu. Já si ráda 30Kč připlatim za něco, co jsem chtěla a uteklo mi to. Navíc v krámě prodávají jen obvyklá množství a i kdyby si toho pani ráno nakoupila kvanta a pak na kusu vydělávala 30Kč, tak pochybuju že by si vydělala tolik, že by to musela hlásit. No a i kdyby, tak budiž jí přáno a nezáviďte, že si někdo umí přivydělat. Česká nátura je fakt hnus. Nic sama neumim, ale závidim a jsem jízlivá drbna. Tleskám dámy. Jděte jí udat, ať máte lepší odpoledne.
- Citovat
- Upravit
@Pifinka Jelikož je to soustavná činnost za účelem zisku, tak na to musí mít ŽL i kdyby si vydělala 1000,– za rok. A jinak kdyby nebyli přeprodávači, tak by si ostatní nemuseli přivstávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pifinka ale kvůli takovým si pak lidi musí přivstat, aby vůbec něco v tom lidlu dostali!!
Nesčetněkrát jsem u nás viděla lidi, co hází do košíku věci ani se nepodívají na druh, velikost, prostě to tam hází na kusy
Když jsem před časem jednou něco potřebovala a přivstala si dvakrát za sebou, stáli tam na otvíračku jedny a ty samý lidi ![]()
Sama taky beru v Německu, tak vím, že jsou tam ty věci o dost levnější i přes eshop ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak v tom pripade cekat, jestli budou na podzim…