Oblečení Lidl

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
4.8.15 11:28

Tak v tom pripade cekat, jestli budou na podzim…

• Citovat
  • Upravit
3165
4.8.15 11:34

@admenL teď je mají pro větší děti, řekla bych, že do 14 dni můžeme čekat i menší velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
7.8.15 12:58

Holky ja m skupinu na fb, kde mam na prodej nove detske obleceni z Lidlu. Pokud chcete poslu odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
7.8.15 15:32

@Hanka.225
byla bych za odkaz ráda. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
7.8.15 16:25

@Hanka.225 já také, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
7.8.15 23:19

Me taky, diky

• Citovat
  • Upravit
309
9.8.15 20:34

Ale musim Vas upozornit, ze diky tomu ze musim zaplatit za dopravu ze zahranici a za prevod penez v cizi mene jsou ceny oblecku zhruba o 30kc drazsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
9.8.15 22:40

@Hanka.225 I tak bych se rada podivala… prosím tedy odkaz do zpráv.

• Citovat
  • Upravit
15074
10.8.15 09:01
@Hanka.225 píše:
Holky ja m skupinu na fb, kde mam na prodej nove detske obleceni z Lidlu. Pokud chcete poslu odkaz

a není to právě prodejce, co si nahamoutí v Lidlu na akci a pak to přeprodává? Na takové tu přece nadáváme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
10.8.15 09:04

@hofka Prý to má z Německa z jejich eshopu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
10.8.15 12:09

@hofka
Ahoj, na ten přeprodej věcí z akcí jsem taky alergická. CHci někde něco koupit, hodinu po začátku akce vše vyprodané - třeba i v Lídlu a abych to pak koupila dráž někde na netu. Přijde mi to sobecké chování. Odmítám stát frontu na banány v 6hod., aby až se v 7hod. otevře schop, tam byla první. :-)

Ještě by mě zajímalo, zda to lidi daní. Někdy si říkám, zda by nebylo špatné ty lidi dávat na FÚ, zda to přeprodávají legálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
10.8.15 12:27

@Osmanka já jsem teď nedávno byla na jedné akci, asi je jedno na jaké, ale byl tam pán a měl tam stánek s cyklo vybavením. Valila jsem bulvy, páč tam měl věci, které máme doma a měl tam neskutečný prirážky. Třeba cyklobatůžek my za 249 Kč, on za 450 Kč, cyklorukavice, který nemají absolutně žádnou hodnotu, protože jsou kvalitou dost mizerný, tam prodával za 299 8o 8o v lidlu za 80 Kč. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
10.8.15 12:31

Ježiš nedramatizujte to, jste jak vosy!! Když to od paní nechcete, tak to nechte být a přivstaňte si na akce do Lídlu. Já si ráda 30Kč připlatim za něco, co jsem chtěla a uteklo mi to. Navíc v krámě prodávají jen obvyklá množství a i kdyby si toho pani ráno nakoupila kvanta a pak na kusu vydělávala 30Kč, tak pochybuju že by si vydělala tolik, že by to musela hlásit. No a i kdyby, tak budiž jí přáno a nezáviďte, že si někdo umí přivydělat. Česká nátura je fakt hnus. Nic sama neumim, ale závidim a jsem jízlivá drbna. Tleskám dámy. Jděte jí udat, ať máte lepší odpoledne.

• Citovat
  • Upravit
101534
10.8.15 12:37

@Pifinka Jelikož je to soustavná činnost za účelem zisku, tak na to musí mít ŽL i kdyby si vydělala 1000,– za rok. A jinak kdyby nebyli přeprodávači, tak by si ostatní nemuseli přivstávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
10.8.15 12:40

@Pifinka ale kvůli takovým si pak lidi musí přivstat, aby vůbec něco v tom lidlu dostali!! :cert: Nesčetněkrát jsem u nás viděla lidi, co hází do košíku věci ani se nepodívají na druh, velikost, prostě to tam hází na kusy 8o Když jsem před časem jednou něco potřebovala a přivstala si dvakrát za sebou, stáli tam na otvíračku jedny a ty samý lidi :zed:
Sama taky beru v Německu, tak vím, že jsou tam ty věci o dost levnější i přes eshop :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat