Oblečení Lidl
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@AudiH Tak to jsi hodně hubená. Košile je krásná. A máš tu bavlnu nebo stretch?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si koupila kosili v Lidlu nekdy pred vanoci a nadsena z ni teda moc nejsem. Kdyz to srovnam s kosili z MarksSpencer, ktera stala necelou petistovku, tak je to teda nebe a dudy…
- Citovat
- Upravit
@Sára 1 tak nějak všechny jsem osahala. Jinak nevím kterou vyberu, to asi až na místě, já jdu hlavně pro běžecký, to je pro mě hlavní
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reklamace v Lidlu - zkušenosti
Ahoj, dnes jsem koupila 2× džíny na sebe, že vyzkouším a případně vrátím. S vracením super zkušenost, hned vrací peníze.
Jenže: jedny ty džíny mi perfektně sedí, nechala bych si je, ale po 20 minutách mě začaly svědit. Říkám si, že to může být jen apreturou, že by se to po vyprání mohlo spravit. Ale pokud ne, musela bych reklamovat.
Čili dotaz: jaké máte v Lidlu zkušenosti s reklamací již použitého zboží bez visaček? Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako všude jinde. Vyprané zboží ti už nikdo nevezme zpět, to je jasné. Zboží je již použité.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam kalhoty z lidlu na doma a taky me svedi asi nekvalitni material, vyprani nepomohlo. Bohuzel jsem se je zkratila takze jsem reklamovat nemohla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LucaLuca mam dobre, ale spis s elektronikou. Argument ze te svedi bych si teda netroufla říct ze ti uznaji-přece jen na zboží neni nic videt a mohl by si to vymyslet každý, kdyz by se rozmyslel pozdě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra274 Nemyslím vrácení, ale reklamaci.
@jita22 No jsou společnosti jako Ikea, které ti vezmou cokoli, nedělají problémy s reklamací čehokoli. Třeba v Ikei jsem reklamovala džbán na vodu, že mi tam jde těžko víčko, slečna ho tam dala bez problému (měla větší páru než já), ale ať si myslela cokoli, oni mají asi instrukce vyreklamovat bez problému vše. Je zas pravda, že od té doby jsem tam nechala mrak peněz, zatímco do takového Sportissima nepáchnu, neb jsem tam koupila nevyhovující věc a nešla vrátit ani nepoužitá.
@Hermina.p Po dalších 20 min. svědily míň.
Tak fakt nevím, jestli vrátit nebo čekat. Jsem to neměla ani pokoušet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LucaLuca to je zajímavý, tohle mi dělají jedny leginy z lidlu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise že tě hryžou?
a máš odtam více věcí nebo ty jedny leginy? Já ještě nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LucaLuca jojo, mám toho víc a nikdy žádný problém, ale tyhle legíny úděsně kousaly. Jako by se mi na nohu slítlo tisíc komárů. Měla jsem z nich i na kůži takový červený místa
Pak jsem je několikrát vyprala na 90 a už to nedělají. Kdoví jakým svinstvem je to napuštěný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Utěrka, nebo ručník?
Je tohle útěrka, nebo ručník?
Díky za názory!
SuprTáta ![]()
Příspěvek upraven 18.06.19 v 18:37
- načítám...
- Citovat
- Zmínit