Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem, jsem nyní v 10. týdnu a přestala jsem s tabákem hned co jsem se dozvěděla, že čekám miminko.
Jenže jsem byla šíleně ve stresu, a koupila si jeden puk. Každý den mám ted 4×. Koupila jsem si to ve stredu a mam jich jeste 6. Chci je dozvykat a pak samozřejmě přestat.
Ale mam problémy s výtokem s příměsí krve.. Setkala se s tím nějaká? ![]()
Bojim se zda se něco neposralo protoze jsem blba.
@Blond72 píše: Více
Co chceš slyšet? Jestli ti na tom miminku záleží, přestaň s tim hned a stran vytoku s krví je rozumné zajít k lékaři.
@Blond72 píše: Více
Bojíš se, jestli jsi něco nepokazila, ale chceš to stejně dožvýkat? ![]()
No, pokud nezvládáš přestat a jsi závislá, zkus si koupit ty nejslabší a přestat postupně. Siberia je zrovna dost velkej hnus, navíc v tom je tabák. Zkus si koupit jen nikotinové sáčky, co nejslabší… nemyslím si, že by s tím krváceni nějak souviselo, ale určitě by si měla navštívit lékaře.
Tak jsem se ted dívala co to vůbec je…a je tam toho tabáku docela dost, zda se mi, ze i více než oproti normálním cigaretam? ![]()
Kdybys chtela přestat, tak místo psaní dotazů tady, vezmeš ten zbytek a vyhodis ho…
S krvácením to podle me nesouvisí, znám kuracky, které se sice omezily, ale kourily, pak také takové, co se neomezovaly vubec a neměly problémy.
Podle me, pokud chceš skončit, tak to musíš udělat hned, žádné- tohle bude poslední krabka, protoze prostě nebude
Zkus to aspon postupne omezit.. ale zase neni dobry napad s tim prestat ze dne na den, at to pro telo neni takovy sok.
Hledám slušné slovo ale nenalézám. Opravdu Ti za tu slabost dítě nestojí? Takové ženské, co nedokáží se vzdát ve prospěch nenarozeného dítěte závislosti by neměly vůbec otěhotnět.
Edit adminem: vymazána vulgarita