Žvýkací tabák Siberia v 10.týdnu těhotenství

17
9.1.26 20:17

Siberia v 10.týdnu těhotenství

Ahoj všem, jsem nyní v 10. týdnu a přestala jsem s tabákem hned co jsem se dozvěděla, že čekám miminko.
Jenže jsem byla šíleně ve stresu, a koupila si jeden puk. Každý den mám ted 4×. Koupila jsem si to ve stredu a mam jich jeste 6. Chci je dozvykat a pak samozřejmě přestat.
Ale mam problémy s výtokem s příměsí krve.. Setkala se s tím nějaká? :,(
Bojim se zda se něco neposralo protoze jsem blba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Cirrus fibratus
9.1.26 21:37
@Blond72 píše: Více

Co chceš slyšet? Jestli ti na tom miminku záleží, přestaň s tim hned a stran vytoku s krví je rozumné zajít k lékaři.

• Citovat
  • Upravit
TRG
5511
9.1.26 22:24
@Blond72 píše: Více

Bojíš se, jestli jsi něco nepokazila, ale chceš to stejně dožvýkat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.26 22:29

No, pokud nezvládáš přestat a jsi závislá, zkus si koupit ty nejslabší a přestat postupně. Siberia je zrovna dost velkej hnus, navíc v tom je tabák. Zkus si koupit jen nikotinové sáčky, co nejslabší… nemyslím si, že by s tím krváceni nějak souviselo, ale určitě by si měla navštívit lékaře.

• Citovat
  • Upravit
2879
9.1.26 22:47

Tak jsem se ted dívala co to vůbec je…a je tam toho tabáku docela dost, zda se mi, ze i více než oproti normálním cigaretam? :think:

Kdybys chtela přestat, tak místo psaní dotazů tady, vezmeš ten zbytek a vyhodis ho…

S krvácením to podle me nesouvisí, znám kuracky, které se sice omezily, ale kourily, pak také takové, co se neomezovaly vubec a neměly problémy.

Podle me, pokud chceš skončit, tak to musíš udělat hned, žádné- tohle bude poslední krabka, protoze prostě nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12472
9.1.26 22:58

Zkus to aspon postupne omezit.. ale zase neni dobry napad s tim prestat ze dne na den, at to pro telo neni takovy sok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5688
10.1.26 12:30

Hledám slušné slovo ale nenalézám. Opravdu Ti za tu slabost dítě nestojí? Takové ženské, co nedokáží se vzdát ve prospěch nenarozeného dítěte závislosti by neměly vůbec otěhotnět.

Edit adminem: vymazána vulgarita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky