Šicí stroj
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@jesenka33 nemít stroj tak po skříňové veritasce skočím. Ty jsou dobrý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera Já vím..je kompletní..to víš jsem šička takže měl servis a navíc mě stroje a zařízení na učnáku bavily..takže pohoda..prošije se s tím komplet vše, to je ta výhoda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jesenka33 píše:
@donaga já mám taky Veritasku..a nemůžu si jí vynachválit..bohužel mám v háji ruce tak už mi 2 roky leží ladem ve sklepě..mám k tomu milion jehel a náhradních dílů…přemýšlela jsem o prodeji..jenže bohužel je skřínová a nikdo ji nechce
Kdybych ji u taťky měla kam dát, tak bychom se domluvily (měla by tam kámošku)… Ale myslím, že to chce čas a budeš-li se jí chtít opravdu zbavit, tak se jí zbavíš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brontik no zbavit se jí bych chtěla..fakt ruce mám v háji a žádné místo to tady rozbalit.((
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když já se obávám, že mi to už neprojde… ![]()
Mimochodem, pošli mi do SZ, odkud jsi.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já šiju hodně. Mám Singer a prošívám na něm i velké deky, ale…na stroji až tak nezáleží, důležité je hlavně jak velký prostor je mezi ramenem a tělem stroje, deka se sroluje-určitě najdete spoustu návodů na netu a co se tam vejde, to jde prošít. Důležité je hlavně příslušenství, bohužel třeba u Singru je to docela dobrodružství najít tu správkou quiltovací nebo kráčející patku na ten daný typ a když už tak stojí opravdu hodně, takže doporučuji prozkoumat i toto. Jinak za 10 let mám vyměněnou jednu součástku, bohužel Singer má vevnitř dost plastových součástí.
- Citovat
- Upravit
@1.gabii pokud chcete na stroji šít Patchwork, tak vám stroj za 3t. szttačit nebude, takový nebude mít patchworkové ani quiltovací stehy, nebude mít horní podávání a hlavně tam nenarvete tu deku 100×200cm, takže to prostě na malém levném stroji neušijete.
Bohužel patchworkové stroje jsou cenově někde jinde, začínají někde na 20 t., je to třeba tato Pfaffka: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… už má to horení podávání, zvětšený prostor v rameni, patchwrokové a Quiltovací stehy…,
jsou stroje i s delším ramenem, u Pfaffu řada expresion: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… tam je ten prostor u ramene 25 cm( pro srovnání, běžné stroje mají 15-17 cm), nebo třeba toto Janome: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… kde je prostor 28 cm, a u obou je pak také šířka stehu 9 mm, což obyčejné stroje mají jen 5 mm
takže pokud opravdu chcete dělat patchwork, šetřete na něco podobného, na levném malém stroji se budete jen trápit a ten výrobek se vám nebude dařit, nebude pěkný a přestane vás to bavit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šicí stroj PAFF 563 na 220W
Jen se chci zeptat budu prodávat průmyslový šicí stroj PAFF 563 na 220W je plně funkční. Ale nevím za kolik peněz se tak prodávají. Nevíte někdo. Byl po mami já na něm šít bohužel neumím. Diky za odpověď. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LucieNo píše:
Jen se chci zeptat budu prodávat průmyslový šicí stroj PAFF 563 na 220W je plně funkční. Ale nevím za kolik peněz se tak prodávají. Nevíte někdo. Byl po mami já na něm šít bohužel neumím. Diky za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šití začátečnice
Dobrý den chci začít šít na stroji a nevím přesně kde začít.Chtela bych vědět z jakých látek se šije.Třeba trička,mikyny,kalhoty,kde by to bylo popsány a kolik si toho třeba objednat.Dekuji za rady.Nebo jestli existují knížky kde by to bylo napsaný nebo tady na netu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit