Šicí stroj Janome - návod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4201
16.2.13 15:46

Šicí stroj janome - návod

Ahoj holky,

dneska jsem dostala od přítele k narozeninám šicí stroj. (už jsem musela přestat skákat radostí ke stropu, neboť dostal hlad :) - přítel ne šicí stroj).. Bohužel protože žijeme v zahraničí mám návod jen v norštině a angličtině. Moc by mě potěšilo, kdyby náhodou některá z vás měla návod v češtině a mohla mi jej nějak poslat byla bych moc moc vděčná. Ono jako začátečník to dost ocením. :mrgreen: Jdu i na kurzík kde by mne s ním měli naučit zacházet, ale tak pořád návod je návod.

Je to šicí stroj JANOME 521 deluxe. tady je odkaz na obrázek: http://www.husqvarnasy.nu/…20Deluxe.htm

Nenašla jsem jestli se prodává i v ČR, možná pod jiným označením..? Nebo nemáte některá podobný? hádám základní věci by mohly být stejné. Moooc Vám děkuju. :kytka:

Případně uvítám i nějaké stránky s nápady na šití. :* :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4838
16.2.13 16:24

skus toto

http://www.svadlenkaiva-eshop.cz/…roje-janome/?…
prodavaji takove stroje pozadej je o manual v cestine..
ja bych taaak chtela umet sit. drzim palecky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
16.2.13 17:04
@nadus píše:

Od této velice milé a ochotné paní máme šicí stroj Janomé.

@Zuzee87 Návod Ti bohužel poslat nemůžu, nemáme skener.Ale myslím, že paní co tu je na ní ten odkaz by snad mohla nějak pomoct :palec:.

• Citovat
  • Upravit
4201
16.2.13 17:17
@nadus píše:

dekujuuuu.. :kytka: ehm ja bych taky chtela umet sit proto se do toho pustim a uvidime co z toho bude :D jako prvni cil si davam usit ubrus, povlak na polstar a pak uvidim! :D doufam ze se nejak neprisiju ke stolu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
16.2.13 17:18
@medvidek píše:
Od této velice milé a ochotné paní máme šicí stroj Janomé.@Zuzee87 Návod Ti bohužel poslat nemůžu, nemáme skener.Ale myslím, že paní co tu je na ní ten odkaz by snad mohla nějak pomoct :palec:.

dekujuuu uz ji jdu honem napsat, supeeer! :potlesk: a copak prosim te sijes pekneho? at mam nejakou inspiraci a cil! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
16.2.13 18:05
@Zuzee87 píše:
dekujuuu uz ji jdu honem napsat, supeeer! :potlesk: a copak prosim te sijes pekneho? at mam nejakou inspiraci a cil! :D

Mám rozpracovanou minitašku pro 12letou dceru, ale vypadá to na „dlóuho“.
Jinak jsem (neuměle)všívala 2leté dceři do kalhot gumu…Za to manžel si našil na montérky sám větší kapsy, spravil si co měl roztrhanýho :oops: :oops: :oops: ;) ;) ;) ;).

• Citovat
  • Upravit
4201
16.2.13 18:15
@medvidek píše:
Mám rozpracovanou minitašku pro 12letou dceru, ale vypadá to na „dlóuho“.
Jinak jsem (neuměle)všívala 2leté dceři do kalhot gumu…Za to manžel si našil na montérky sám větší kapsy, spravil si co měl roztrhanýho :oops: :oops: :oops: ;) ;) ;) ;).

tak to k tomu pritele radci ani nepustim at si nepripadam trapne v pripade ze mu to opravdu pujde! :D a jaktoze to s taskou vypada na dlouho? :) ja mela napadu hodne ale ted jak koukam na ten sici stroj tak nejak nevim jak se mi bude darit.. zitra ho vyzkousim, uz se tesim! sijes neco casto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
16.2.13 18:18
@Zuzee87 píše:
tak to k tomu pritele radci ani nepustim at si nepripadam trapne v pripade ze mu to opravdu pujde! :D a jaktoze to s taskou vypada na dlouho?:) ja mela napadu hodne ale ted jak koukam na ten sici stroj tak nejak nevim jak se mi bude darit.. zitra ho vyzkousim, uz se tesim!sijes neco casto?

Vzhledem k počtu potomků a taky má (ne)chuť :roll:  :oops:.

Nene, viz má předchozí odpověď ;).

• Citovat
  • Upravit
4201
16.2.13 18:26
@medvidek píše:
Vzhledem k počtu potomků a taky má (ne)chuť :roll: :oops:.Nene, viz má předchozí odpověď ;).

aha :D tak to ja si teda aspon zkratim cas nez se zadari ;) hrozne se mi libi takove patchwork (nevim jestli to dobre pisu) deky, jen nevim jestli to zvladnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
16.2.13 18:30
@Zuzee87 píše:
aha :D tak to ja si teda aspon zkratim cas nez se zadari ;) hrozne se mi libi takove patchwork (nevim jestli to dobre pisu) deky, jen nevim jestli to zvladnu :D

Určitě zvládneš. Když budeš mít dost času. Zkus si najít blogy kde najdeš návody, ženský bývají velice ochotný s radou. Já se do takového šití nikdy nepouštěla.
Jo a pokud vím tak asi bude třeba přikoupit nějaké další vychytávky ke stroji.

• Citovat
  • Upravit
4201
16.2.13 18:39
@medvidek píše:
Určitě zvládneš. Když budeš mít dost času. Zkus si najít blogy kde najdeš návody, ženský bývají velice ochotný s radou. Já se do takového šití nikdy nepouštěla.
Jo a pokud vím tak asi bude třeba přikoupit nějaké další vychytávky ke stroji.

ehm a co znamena dalsi vychytavky? nejak nevim co se ma hledat, u stroju janome na ceskych serverech pisou o standartni vybave co je ke stroji rovnou nejake ty patky dalsi a sroubovak a tak a mi k tomu nic nedali..? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
16.2.13 18:43
@Zuzee87 píše:
ehm a co znamena dalsi vychytavky? nejak nevim co se ma hledat, u stroju janome na ceskych serverech pisou o standartni vybave co je ke stroji rovnou nejake ty patky dalsi a sroubovak a tak a mi k tomu nic nedali..? 8o

Záleží na tom jaký typ máš a potom až zjistíš co je potřeba na ten „pačvork“(píšu jak slyším)tak to dokoupit. Už si rozumíme?

• Citovat
  • Upravit
4201
16.2.13 20:18
@medvidek píše:
Záleží na tom jaký typ máš a potom až zjistíš co je potřeba na ten „pačvork“(píšu jak slyším)tak to dokoupit. Už si rozumíme?

aha no to je fakt :) jsem zvedava co mi pak reknou na tom kurziku :) i kdyz norsky toho hadam moc nepochytim ale tak nazorne ukazane by mohlo byt lepsi jak navod :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.11.14 10:18

https://www.youtube.com/watch?…
v anglitině, ale názorně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...