Kostým Sicilská vdova
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@martina.se My ženský jsme neskutečný, co? To u chlapů neexistuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pannda píše:
Miluuna!!! Vinčenzo!!!![]()
Po přečtení úvodního příspěvku mě napadlo okamžitě totéž ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky za pohotové tipy! ![]()
Tak si myslim, že by se mi asi hodily šaty Dolce Gabbana, co mívá v jejich kampaních Monica Bellucci…prostě něco mezi Milunou a Monikou… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel teď nenajdu fotku, ale v „mládí“ jsem párkrát byla za ramínko na šaty a jednou přesně na toto téma. Černé šaty od jedné nejmenované návrhářky, silonky, lodičky, černý šátek, jen tak od temene hlavy dolů a ležérně přehozený, černé brýle, které jsem při focení trochu sundala pod kořen nosu (to tomu dodalo grády
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda zatím našla jen Růžičkovou, jak vzdychá nad Angelikou a má teda taky docela dobrej outfit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga Já jsem taky hledala fotku a nenašla jsem, budeš si muset dát miliontou reprízu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stačí taková jednoduchá věc… Použít Google. A hned víš, jak vypadá sicilská vdova .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pannda píše:
@martina.se My ženský jsme neskutečný, co? To u chlapů neexistuje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga píše:
Já teda zatím našla jen Růžičkovou, jak vzdychá nad Angelikou a má teda taky docela dobrej outfit
jako za Růžičkovou jít
ale to se musíš hodně snažit, abys byla jak ona ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnastazieB píše:
Stačí taková jednoduchá věc… Použít Google. A hned víš, jak vypadá sicilská vdova .
Máš pravdu, ale na emimi se taky ví všechno a člověk se u toho i zasměje ![]()
Nehledě nato, že modely z dílny DolceGabbana jsem též zmiňovala, ale origoš to asi nebude, budu muset něco spíchnout z Burdy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
jako za Růžičkovou jítale to se musíš hodně snažit, abys byla jak ona
Myslím, že ani „hodně snažit“ nepomůže…je tam rozdíl 170 kg a to do srpna fakt nedám, myslím, že ani do srpna příštího roku… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga píše:
Myslím, že ani „hodně snažit“ nepomůže…je tam rozdíl 170 kg a to do srpna fakt nedám, myslím, že ani do srpna příštího roku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stačí si hodit do google sicilian widow a mrknout na obrázky. Hlavně to chce ten závoj přes obličej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se tak jo, to už budu mít třeba dostačují rozměry, takovej malej vorváněk…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit