Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, zajímalo by mě jestli má některá z vás stejný problém - příšerný hlad, který vás nutí každou chvilku sáhnout po něčem k jídlu? Jak to řešíte abyste se nepřejídaly? Já jsem teprve v 7tt, ale ten hlad mě vážně pronásleduje. Zelenina mě vůbec nezasytí, za pět minut mám zase hlad… Když si dám oběd, musím si přidat a mám klid tak na 20-30 minut… Nechci se přejídat, ale když se nenajím, je mi zle… začíná to být celkem šílený
Všechny ostatní příznaky totiž zmizely.. prsa už nebolí, ranní nevolnost je mnohem slabší… ale ten hlad mě snad neopustí ![]()
Jen papej, když je hlad.
Já jsem se na začátku těhotenství v noci budila hlady a dělala si svačinky. Vždycky jsem donesla i manželovi, aby mu to nebylo líto
Během měsíce jsem přibrala 4 kila. Pak mě to přešlo, nefutrovala jsem celé těhotenství. Ve třetím trimestru jsem se naopak do jídla musela nutit. Celkový přírůstek byl cca 15 kg, 11 už mám dole a to jsem po šestinedělí. Takže klíííd ![]()
Ja taky jim porad. Jsem jak Otesanek. A hele 27.tt a 9 kilo hore. ![]()
Buď ráda za hlad.
Já měla od 7tt takové nevolnosti, že jsem všechno jídlo i pití pořád zvracela, až do 4. a 5.. měsíce.
Žravá mě chytla až od 6. měsíce, a díky tomu mám ještě teď 5 kilo navrch, takže to chce určitě korigovat a nejíst za dva. ![]()
No když já na to nejsem zvyklá… doteď mě vždycky do jídla nutili a najednou nevím kdy přestat
v 11 v noci si dám nějakou véču a ve čtyři jsem vzhůru a zase se sháním po jídle… Takže dlabu jako o život, jen mě zajímalo jesli to přejde, protože za chvíli budu jak otesánek a snim tomu prckovi i taťku ![]()
@Pincenza píše:
Ja taky jim porad. Jsem jak Otesanek. A hele 27.tt a 9 kilo hore.
slusi ti to ![]()
@Foxie Jen jez
Ja od druheho do ctvrteho mesice zrala skoro porad. Nejvetsi chut jsem mela na sladky, zejmena takovy to sladky dopekany pecivo (satecky z listovyho s marmeladou, sneky s rozinkama a pudinkem atd.) Jak jsem si neco nedala, tak mi bylo zle. Vaha letela nahoru jak blazen, ale pak ten vlci hlad presel, vaha uz taky nesla nahoru a nakonec jsem nabrala celkem 11 kilo, po porodu to pak letelo dolu samo
Takze drzim palce ![]()
@1.zizi píše:
slusi ti to
Jejej, dekuju.
Nutno podotknout, ze jsem zacinala na 47 kg.
Takze jsem rada, ze pribiram a zaroven chapu, ze nekdo za to rad fakt neni. ![]()
@1.zizi píše:
slusi ti to
Tobe ale vubec ne!!!
Nemela bys nastavajici maminky desit takovou silenou profilovkou. Vzdycky kdyz ji vidim, tak se osypu…
Muzes mi rict, proc sis ji vybrala??? ![]()
Já to měla taky, pořád jsem jedla, měla jsem pocit, že když se nenajím, že umřu, skončil třetí měsíc a už to přestalo. teď jsem 16tt a mám nahoře zatím jen 4 kila. u první dcery jsem přibrala celkem 30 a hned to bylo dole, a to jem se o to nesnažila, prostě to šlo sama, takže teď to taky neřeším, prostě jím jak potřebuji.
Ja jsem porad nosila „neco“ maleho k zakousnuti. To se nedalo vydrzet. Musela jsem jist fakt casto…
@krokodylka Já právě nikdy moc nejedla, spíš jsem jen mlsala, taky jsem si kvůli tomu dělala cukrařinu
Ale teď sladký vůbec nemusím, spíš ovoce a maso
Váhy se ani tak nebojím, doteď jsem měla 50 kilo na 175cm… takže i když mi pár kilo nahoře zůstane tak to bude jen plus… ale ta nenažranost mě prostě zarazila teď
Jsem měla jen trošku strach aby prcek netrpěl tim, že maminka byla nenažraná
Ale jesli to přejde a bude vše v pohodě, tak je to bájo ![]()
No když to tak čtu tak jste mě uklidnily
to si du dát další sváčuu ![]()
@74paja píše:
Tobe ale vubec ne!!!Nemela bys nastavajici maminky desit takovou silenou profilovkou. Vzdycky kdyz ji vidim, tak se osypu…
Muzes mi rict, proc sis ji vybrala???
dobre vystihuje me prave ja ![]()