Šílený hlad v těhotenství

319
28.1.14 15:33

Šílený hlad v těhotenství

Ahoj holky, zajímalo by mě jestli má některá z vás stejný problém - příšerný hlad, který vás nutí každou chvilku sáhnout po něčem k jídlu? Jak to řešíte abyste se nepřejídaly? Já jsem teprve v 7tt, ale ten hlad mě vážně pronásleduje. Zelenina mě vůbec nezasytí, za pět minut mám zase hlad… Když si dám oběd, musím si přidat a mám klid tak na 20-30 minut… Nechci se přejídat, ale když se nenajím, je mi zle… začíná to být celkem šílený :mrgreen: Všechny ostatní příznaky totiž zmizely.. prsa už nebolí, ranní nevolnost je mnohem slabší… ale ten hlad mě snad neopustí :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
897
28.1.14 15:39

Jen papej, když je hlad. :) Já jsem se na začátku těhotenství v noci budila hlady a dělala si svačinky. Vždycky jsem donesla i manželovi, aby mu to nebylo líto :))) Během měsíce jsem přibrala 4 kila. Pak mě to přešlo, nefutrovala jsem celé těhotenství. Ve třetím trimestru jsem se naopak do jídla musela nutit. Celkový přírůstek byl cca 15 kg, 11 už mám dole a to jsem po šestinedělí. Takže klíííd :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36225
28.1.14 15:39

A pockej, jestli budes kojit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
28.1.14 15:42

Ja taky jim porad. Jsem jak Otesanek. A hele 27.tt a 9 kilo hore. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5727
28.1.14 15:42

Buď ráda za hlad. :mrgreen: Já měla od 7tt takové nevolnosti, že jsem všechno jídlo i pití pořád zvracela, až do 4. a 5.. měsíce. :zed: Žravá mě chytla až od 6. měsíce, a díky tomu mám ještě teď 5 kilo navrch, takže to chce určitě korigovat a nejíst za dva. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
28.1.14 15:43

:mrgreen: No když já na to nejsem zvyklá… doteď mě vždycky do jídla nutili a najednou nevím kdy přestat :mrgreen: v 11 v noci si dám nějakou véču a ve čtyři jsem vzhůru a zase se sháním po jídle… Takže dlabu jako o život, jen mě zajímalo jesli to přejde, protože za chvíli budu jak otesánek a snim tomu prckovi i taťku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
28.1.14 15:44
@Pincenza píše:
Ja taky jim porad. Jsem jak Otesanek. A hele 27.tt a 9 kilo hore. :mrgreen:

slusi ti to :palec:

• Citovat
  • Upravit
7414
28.1.14 15:45

@Foxie Jen jez :) Ja od druheho do ctvrteho mesice zrala skoro porad. Nejvetsi chut jsem mela na sladky, zejmena takovy to sladky dopekany pecivo (satecky z listovyho s marmeladou, sneky s rozinkama a pudinkem atd.) Jak jsem si neco nedala, tak mi bylo zle. Vaha letela nahoru jak blazen, ale pak ten vlci hlad presel, vaha uz taky nesla nahoru a nakonec jsem nabrala celkem 11 kilo, po porodu to pak letelo dolu samo :) Takze drzim palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
28.1.14 15:47
@1.zizi píše:

Jejej, dekuju. :mrgreen: Nutno podotknout, ze jsem zacinala na 47 kg. 8o :roll: Takze jsem rada, ze pribiram a zaroven chapu, ze nekdo za to rad fakt neni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
28.1.14 15:47
@1.zizi píše:

Tobe ale vubec ne!!! :mrgreen: Nemela bys nastavajici maminky desit takovou silenou profilovkou. Vzdycky kdyz ji vidim, tak se osypu… :lol: Muzes mi rict, proc sis ji vybrala??? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
28.1.14 15:48

Já to měla taky, pořád jsem jedla, měla jsem pocit, že když se nenajím, že umřu, skončil třetí měsíc a už to přestalo. teď jsem 16tt a mám nahoře zatím jen 4 kila. u první dcery jsem přibrala celkem 30 a hned to bylo dole, a to jem se o to nesnažila, prostě to šlo sama, takže teď to taky neřeším, prostě jím jak potřebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
28.1.14 15:49

Ja jsem porad nosila „neco“ maleho k zakousnuti. To se nedalo vydrzet. Musela jsem jist fakt casto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
28.1.14 15:49

@krokodylka Já právě nikdy moc nejedla, spíš jsem jen mlsala, taky jsem si kvůli tomu dělala cukrařinu :mrgreen: Ale teď sladký vůbec nemusím, spíš ovoce a maso :mrgreen: Váhy se ani tak nebojím, doteď jsem měla 50 kilo na 175cm… takže i když mi pár kilo nahoře zůstane tak to bude jen plus… ale ta nenažranost mě prostě zarazila teď :mrgreen: Jsem měla jen trošku strach aby prcek netrpěl tim, že maminka byla nenažraná :mrgreen: Ale jesli to přejde a bude vše v pohodě, tak je to bájo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
28.1.14 15:50

No když to tak čtu tak jste mě uklidnily :mrgreen: to si du dát další sváčuu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
28.1.14 15:51
@74paja píše:
Tobe ale vubec ne!!! :mrgreen: Nemela bys nastavajici maminky desit takovou silenou profilovkou. Vzdycky kdyz ji vidim, tak se osypu… :lol: Muzes mi rict, proc sis ji vybrala??? :jazyk:

dobre vystihuje me prave ja :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí