Závislá na kávě v těhotenství

42
28.1.14 11:57

závislá na kávě v těhotenství

Ahojte holky, jsem zvyklá pít 4 kávy denně, dá se říct, že jsem na kávě závislá…Jenže teď jsem těhotná a i přesto piju kávu, omezila jsem to na 1 až 2 šálky instantní kávy denně. Mám, ale špatné svědomí, páč se bojím, aby to nějak neuškodilo miminku. Napište mi, jestli jste taky pily v těhotenství kávu a kolik šálků denně a vaše zkušenosti…Předem všem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
374
28.1.14 12:00

Mam stejny problem…snazim se jen jednu denne. doktorka říkala že je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154

Neuškodí.
Já jsem v těhotenství pila kafe taky - klasické „logrové“ ráno na rozlepení očí :lol: :lol: :lol:. Běhen dne pak instantní - většinou jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117

@blondaa
doktor mi potvrdil, ze jedno silne presso denne klidne, nebo dve slabsi.
ja to mela vetsinou tak, ze jednu kavu a jednu sklenku coly (na te jsem zase zavisla ja :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
28.1.14 12:01

Přešla jsem hned na caro, ona ta závislost je spíše o něčem teplém do hrnku a o pohodě, tak zkus změnu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154

Oprava: Během dne (ne běhen) :lol: :lol: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385

Já jsem před těhu byla zvyklá pít 1 až 2 šálky instantní kávy denně, ze začátku těhu jsem na ni neměla chuť a ta se mi vrátila až kolem 5 měsíce. Takže si teď dopřávám jednu denně nebo obden. Někde jsem ale četla, že pokud je někdo silný „kafař“, tak 1 nebo 2 instantní kávy denně nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404

Já nevím, ale třeba coly jsem dala i 2l denně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
28.1.14 12:02

Co pít bezkofejnové?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611

Já jsem pila ráno Caro a odpoledne jednu rozpustnou kávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611

@kolmenka To je ještě větší hnus než kofeinové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047

Ahoj, tak já před těhotenstvím na kávě žila.. :mrgreen: Ráno, přes den, když jsem v noci pracovala na projektech a zakázkách, tak jsem dala i tři čtyři… A taky jsem kouřila.. Ale otěhotněla jsem, típla cigaretu, kávu nahradila něčím přívětivějším pro mě a pro mimi-žádné caro. nechutná mi.. A kávu si dávám jen když jdu na návštěvu-slaboulinou, ale dám, taže je káva vyhrazená jednou max dvakrát do měsíce a někdy si jí ani nedám, už mi nechybí… Myslím an to malé a jde to :)
Teď kamarádky švagrovou odvezli ve 25tt na předčasný porod-kouřila, pila kafe a energeťáky – Třeba to tím není, ale proč to pokoušet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134

Piju 1-2 kafca denne a rozhodne si myslim, ze takove mnozstvi nemuze uskodit i kdyz tu asi nekdo bude psat ze jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
28.1.14 12:03

@blondaa já piju turka každé ráno už asi 20 let, včetně obou těhotenství :palec: Na dětech to zatím žádný viditelný šrám nezanechalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
28.1.14 12:03

Já myslím, že záleží, kolik si tam toho kafe dáváš a jestli to je rozpustná břečka nebo normální :nevim:, zase pořád lepší, než pít energiťáky, jak se jedna ptala nedavno ve skupině na FB, jestli je může, když je na nich napsaný, že se nemůžou a ne, že se NESMÍ! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí