39. tt začátek porodu nebo jen pocit?

lebrunka91
27.1.14 19:04

39 tt že by začatek porodu nebo jen pocit??

Maminy mam pocit jako kdybych mela prasknout a jakoby mi horelo bricho a boli me zada a taky mam jakoby,,tahaní v pipce" je mozne ze by uz zacinal porod? ale nejsou to zadne intervali a celkove mi je celý den nejak divne je mozne ze by uz to mohlo zacit? zitra 28.1.2014 mam prvni termin. :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4107
27.1.14 19:07

Možné je všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebrunka91
27.1.14 19:09

Jo uz aby to bylo delala jsem snad vse mozne aby uz zacal porod a dnes sem nemusla delat nic a je mi opravdu divne tak uvidime ale moc tomu neverim opet me zas jen strasi :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5065
27.1.14 19:11

Nikdo ti tady neřekne jestli už začínáš rodit nebo ne :nevim: můžeš, ale taky nemusíš… nestresovala bych, uvařila si čas, zapla film, práskla sebou k telce pod deku a čekala co se bude dít :) ať už to přijde někdy v nejbližších hodinách nebo si ještě X dní počkáš, tak přeju co nejhezčí porod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
27.1.14 19:11

@lebrunka91 může to být, uvidíš v následujích hodinách co se bude/nebude dít :nevim:
Jen nechápu, proč jsi dělala vše možné, aby začal porod, ale tohle já nepochopím nikdy… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebrunka91
27.1.14 19:15

@Týna K. dekuji snad uz to bude co nejdrive :dance:

• Citovat
  • Upravit
12681
27.1.14 19:24

@lebrunka91 s taháním v pipce a bolestech zad určitě neporodíš. Takže těžko soudit jestli to přejde v porodní činnost a nebo to jsou jen těhotenský nepříjemnosti. Já spíš tipuji, že to k porodu nebude. Aby jsi rodila musíš mít kontrakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
27.1.14 19:24

@lebrunka91 neboj, až bude prcek připravenej, tak dá sám vědět :) jen ho nech, ať se dopeče jak potřebuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
27.1.14 19:28

Mě začala bolet záda šíleně večer a ráno hned po probuzení mi praskla voda. Tak uvidíš..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
27.1.14 19:40

Je to možný, přece jenom jsi už 39tt :) mě začal porod tím, že jsem měla velkou bolest zad a tlak ve spodku :nevim:

Ať už je to cokoliv, tak ti držím palce a ať je všechno v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
27.1.14 19:48

Tak s jistotou ti to reknou v porodce. Me to zacalo 38+0 :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2834
27.1.14 19:51

U mě to bylo tak, že jsem ráno v klídku vstala a nějak vnitřně jsem cítila, že dneska to bude. Zařídila jsem se podle toho - moc jsem nejedla, všude poklidila, navařila, navštívila maminku. Pak mi začala běhavka, odešla hlenovka, v 11 večer mi praskla voda a ráno v 5:05 byla malá na světě :) Držím palce, ať je vše OK ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
27.1.14 20:01

Těžko říct, dej se do pohody a uvidíš co přijde.. já třeba celý den uklízela a říkala jsem si že mam to břicho nějak dole najednou.. a to jsem byla 36týden.. měla jem nutkání se prostě připravit tašku do porodky..a večer u telky mi najednou dole ruplo..a já myslela že mě jen malá kopla tam někde dole..no a zjistila jsem že mi praskla voda :-D a veškerý bolesti jsem měla až v noci v porodnici.. takže u mě to bylo z ničeho nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
28.1.14 10:42

Já u prvního dítěte ani nevěděla, že rodím… nebo že to začíná
Seděla jsem doma a měla jsem tlaky od břicha až do zadku fakt, jako by se mi chtělo na velkou, ale nešlo to prostě mě něco tlačilo. Tak jsem sedla na bus s přítelem a jela do nemocnice Já udajně jela na klystýr :D… No v autobuse už jsem, pak nemohla ani sednout, tak jsem tam stála řidič koukal, nevěděl proč nesedím.
No a nakonec 15 min trvala cesta lehla jsem na lehátko, sestřička se ptala kolik jsem byla sem 39tt plus 2 dny a řekla, že porod začal, že hlava se tlačí dolů-
Takže já měla tlak až k zadku prostě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.18 13:21

Ahoj jsem v 39+3dnes sem mela silonou bolest bricha myslele sem ze uz du rodit ale pak to prestalo a uz se to nevratilo nevim na velkou sem nesla je to naznak porodu? ma stim nekdo skusenost ? dekuji za vase nazory

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky