Gastační váček v 6+0 tt, plod je vidět, ale ne srdíčko

Anonymní
27.1.14 11:48

gastační váček v 6+0 tt, plod je vidět,ale ne srdíčko

Maminky, jsem z toho dost špatná, dnes jsem 6+0tt, byla jsem na gyndě, gestační váček odpovídá velikostně týdnu těhotenství, stejně tak plod v něm, ale stále ještě není vidět srdíčko :srdce:. Jsem z toho celá vycukaná. Dr. mě poslala na krev kvůli hcg a za týden mě čeká kontrola, ut a opět hcg. Mám napsané ještě prášky UTROGESTAN na podporu těhotenství. Dr. mi na rovinu řekla, že každé páté těhotenství bývá zamlklé. Jsem z toho HODNĚ ŠPATNÁ :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5130
27.1.14 11:50

Klid mas jeste tyden cas na srdicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.1.14 11:50

Přeju ať tam za týden :srdce: je. Není to až tak nezvyklé, že se objeví spíš až v tom sedmém týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.1.14 11:51

Klid… ještě to nemusí nic znamenat.. někdo má srdíčko později.. vydrž do té další kontroly :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
27.1.14 11:54

Asi to pujde blbe, ale snaz se to vypoustet, ber ty leky..muze to byt cokoli, posunuta ovulka atd..jeste nic neni jisty ani to ze je to zle, drzim ti moc palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
27.1.14 11:55

Dej tomu čas srdíčko začne bít kolem 7 týdne těhotenství. Mě dokonce objevili snad až pár dní po 7 týdnu. Hlavně se nestresuj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59413

6+0 je dost hraniční takže čas máš, já byla v 6+5 a :srdce: bylo ale celkově ještě mimo tablky a že odpovídalo o 3 dny méně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048

Kliiid :hug: hele když jdeš na kontrolu dřív jak v sedmém týdnu tak je uplně normální že tam srdíčko ještě vidět není a ideální tam jít s touhle informací :)
Já byla takto v 6. týdnu taky, srdíčko ještě vidět nebylo a šla jsem hned za týden znovu a už tam bylo, tak neboj určitě to bude u Tebe taky v pořádku :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42

Klídek, to bude OK. Já měla v 6tt jen váček a plod nikde. Za 14 dní krásně si plavající flek i se srdeční akcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
27.1.14 11:57

Na nějaké stresování máš ještě čas. Někdo má srdíčko až v 8.-9. týdnu.
Já nevím proč ti doktoři straší dopředu :nevim: Přeju ti ať za ten týden už srdíčko hezky tluče, aby sis mohla trochu oddychnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
27.1.14 11:57

Taky jsme měli srdíčko vidět až kolem sedmého týdne nebo možná až na začátku osmého. jen žádný stres ještě má čas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
27.1.14 11:59

Proto se doporučuje maminkám aby na kontroly chodili až po 7 týdnu těhotenství aby viděli i srdíčko a těhu bylo stopro prokázáno a maminky se nemuseli nervovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
27.1.14 12:00

Vydrž ještě týden, dva, to bude dobrý, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
27.1.14 12:02

Já měla u obou dětí srdíčko v 7+něco, klid.. Obě děti naprosto zdravé, v pořádku, narozené přesně v termínu. Jen mají dodnes své tempo a svůj čas nehledě na doktorské tabulky (růst prvního zubu, lezení, chození, tvorba jadérek v kyčlích, zarůstání fontanely)..vše sice v normě, ale spíš později než je obvyklý průměr :) Jestli odpovídá plod velikostně, tak roste, vyvíjí se, bude vše OK a srdíčko za týden už uvidíš. NENERVUJ SE!!! Doktoři jsou b*** někdy, vždyť to musí znát ze své praxe a proč hned vždy stresují a plaší, když to nemusí nic znamenat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
27.1.14 12:11

Já měla srdíčko až v 8. tt, nebo dokonce až v 9. tt, takže klid :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie