Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Držím pěsti a neboj že není srdíčko v 6 týdnu vidět je zcela běžná věc není to nic co by tě mohlo stresovat. Těš se na další kontrolu až bude krásně vidět a to že by tam nebylo si nepřipoustěj. To že ve 40 letech čekáš miminko je zázrak a určitě se těhu bude vyvíjet dobře ![]()
Vklidu, jednak embryo se v těchto dnech vyvíjí přímo skokově (napíšu níž jak to bylo u mě) a za druhé, v 6+0 je ještě brzo, srdíčko bývá spíš výjimečně
já měla 5+6 pouze gestační váček se žloutkovým váčkem, embryo uvnitř ještě nebylo a 6+1, tj. pouhých 48h!!! nato, už tam bylo embryo i se ![]()
Nic si z toho nedělej, ono taky záleží na kvalitě přístroje - u mého dr bylo srdíčko vidět a koncem 9tt
6+0 je keště brzy na nějaké závěry ![]()
Stejně mi nejde do hlavy že dr řekla hned na rovinu když tam nebylo srdíčko že každé páté těhotenství je zamlklé kor když na srdíčko bylo takhle brzy. to u mě když neviděla srdíčko tak mi řekla že až příště příjdu tak už bude srdíčko tlouct a mě nenapadlo že může být něco špatně
@mishula někteří dr by zasloužili
Mě dr řekla(ještě jsem ani nebyla těhotná) po hysteroskopii, že neví proč nemůžu otěhotnět, ale že když otěhotním tak mám počítat od 16.tt s potratem
Samozřejmě na to myslím, nebýt jí tak si těhotenství užívám daleko víc.
@Sisi137 to je teda přístup fakt
. někteří by zasloužili nakopat do sedinky
My měli srdíčko až 7+2 dvakrát mě posílali na hcg a nakonec vysoké hodnoty. vydrž, držím palce ![]()
Ja byla poprve na potvrzeni tehu v 6+3tt a srdicko jeste nebylo.Dr.mi rekl, ze je vse v poradku a at prijdu na dalsi kontrolu za 14 dni. V 8+3 uz krasne bilo. Ani me nenapadlo, ze by melo byt neco spatne. Drzim palce at krasne rostete ![]()
@De4ca píše:
Klídek, to bude OK. Já měla v 6tt jen váček a plod nikde. Za 14 dní krásně si plavající flek i se srdeční akcí.
Ahoj, našla jsem tvůj příspěvek protože mám tento problém, co píšeš. V 6+5 ještě není nic vidět, jen poměrně velký váček. Ani plod ještě ne. Dopadlo tvoje těhotenství dobře?
Dr. je dle mého názoru pitomá to je to nejblbější co ti mohla rovnou říct… srdíčko bývá až v pátém nebo dokonce až osmém týdnu, tak buď klidná a hlaně se nestresuj ![]()
@miamama píše:
Dr. je dle mého názoru pitomá to je to nejblbější co ti mohla rovnou říct… srdíčko bývá až v pátém nebo dokonce až osmém týdnu, tak buď klidná a hlaně se nestresuj
Děkuji, to je pravda, doktoři plaší.
Holky, vy jste zlatý, dojaly jste mě, řvu tu jak želva. Držte mi palce, příští týden vám dám vědět co a jak, ju? Táhne mi na 40 let a toto by bylo naše třetí mimí