Gastační váček v 6+0 tt, plod je vidět, ale ne srdíčko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.1.14 12:13

Holky, vy jste zlatý, dojaly jste mě, řvu tu jak želva. Držte mi palce, příští týden vám dám vědět co a jak, ju? Táhne mi na 40 let a toto by bylo naše třetí mimí :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3487
27.1.14 12:16

Určitě to bude zdravý mimčo, neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
27.1.14 12:17

Držím pěsti a neboj že není srdíčko v 6 týdnu vidět je zcela běžná věc není to nic co by tě mohlo stresovat. Těš se na další kontrolu až bude krásně vidět a to že by tam nebylo si nepřipoustěj. To že ve 40 letech čekáš miminko je zázrak a určitě se těhu bude vyvíjet dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31426
27.1.14 12:20

Vklidu, jednak embryo se v těchto dnech vyvíjí přímo skokově (napíšu níž jak to bylo u mě) a za druhé, v 6+0 je ještě brzo, srdíčko bývá spíš výjimečně

já měla 5+6 pouze gestační váček se žloutkovým váčkem, embryo uvnitř ještě nebylo a 6+1, tj. pouhých 48h!!! nato, už tam bylo embryo i se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
27.1.14 12:22

Nic si z toho nedělej, ono taky záleží na kvalitě přístroje - u mého dr bylo srdíčko vidět a koncem 9tt ;) 6+0 je keště brzy na nějaké závěry :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
27.1.14 12:22

Stejně mi nejde do hlavy že dr řekla hned na rovinu když tam nebylo srdíčko že každé páté těhotenství je zamlklé kor když na srdíčko bylo takhle brzy. to u mě když neviděla srdíčko tak mi řekla že až příště příjdu tak už bude srdíčko tlouct a mě nenapadlo že může být něco špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
27.1.14 12:27

@mishula někteří dr by zasloužili :cert: Mě dr řekla(ještě jsem ani nebyla těhotná) po hysteroskopii, že neví proč nemůžu otěhotnět, ale že když otěhotním tak mám počítat od 16.tt s potratem :roll: Samozřejmě na to myslím, nebýt jí tak si těhotenství užívám daleko víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
27.1.14 12:35

@Sisi137 to je teda přístup fakt :poblion: :poblion:. někteří by zasloužili nakopat do sedinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3069
27.1.14 22:04

My měli srdíčko až 7+2 dvakrát mě posílali na hcg a nakonec vysoké hodnoty. vydrž, držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
27.1.14 22:15

Ja byla poprve na potvrzeni tehu v 6+3tt a srdicko jeste nebylo.Dr.mi rekl, ze je vse v poradku a at prijdu na dalsi kontrolu za 14 dni. V 8+3 uz krasne bilo. Ani me nenapadlo, ze by melo byt neco spatne. Drzim palce at krasne rostete :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.14 09:18
@De4ca píše:
Klídek, to bude OK. Já měla v 6tt jen váček a plod nikde. Za 14 dní krásně si plavající flek i se srdeční akcí.

Ahoj, našla jsem tvůj příspěvek protože mám tento problém, co píšeš. V 6+5 ještě není nic vidět, jen poměrně velký váček. Ani plod ještě ne. Dopadlo tvoje těhotenství dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
15.12.14 13:15

Dr. je dle mého názoru pitomá to je to nejblbější co ti mohla rovnou říct… srdíčko bývá až v pátém nebo dokonce až osmém týdnu, tak buď klidná a hlaně se nestresuj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.14 19:11
@miamama píše:
Dr. je dle mého názoru pitomá to je to nejblbější co ti mohla rovnou říct… srdíčko bývá až v pátém nebo dokonce až osmém týdnu, tak buď klidná a hlaně se nestresuj :kytka:

Děkuji, to je pravda, doktoři plaší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky