Šílený sen ovládá můj život

Anonymní
1.2.16 22:13

Šílený sen ovládá můj život.

Dobrý večer. Předem se omlouvám za anonym ale snad pochopíte. Takže,, rovnou napíšu že mě tato situace hodně ovlivňuje. Nedívám se na žádné zprávy.. Nevyhledavam na internetu prostě se tomu snažím vyhnout. Ale stejně. Píšu o vlně imigrantů a problémů co je všude kolem nás. V listopadu jsem se chystala ke spánku ale protože jsem těhotná 8M dlouho mi trvá než usnu. Tak jsem se převalovala a nakonec uslA. Jenže jsem se vzbudila celá zpocena ubrečena se srdcem v krku. Zdalo se mi že k nám do domu vtrhl geng islamistu a normálně nás postříleli prostě chladnokrevně. Nemohla jsem se stoho vzpamatovat a zbytek noci už neusla. Následující den sem se bála usnou a znova ten sen…akorát že pro změnu jsem se stihla schovat s dětmi na půdu…to už jsem prostě nedalaa brečelA v ložnici jako malá holka.ale nakonec sny přestaly. TEDA až do silvestra. Chlap šel na silvestra do práce a já detma uslA. Jenže v úderu půlnoci se všude rozpoutalo peklo! Všude střílelo petardy pod oknama ohňostroje a já? Jsem vystrelilA z postele celá v šoku a nevěděla co mám dělat… prostě to se mnou mává. A to doslova. Máme na zahradě psa který štěká na každého kdo projde a já. Když jsem doma sama tak jsrmve střehu. Dokonce jsem si pořídila pepřák. Když jsem s holkama doma sama tak zamykam branku vchodové dveře i dveře do pokoje nebo ložnice. Chlap to samozřejmě ví ale nuže zůstávat se mnou doma pořád. Říkala jsem to své obvodní doktorce a ta že. Prej po porodu to přejde a dal se semnou nebavila. Ale já js prostě v pasti… peoto se ptám fakt za to můžou jen hormony?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2526
1.2.16 22:29

Můžou za to nejen hormony.Je fakt, že člověk v těhotenství může být až přecitlivělý, na druhou stranu citlivý člověk může být i když těhotný není. To že nesleduješ média, ještě neznamená, že se s názory na imigranty nesetkáš, že někde něco nezaslechneš… a tím pádem, Ti to hold zůstane v podvědomí. Když člověk spí, neznamená to, že nemůže podvědomí pracovat. Řekla bych, že právě to je Tvůj „problém“.Každý, kdo máme děti, se bojíme, i když to každý nepřiznáme, o naší budoucnost, o budoucnost našich dětí, chceme žít tak, jak žijeme…, v míru. Ono, když se člověk dozví, že např. tam někde daleko se válčí nebo že jsou nepokoje, je to smutné, ale pokud tam v té částio nemáme příbuzné, je to pro většinu lidí informace o tom, že se něco děje. Když ale jde o vlnu, nebo-li spíš vlny imigrantů do Evropy, sem tam alespoň zaslechneme, jak státy, které jsou třeba na vyšší ekonomické úrovbni než my v uvozovkách válčí s takovým množstvím lidí a moc to nikam nevede, člověka napadne jedinné…jak to půjde asi dál? Bude u nás stále dál mír nebo nám zbydou vzpomínky a zůstane už jen strach?
tedy, když se vrátím k Tvému příspěvku…ano, aniž si to uvědomuješ a tím, že můžeš být citlivější než jako „netěhotná“,můžeš být právě ted vnímavější a i když si to nechceš připustit, víc ve spánku než v bdělosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
1.2.16 22:37

Podle mě je to mediální masáž + hormony, strach o dítě/děti, skrytá hrozba o ty, co miluješ, máš to prostě v sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
1.2.16 22:42

Taky jsem mela takovej sen, ale az po porodu. Chlapi vtrhli k nám domu a odvedli mi manžela :zed: jsem rada, ze uz jsem na to zapomněla. No nedávno me zase ve snu honili zombici :roll: jak na pokračování. S hrůzou jsem se budila, ale jakmile jsem usnula, vsechno pokračovalo :zed: no hnus :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.16 22:47

Je to opravdu šílené. A to jsem se nedavno dozvěděla ze moje kamarádka si vzala právě jedoho takoveho člověka,..okamžitě jsem jí smazala a zablokovala prostě mě to úplně omezuje. Do města nejezdim ani náhodou a to jsem jsi odpustila i vánoční tehy. Tak ano setkala jsem se s tématem na imigranty ale pokaždé jsem raděj odešla v podvědomí to mám a vim že nejsem jediná na světě…kdo to tak prožívá ale prostě nemam si o tom s nikým popovídat. Tchýně ta si klepne na čelo…a když na to tema začne tlachat tchán…tak to je konečná protože to je teoretik…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.16 22:50

A nedá se ro potlačit? Protože ty sny na pokračování mám taky…prostě. nesnesu další sen kde mi vraždí děti…to jsem i stoho zvracela

• Citovat
  • Upravit
2526
1.2.16 22:54

A co čokoládu, jen kousek před spaním? Měla by to být tedy co nejvíc procentní, né žádná náhražka. Čokoláda navozuje lepší náladu.. nebo maduňka je taky zklidňující, ale musela bych se podívat, jestli jí mohou těhotné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
1.2.16 22:55
@Anonymní píše:
A nedá se ro potlačit? Protože ty sny na pokračování mám taky…prostě. nesnesu další sen kde mi vraždí děti…to jsem i stoho zvracela

Potlačení myšlenek v podvědomí nejde.nebo jde, ale léky, což by v těhotenství nebylo vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.16 22:57

Vyzkouším všechno jen ať mi to pomůže…protože se bojím jít prostě spát. Jinak zkoušela jsem myslet na krásné věci..dokonce jsem šla spat do jiné místnosti ale ma ro stejný efekt

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.16 22:58

Vyzkouším všechno jen ať mi to pomůže…protože se bojím jít prostě spát. Jinak zkoušela jsem myslet na krásné věci..dokonce jsem šla spat do jiné místnosti ale ma ro stejný efekt

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.16 22:59

Tak léky do sebe ladovat nehodlám…to opravdu nechci

• Citovat
  • Upravit
2526
1.2.16 23:03
@Anonymní píše:
Vyzkouším všechno jen ať mi to pomůže…protože se bojím jít prostě spát. Jinak zkoušela jsem myslet na krásné věci..dokonce jsem šla spat do jiné místnosti ale ma ro stejný efekt
..protože myslet na jiné věci se odehrává za bdělosti. Kdežto podvědomí většinou nejvíc pracuje když spíme. Mysl člověka si jakoby projíždí informace nasbírané za celý den.
Mrknu na tu meduňku a napíšu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
1.2.16 23:43

Takže zakladatelko, napsala jsem ještě pro jistotu známým bylinkářům, kteří fakt o bylinkách vědí hodně, protože v žádné knize o bylinkách jsem nenašla, že by meduňka měla v těhotenství vadit a oni tvrdí to samé. Tedy bych si noc udělala čaj z meduňky a snědla kousek pravé čokolády, případně, jestli si jako těhotná děláte i koupel(pokud ne, tak nic),dá se medňka také použít.
Doporučovala bych spíš než drť, která se vydává za čaj použít přímo rostlinku, jestli nemáte, tak si koupit jako jednodruhovou v lekárně.
Nevím, jak jste na tom s tlakem, protože meduňka mírně snižuje krevní tlak, zpomaluje tep nebo potlačuje bušení srdce. Dále uvolňuje křeče a napětí svalstva. Používá se…já Vám opíšu přímo z knížky…
Droga z meduňky je ceněná především jako uklidňující prostředek při nespavosti a rozmanitých neurózách, např. žaludečních a srdečních, ale i u lehčích forem neurastenií (nervová slabost-kdyžtak mrkněte na wikipedii),depresí, proti migréně nebo u alergií nervového původu-např. astma vyvolané stresem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
5.2.16 14:22

Vůbec se ti nedivím, i bez imigrantů je kolem dost věcí a lidí, kterých se člověk bojí..
a navíc to jsou asi i hormony, u prvních dvou dětí jsem měla kolem 7. a 8. měsíce opakující se stejný sen - na nás prozměnu nalítávaly letouny a shazovaly bomby 8o kupodivu taky islamisti, ale tou dobou to byl tuším afghánistán a al kaidá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat