Znaky a symboly

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1110
21.1.16 08:46

znaky a symboly

Ahoj,
Nezajímá se tu někdo o znaky/symboly? Chtěla bych vyluštit, co mám na náramku.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4009
21.1.16 09:05

Znaky a symboly čeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.16 09:14

A kde je foto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10238
21.1.16 10:03

Dej sem fotku, sokolko, kouknem se ti na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
21.1.16 10:24

Dej foto, mám doma chytrou knihu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
21.1.16 10:31

Jeden dokola se opakující symbol :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
21.1.16 10:53

@Adduše Tohle je óm zapsaný tibetským způsobem. Je to symbol, kterým je sanskrtem psané Hindské slovo „svatý“ a vyslovuje se jako Om (aum).
Význam se vykládá i jako „matka všech manter“.
Symbolizuje 4 stavy vědomí: bdění, spánek, snění a trans (mimotělní zkušenost). No a jako takový má léčivé a zklidňující účinky, zejména po velké námaze, ale i po prodělané těžké nemoci.

Tohle jsou různé způsoby jeho zápisu:

http://img1.123freevectors.com/…l-vector.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
21.1.16 18:51

@Amys ahaa.OM znam. ale nevedela jsem, ze se takto pise.moc dekuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.21 22:28

Nilský kříž

Je tu prosím někdo, kdo se zajímá o symboliku? A mohl by mi pomoci rozluštit můj zážitek?
Velmi toužím po dítěti. Našla jsem si na YouTube krátké video ohledně podvědomí. A toto konkrétní vás má přivést k odpovědi na vaši otázku. Na konci meditace se vám má zjevit symbol, člověk, věc, město, krajina… Prostě něco, co vám má napovědět.
Má otázka zněla : Co mám udělat, abych měla dítě. A ačkoliv jsem se o toto nikdy nezajímala, tak se mi ukázal kříž s očkem, který jsem dohledala jako nilský kříž. Dále se mi zjevila vysoká černá hora a na zemi byla růžová barva, která přecházela v sytě červenou.
No a velmi mě překvapilo, že se opravdu nilský kříž dává do souvislosti s početím ( symbol ženy, podoba člověka, spojení penisu a vagíny…). Nicméně je to též hodnoceno jako silný energetický zářič, který může i škodit. Uvažovala jsem o přívěšku, ale ten se na krk velmi nedoporučuje. Jak to vidíte vy?
Děkuji všem za slušné komentáře, i když je mi jasné, že těm posměšným a rýpavým se nevyhnu ;). Díky všem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2721
14.11.21 22:59

Dovolená v Černé Hoře a pořádně si (to) tam s partnerem užít? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
15.11.21 09:08

Já, když jsem si moc přála dítě, tak jsem si ho pokoušela přivolat i pozitivními afirmacemi atd. A vždycky se mi ve snech zobrazilo to, co jsem chtěla vidět. Osobně si myslím, že je to jednoduše síla podvědomí, že o těch různých znacích (nilský kříž třeba) už člověk někde slyšel a mozek je ukáže, protože si je vybaví a spojí.
Taky bych se na to vyprdnula, naladila se dobře psychicky a věnovala se partnerovi. Nám to i přes všechny ty „pozitivní“ znaky a symboly taky hned nedopadlo a to jsem si říkala, že teď už to přece musí vyjít.
Ano, pak najdeš lidi, kterým to příroda dala na poprvé, kteří používali ty znaky a symboly a řeknou, že to funguje. Myslím ale, že je to pořád otázka souhry náhod - tělesného i duševního zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.21 17:20

@Premek_Orac Nevíte, co by mohlo znamenat, všude potkávat javorové listy, na neobvyklých místech v neobvyklých podobách (z papíru) a dokonce i na některých věcech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79763
7.12.21 17:47

@Klementine že tam bydlí Kanaďan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.12.21 16:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10238
10.12.21 10:54

@Klementine Nevím, jestli jsem ten správný, koho se ptát, ale asi tě něco vedlo k tomu, zeptat se mě…
Takže zavři oči a zapřemýšlej, co ti to evokuje…
Když já zavřu oči, vybaví se mi dálky, vůně lesa, sladký sirup, plocha listu mi pak ještě evokuje velkou plochu. Třeba když něco z toho dáš do souvislosti se svým životem, tak ti to napoví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat