Viděli jste někdy anděle?

4
17.1.16 20:00

Viděli jste někdy anděle?

Ahoj,
Chtěla bych se zeptat, zda jste někdy viděli anděle. Mě se během dne nad lidmi ukáže něco vybledleho a po pár minutách zmizí. Nevím, jestli to je pravda nebo mi hrabe.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3662
17.1.16 20:02

@Klara1505 spíš to druhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.1.16 20:05

@Ya-ya promiň,píšu přes mobil a preklikavam se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
@Klara1505 píše:
Ahoj,
Chtěla bych se zeptat, zda jste někdy viděli anděle

Jo, vždy když se podívám do zrcadla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

Dneska jsme s malou dělaly „andělíčky“ do sněhu, viděla jsem tedy dva, i jsem si je na památku blejskla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.1.16 20:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.1.16 20:06

@Run to ano, ale myslím nadpřirozené bytosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.1.16 20:12
@Klara1505 píše:
@Run to ano, ale myslím nadpřirozené bytosti

Já to chápu ;) Nicméně já jsem realista… Moje dítě je pro mě anděl, přišla v naprosto nesrávný čas a zachránila mi život. Osud zasáhl. Poslal mi jí. V nic víc nevěřím, nic víc jsem neviděla a nezažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
17.1.16 20:14

A jsi si jistá, že to bílé jsou andělé? Nejsou to myšky? :mrgreen:

Ne, teď vážně - pokud to máš (já na tyto věci věřím), řekla bych spíš, jestli nemáš tendence vidět auru. :nevim: Zkus kontaktovat nějakého důvěryhodného léčitele apod. - třeba by tě s tím někdo naučil pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
17.1.16 20:45

Tady s tím asi moc nepochodíš ;) Já si myslím, že by jsi měla zajít za někým v tvém okolí, kdo se o to zajímá, říct mu podrobnosti. A on ti dokáže poradit. Ale neboj se, určitě ti nešíbe :hug: To jen většina lidí, je na tyhle věci zabedněná a proto se tomu vysmívají :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.16 20:46

Tohle vypada spíš na auru. Jinak myslím že jsem anděla viděla, byla jsem ve fázi usínání, vše okolo jsem vnímala ale nebyla schopna reagovat. Nedávno jsem se dozvěděla ze to je díky tomu ze mozek'jede' v tu chvíli na stejných vlnách jako duše atp. Byl to obrys postavy a oko lo mela jasně modro bílou záři
Sory za anonym, ale nerada bych byla za blázna, Nick Mám stejný jako mail. Třeba týna

• Citovat
  • Upravit
1281
17.1.16 20:52

Tohle mi pripada spis na doktora, nez na emimino.. nemyslim to zle, muze to byt priznak nejake nemoci. Ocni, neurolog, psychiatr… pokud opravdu veris, ze vidis neco skutecneho, tak bych to resila, protoze - nezlob se na me - andele jako diagnosa nikde nefiguruji. Nechci te shazovat, pisu to jen jako pratelskou radu, ze tyhle „vidiny“ muzou mit realny podklad v nejakem patologickem procesu. Fakt to neber zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
17.1.16 21:18

Hele, já občas něco vidim periferním viděním, ale neřeším, spíš mě to děsí tak to nepitvám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.16 21:40

Ano, viděla. Jsou to duchovní bytosti, které jsou vyslány buď jako ochránci,
nebo s nějakým sdělením,/ poselstvím/ od Boha. Stačí si přečíst třeba Nový zákon, tam se to nimi jen hemží. :)

• Citovat
  • Upravit
4476
17.1.16 22:16

No tak můj čtyřletý syn vidí zřejmě auru u lidí… vidí ji teda barevně a u každého jinak barevnou. Říká, že lidi svítí.
Taky se bojí duchů a říká, že je někdy vidí jako lidi za lidmi /to by možná odpovídalo tomu tvému popisu… :nevim: /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat