Viděli jste někdy anděle?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Viděli jste někdy anděle?
Ahoj,
Chtěla bych se zeptat, zda jste někdy viděli anděle. Mě se během dne nad lidmi ukáže něco vybledleho a po pár minutách zmizí. Nevím, jestli to je pravda nebo mi hrabe.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Klara1505 píše:
Ahoj,
Chtěla bych se zeptat, zda jste někdy viděli anděle
Jo, vždy když se podívám do zrcadla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dneska jsme s malou dělaly „andělíčky“ do sněhu, viděla jsem tedy dva, i jsem si je na památku blejskla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klara1505 píše:
@Run to ano, ale myslím nadpřirozené bytosti
Já to chápu
Nicméně já jsem realista… Moje dítě je pro mě anděl, přišla v naprosto nesrávný čas a zachránila mi život. Osud zasáhl. Poslal mi jí. V nic víc nevěřím, nic víc jsem neviděla a nezažila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jsi si jistá, že to bílé jsou andělé? Nejsou to myšky? ![]()
Ne, teď vážně - pokud to máš (já na tyto věci věřím), řekla bych spíš, jestli nemáš tendence vidět auru.
Zkus kontaktovat nějakého důvěryhodného léčitele apod. - třeba by tě s tím někdo naučil pracovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady s tím asi moc nepochodíš
Já si myslím, že by jsi měla zajít za někým v tvém okolí, kdo se o to zajímá, říct mu podrobnosti. A on ti dokáže poradit. Ale neboj se, určitě ti nešíbe
To jen většina lidí, je na tyhle věci zabedněná a proto se tomu vysmívají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle vypada spíš na auru. Jinak myslím že jsem anděla viděla, byla jsem ve fázi usínání, vše okolo jsem vnímala ale nebyla schopna reagovat. Nedávno jsem se dozvěděla ze to je díky tomu ze mozek'jede' v tu chvíli na stejných vlnách jako duše atp. Byl to obrys postavy a oko lo mela jasně modro bílou záři
Sory za anonym, ale nerada bych byla za blázna, Nick Mám stejný jako mail. Třeba týna
- Citovat
- Upravit
Tohle mi pripada spis na doktora, nez na emimino.. nemyslim to zle, muze to byt priznak nejake nemoci. Ocni, neurolog, psychiatr… pokud opravdu veris, ze vidis neco skutecneho, tak bych to resila, protoze - nezlob se na me - andele jako diagnosa nikde nefiguruji. Nechci te shazovat, pisu to jen jako pratelskou radu, ze tyhle „vidiny“ muzou mit realny podklad v nejakem patologickem procesu. Fakt to neber zle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, já občas něco vidim periferním viděním, ale neřeším, spíš mě to děsí tak to nepitvám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, viděla. Jsou to duchovní bytosti, které jsou vyslány buď jako ochránci,
nebo s nějakým sdělením,/ poselstvím/ od Boha. Stačí si přečíst třeba Nový zákon, tam se to nimi jen hemží. ![]()
- Citovat
- Upravit
No tak můj čtyřletý syn vidí zřejmě auru u lidí… vidí ji teda barevně a u každého jinak barevnou. Říká, že lidi svítí.
Taky se bojí duchů a říká, že je někdy vidí jako lidi za lidmi /to by možná odpovídalo tomu tvému popisu…
/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit