Viděli jste někdy anděle?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky, já jsem s anděly v kontaktu pořád:-). Vídám je třeba, když se na mě někdo obrátí s žádostí o zprostředkování jejich zpráv. Tím se momentálně zabývám. Ukazují se mi v barvách a předávají mi vize, obrazy, které souvisí s daným člověkem.
Jejich znamení a pozdravy jsou všude kolem mě, ať v podobě mraků na obloze, písničky, peříček, číselných kombinací,… Jsou opravdu na každém kroku se mnou. I s vámi:-).
Chcete-li vyzkoušet, zda mi něco řekne i Váš anděl, napište. Momentálně se zkouším ladit i na zvířátka, tak pokud řešíte nějaké trápení s Vaším čtyřnohým miláčkem, můžeme to taky zkusit. A.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to teda vyzkoušíme, má můj anděl pro mně nějaký vzkaz? Kromě toho že se mám polepšit, to vím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ráno, holky, pokud se zajímáte o výklady karet nebo vás poslední dobou něco trápí a nevíte kudy dál, tak se určitě obraťte na zlatou duši @Ala111. Musím za sebe napsat, že od té doby, co si s ní píši cca dva měsíce, tak vše jde tím správným směrem (ťuk ťuk) a cítím se plná optimismu
. Jsem pro ni naprosto cizí člověk a tolik mi pomohla a věnovala mi tolik času a ZADARMO, což se v dnešní době vůbec nevidí. Ala má obrovský dar a jde z ní cítit, že ji to strašně naplňuje a ráda pomáhá lidem, tak se toho opravdu nebojte a oslovte ji jestli vás něco zajímá nebo vás něco trápí, určitě nebudete zklamané! Tímto Ti chci moc poděkovat, že jsi mi tolik pomohla a strašně Ti přeji, aby se Tvé sny všechny naplnily a to brzy
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuji!:) Díky těmto úžasným reakcím vím, že jsem na správném místě! Těším se s každým spokojeným človíčkem
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit