Co čeká dceru?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Co čeká dceru
Dobrý den, je tu někdo kdo mi krátce může sdělit pomocí karet co čeká moji dceru? Narodila se 5.4.2015 ve 12.03 hodin.Moc děkuji..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tvůrcem života tvé dcery je ona sama. Buď tu pro ní a důvěřuj jí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@madanga tak kratce - bude chodit do skoly, narostou ji prsa a vidim srdcovou sedmu - takze nekdy v budoucnu bude menstruovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, to jste si asi spletla server.. Ale pokud to myslite opravdu vazne, pujdu se zeptat sve babicky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sijanka píše:
Dobrý den, to jste si asi spletla server.. Ale pokud to myslite opravdu vazne, pujdu se zeptat sve babicky![]()
![]()
![]()
![]()
A proč spletla je tu taková rubrika? je tak se jen ptám..hold na to věřím prostě..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle bych nikdy nedelala, mamka meho kamarada si kdysi nechala na nej vestet a ona predpovedela ze zemre, a bohuzel se tak o nekolik let pozdeji stalo mel autonehodu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@madanga věřit na to můžete, to jistě, ale na to není emimino ale jiné servery, kartářky, numeroložky, astrologie… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@madanga ja na to taky verim, ale neverim, ze tady vam nekdo neco popravde vylozi.. To pak muzete verit cemukoli prece ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@madanga píše:
Dobrý den, je tu někdo kdo mi krátce může sdělit pomocí karet co čeká moji dceru? Narodila se 5.4.2015 ve 12.03 hodin.Moc děkuji..
bude to mít těžký s takhle prdlou matkou, ale snad to zvládne
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LindaPraha píše:
@madanga tak kratce - bude chodit do skoly, narostou ji prsa a vidim srdcovou sedmu - takze nekdy v budoucnu bude menstruovat.
já vidím hodně stromů, to budou asi penisy.. teda bude mít hodně chlapů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako já ti to klidně vyvěštím, že jo, ale rozhodně ne zadarmo
- Citovat
- Upravit
@Bejbyy píše:
@madanga věřit na to můžete, to jistě, ale na to není emimino ale jiné servery, kartářky, numeroložky, astrologie…
No tak vzhledem k tomu, že dotaz je v rubrice Ezoterika a tajemno, tak bych řekla, že to sem patří.
Spíš nechápu ty, kterým tyto věci nic neříkají, že do téhle diskuze vůbec jdete komentovat.
- Citovat
- Upravit
@madanga píše:
A proč spletla je tu taková rubrika? je tak se jen ptám..hold na to věřím prostě..
A to ti nevadí, že ti tady může kdekdo nakecat cokoliv? A když by ti tady někdo napsal, že ti udělá nějaký výklad a pošle ti číslo účtu s částkou, tak to pošleš? Tak když už věříš kartám, tak snad osobně, ne?
- Citovat
- Upravit
@madanga píše:
je to vudci osobnost a kralovna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit