Co čeká dceru?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4144
8.1.16 17:25

Co čeká dceru

Dobrý den, je tu někdo kdo mi krátce může sdělit pomocí karet co čeká moji dceru? Narodila se 5.4.2015 ve 12.03 hodin.Moc děkuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
8.1.16 17:33

Tvůrcem života tvé dcery je ona sama. Buď tu pro ní a důvěřuj jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26234
8.1.16 17:34

@madanga tak kratce - bude chodit do skoly, narostou ji prsa a vidim srdcovou sedmu - takze nekdy v budoucnu bude menstruovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
8.1.16 17:36

Dobrý den, to jste si asi spletla server.. Ale pokud to myslite opravdu vazne, pujdu se zeptat sve babicky :mrgreen: :potlesk: :nevim: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
8.1.16 17:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
8.1.16 17:42
@sijanka píše:
Dobrý den, to jste si asi spletla server.. Ale pokud to myslite opravdu vazne, pujdu se zeptat sve babicky :mrgreen: :potlesk: :nevim: :zed: :mrgreen:

A proč spletla je tu taková rubrika? je tak se jen ptám..hold na to věřím prostě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
8.1.16 17:47

Tohle bych nikdy nedelala, mamka meho kamarada si kdysi nechala na nej vestet a ona predpovedela ze zemre, a bohuzel se tak o nekolik let pozdeji stalo mel autonehodu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
8.1.16 17:47

@madanga věřit na to můžete, to jistě, ale na to není emimino ale jiné servery, kartářky, numeroložky, astrologie… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
8.1.16 17:48

@madanga ja na to taky verim, ale neverim, ze tady vam nekdo neco popravde vylozi.. To pak muzete verit cemukoli prece ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
8.1.16 17:48
@madanga píše:
Dobrý den, je tu někdo kdo mi krátce může sdělit pomocí karet co čeká moji dceru? Narodila se 5.4.2015 ve 12.03 hodin.Moc děkuji..

bude to mít těžký s takhle prdlou matkou, ale snad to zvládne :jazyk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
8.1.16 17:50
@LindaPraha píše:
@madanga tak kratce - bude chodit do skoly, narostou ji prsa a vidim srdcovou sedmu - takze nekdy v budoucnu bude menstruovat.

já vidím hodně stromů, to budou asi penisy.. teda bude mít hodně chlapů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
8.1.16 17:52

Jako já ti to klidně vyvěštím, že jo, ale rozhodně ne zadarmo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.16 17:55
@Bejbyy píše:
@madanga věřit na to můžete, to jistě, ale na to není emimino ale jiné servery, kartářky, numeroložky, astrologie… :think:

No tak vzhledem k tomu, že dotaz je v rubrice Ezoterika a tajemno, tak bych řekla, že to sem patří.

Spíš nechápu ty, kterým tyto věci nic neříkají, že do téhle diskuze vůbec jdete komentovat.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
8.1.16 17:56
@madanga píše:
A proč spletla je tu taková rubrika? je tak se jen ptám..hold na to věřím prostě..

A to ti nevadí, že ti tady může kdekdo nakecat cokoliv? A když by ti tady někdo napsal, že ti udělá nějaký výklad a pošle ti číslo účtu s částkou, tak to pošleš? Tak když už věříš kartám, tak snad osobně, ne?

• Citovat
  • Upravit
1349
8.1.16 17:57
@madanga píše:

je to vudci osobnost a kralovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat