Co čeká dceru?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10248
8.1.16 17:57

@Svítící žárovka aha já netušila že je tu věštírna, tak to pardon… jdu sem protože z názvu jsem to fakt nevytušila (nemám křišťálovou kouli) a kometuju, protože mi to tak jako tak přijde mimo, vyhrknout tu datum a čas narození a čekat že mi někdo popíše co koho čeká :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.16 18:01

Mimo to být může, ale tak nahoře, nad názvem diskuze je napsaný, kde je diskuze umístěná.

Evidentně i toto maminky zajímá.

Ale jako mír, já se nechci hádat, mně to taky nic moc neříká, jen prostě moc nechápu potřebu komentovat kdykoliv a cokoliv.

• Citovat
  • Upravit
3355
8.1.16 18:14

@madanga Asi bych se spíš ptala, jestli někdo nezná dobrou kartářku ve tvém okolí a pak šla osobně. Jinak se spousta serverů, které ti spočítají např. numerologii a tak. Za mě je ale lepší nevědět, navíc si myslím, že osud si každý může změnit sám svým chováním a rozhodováním, takže ať jí předpoví cokoliv, záleží jen na ni, jak to nakonec dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
8.1.16 18:17

Ja osobne na tyhle veci vubec neverim, prijde mi to smesny a ani bych to nikdy nechtela vedet. Uz jen predstava, ze mi nekdo oznami nejakou spatnou zpravu o smrti atd..a ja pak na to budu myslet cely zivot a bat se pri kazde prilezitosti..Na druhou stranu nechapu proc tak utocne do zakladatelky, na emiminu se diskutuji ruznoroda temata a rozhodne to sem patri jako cokoliv jineho, svuj dotaz umistila do rubliky Esoterika a tajemno, takze je na spravnem miste. Myslim, ze by to chtelo trochu respektu a ohleduplnosti, co nezajima me, muze prece zajimat nekoho jineho a pokud k tomu tematu nemam co rict, tak sem ani nepisu. Uplne zbytecne si ze zakladatelky utahujete a zlehcujete tema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
8.1.16 18:31
@pohledzdruhestrany píše:
bude to mít těžký s takhle prdlou matkou, ale snad to zvládne :jazyk: :mavam:

prdlá jsi ty, protože mě neznáš a urážíš mě..jsi fakt pipka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
8.1.16 18:33

Děkuji těm, kdo se mě zastal a ostatním..jste mi u zadnice..rubrika tu je tak si piště svý vy rejpalky jedny takový chytrý..je mi smutno z vás..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
8.1.16 18:36
@madanga píše:
prdlá jsi ty, protože mě neznáš a urážíš mě..jsi fakt pipka
:palec: :jazyk: 8) :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
8.1.16 19:06
@LindaPraha píše:
@madanga tak kratce - bude chodit do skoly, narostou ji prsa a vidim srdcovou sedmu - takze nekdy v budoucnu bude menstruovat.
:potlesk:
a nakonec zemre :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
8.1.16 19:09

@madanga to spíše k odborníkovi a osobně ne? :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
8.1.16 19:23
@pohledzdruhestrany píše:
já vidím hodně stromů, to budou asi penisy.. teda bude mít hodně chlapů :think:

ja se snad ani nemusela koukat na to, kdo je autor :-) kdyz jsem cetla Tvuj prispevek, jsi jasnej:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
8.1.16 19:27
@bronick píše:
ja se snad ani nemusela koukat na to, kdo je autor :-) kdyz jsem cetla Tvuj prispevek, jsi jasnej:-)

důležitý je mít jistoty, a já jsem jedna z nich :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
10.1.16 14:06

Tak já obdivuju zakladatelku, že má odvahu se na toto ptát. Toto bych nikdy nechtěla vědět. Vím, že tady byly nějaké diskutující, které výklad dělaly, tak bych se obrátila na ně. Pohledej si ve starších diskuzích, ale spíš bych se klonila k osobní návštěvě někoho na doporučení.
P. S. Taky mně už poslední dobou vytáčí, že se spousta z vás „musí“ vyjádřit k dotazu, ke kterýmu nemá co říct a jen hloupě zesměšňují nebo blbě rýpou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
11.1.16 07:49
@ivunak píše:
Tak já obdivuju zakladatelku, že má odvahu se na toto ptát. Toto bych nikdy nechtěla vědět. Vím, že tady byly nějaké diskutující, které výklad dělaly, tak bych se obrátila na ně. Pohledej si ve starších diskuzích, ale spíš bych se klonila k osobní návštěvě někoho na doporučení.
P. S. Taky mně už poslední dobou vytáčí, že se spousta z vás „musí“ vyjádřit k dotazu, ke kterýmu nemá co říct a jen hloupě zesměšňují nebo blbě rýpou!

děkuji ti za radu, spíš se obrátím na osobní návštěvu..jj některé fakt musí mít názor i když neví o čem je řeč..no co se dá dělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat