Význam čísel 5 a 7 - numerologie
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
význam čísel 5 a 7 - numerologie
Milé dámy, jak si z numerologického hlediska vykládáte význam čísel 5 a 7. Rozumím jim nejméně. Díky moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Nikita Niki ahoj, objevila jsem na internetu stránky www.michaelaorlova.cz a tam jsou čísla a jejich význam krásně popsaná. Celkově mě ty stránky příjemně naladily. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VeruBorůvka Ahoj. myslíš článek andělská čísla? Četla jsem - pěkné - ale víc mě zajímá klasický numero výklad a souvislosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikita Niki myslela jsem ta andělská čísla. To klasický numero- to bohužel nevím. Ale taky by mě to zajímalo. Třeba někdo přiblíží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pětka je spontánní a vznětlivé číslo, vyjadřuje neklid, rozervanost. Je velice zvědavá a nic ji neudrží na místě. Je tam potřeba svobody, ale i kontaktu s lidmi. Rozhoduje se velmi rychle. Je to číslo pohybu, cílevědomosti, vůle, nových nápadů i jejich realizace.
Sedmička je emotivní a citová, ráda se míchá ostatním do života. Je tam ochota pomáhat, velké soucítění, ale také přesvědčení o vlastní pravdě. Sedmička je uzavřená ve vlastním životě, žije tzv. vnitřní život (nerozvíjí život navenek, ale uvnitř sebe, takže se může jevit odtažitě). Pořád hledá, přemýšlí a rozjímá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pětka je moje životní číslo. Teď jsem se zrovna začala o čísla zajímat více a úplně to sedí. Co jsem si začala googlit více o životních číslech, moc mě to chytlo… Pro mě to je úplně nový svět a děsně mě to baví…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Najděte si na to na webu. najdise.cz tam toho je celkem hodně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mgdalenušu: To je něco podobného asi jako tenhle kurz Numerologie, tam se taky popisuje, co je moje životní číslo https://www.vimvic.cz/…ivotni-cisla Jen to je celkem drahé, stojí to přes 1000 Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit