Tetování nad zadek

VanessaF
18.1.16 21:17

Tetování nad zadek

Co vám přijde pěkné si dát vytetovat nad zadek? :D Čekám na tetování na nohu nebo tam mám jizvu tak musím čekat až se zcela zahojí. A přemýšlela jsem že by bylo pěkné i něco malinkého těsně nad zadek :D Přijde mi to sexy a jakoby zakázané ovoce. Uvidí to jen ten se kterým budete mít bližší vztah, anebo ještě když se bude v plavkách :D Přemýšlela jsem nad růži nebo srdcem nebo ještě nápis Destino (španělsky osud) Co na to vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1004
18.1.16 21:21

@VanessaF růže nebo srdce mi přijde jako kýč, spíš bych volila něco osobního, slovo které vás charakterizuje, znak který je vám nějak blízký apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
18.1.16 21:23

@VanessaF kdyz js byla stihla, chtela js na zadek kolibrika… jesteze js do toho nesla… hodne js pribrala, ted bych tam mela krocana :mrgreen:

Me se tetovani libi… ale jeste jsem nenasla nic, co bych si dala vytetovat na cely zivot… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
18.1.16 21:24

Ja ti nevim, tetovani nad zadkem mi neprijde moc originalni. Kdyz jsem byla na skole, tak to hrozne frcelo. Mela to kazda druha pomalu. Je to 10 let zpatky. Ale pokud to chces, tak do toho jdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.16 21:25

Brutální hrůza. :D Myslela jsem, že už tyhle příšernosti (tetování nad zadek atd.) vyšly z módy…navíc růže, potěš koště. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
18.1.16 21:26

@VanessaF ahoj a dovedeš si představit tu růži nebo srdce destino nad zadkem i třeba v padesáti, šedesáti?
Tetování vnímám jako zdobení, tak by mě zajímalo - k čemu je ozdoba, kterou uvidíte jen v zrcadle nebo maximálně na fotce? dík, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
18.1.16 21:30
@jijisan píše:
@VanessaF kdyz js byla stihla, chtela js na zadek kolibrika… jesteze js do toho nesla… hodne js pribrala, ted bych tam mela krocana :mrgreen:Me se tetovani libi… ale jeste jsem nenasla nic, co bych si dala vytetovat na cely zivot… :think: :nevim:

Krocan me hodne pobavil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16053
18.1.16 21:37
@zrezlá plechovka píše:
Brutální hrůza. :D Myslela jsem, že už tyhle příšernosti (tetování nad zadek atd.) vyšly z módy…navíc růže, potěš koště. 8o

Vyjeď si víc jejích diskuzí ;) se pobavíš ;) má těch úletů víc :mrgreen:
Naprosto souhlasím s tvým příspěvkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
18.1.16 21:42

Kyc jak bic.

• Citovat
  • Upravit
1281
18.1.16 21:48

V anglictine se tetovani na bedrech rika „tramp stamp“ - znamka coury :mrgreen: :mrgreen:
Destino mi zni jako jmeno pro jezevcika, ale klidne si tam dej, co se ti libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
18.1.16 21:56
@umea píše:
V anglictine se tetovani na bedrech rika „tramp stamp“ - znamka coury :mrgreen: :mrgreen:
Destino mi zni jako jmeno pro jezevcika, ale klidne si tam dej, co se ti libi.

Vážně?? :think: Znám to stejné o tetování na lopatce, protože tam se dříve cejchovali d.vky :nevim:

@Gepardice píše:
Ja ti nevim, tetovani nad zadkem mi neprijde moc originalni. Kdyz jsem byla na skole, tak to hrozne frcelo. Mela to kazda druha pomalu. Je to 10 let zpatky. Ale pokud to chces, tak do toho jdi.
Žádné místo v dnešní době už není originální :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
18.1.16 21:58

@umea Když to bylo před x lety moderní, tak se tomu myslím říkalo „ku. ví rohy“,všechny tam měly nějaký tribal.

• Citovat
  • Upravit
1356
18.1.16 21:58

Ať už si necháš vytetovat cokoli, hodně si to rozmysli, aby to pro tebe mělo nějaký význam… nechápu lidi, co si nechají vytetovat nějaký obrázek, který jim není ničím blízký… já osobně jsem nad tetováním neuvažovala až do té chvíle, než mi v hlavě vyvstanul obraz u kterého jsem si řekla „to chci, má to význam“… mně osobně se tetování nad zadkem nelíbí, jak tu píší ostatní, je to takové laciné, ale každý má jiný vkus :) jen to pořádně promyslet, rady ostatních asi moc nepomůžou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9184
18.1.16 22:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
18.1.16 22:11

Je tim mysleno skutecne tetovani nad bedry @Kikuška90 dej si images.google.com a napis tramp stamp a vyjedou jen ty kerky nad bedry.

Je to podle me trochu misogynni interpretace, ale tak… :nevim: nemyslim si, ze kazda holka, co to ma, je nutne coura, jen, ze chlapi by si to radi mysleli.

@Elenloth ku..vi rohy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to me dostalo. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat