Šilhání u psa

4
5.11.16 11:59

Silhani u psa

Zdravim chci se zeptat mam krizence 13let a 1.11 podstoupila operaci mela boule na brichu a včera jsem si vsimla ze ji ujizdi oci a dneska jsem to ukazovala i mamce jestli se mi to nezda a nezda vazne ji ty oci ujizdi nikdy to nemela az ted po operaci dostava jeden prasek denně muze bejt treba oblbnuta? Ale prijde mi to jako blbost co si myslite?
Jako urcite sni pujdu na vet. Ale víkend nedělají tak nevim jestli ji mam zbalit a jed jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
5.11.16 12:01

A co je na těch lécích napsáno??? jsou tam kontraindikace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.11.16 12:13

Prasky

Tady posilam foto prasku dostala jsem platicko zitra bere posledni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
5.11.16 12:34

@Nikola181 To se dává i pejskům? antibiotika pro lidi i pejskům to koukám jak puk ale hned sem četla na netu že je to naprosto v pořádku :-),v příbalovém letáku nejsou nežádoucí učinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
5.11.16 12:39

@Nikola181 Jestli k tomu nebyl příbalový leták, tak je k přečtení tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.11.16 12:39

@Milka111 tohle jsem dostala od veterináře takze vážně netusim a dostala jsem jen plato na 5 dni nic jiného nemam :( jde mi o to aby to s těma očima nebylo nejake špatně právě jsem na ni šílené závislá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
5.11.16 12:57

@Nikola181 tyhle antibiotika sou pro lidi ale dávají se i pejskům je to naprosto v pořádku, ale nebojte hned jak se prášky vysadí myslím že očíčka přejdou maximalně zajet pro jistotu opet k vet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.11.16 13:05

@Milka111 zitra bere posledni a v pondělí sni radsi zajdu snad to bude oka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie