Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@AmiAmi1 hele já zatím nemám silné čárky čekám až bude silná jako kontrolní 😂 😂 v pondělí bych měla dostat ms tak jsem zvědavá 🙂
@Kája 98 ja mam taky v pondělí dostat… Ale ja nemamtak „silné“ čárky možná to bude tím že není tam dost hcg 🙄a v pondělí dorazí 😔 ale věřím ještě v zázraky
@DB175 se sníženou funkcí štítné žlázy se má ihned kontaktovat endokrinolog, a ten upraví dávkování substituce.
@Anonymní píše: Více
Ano, to už jsem dávno udělala
nemusíte mít starosti, byla jsem s tím obeznámena ihned co se mi na to přišlo ![]()
@DB175 to je dobře. Já právě kvůli štítné žláze měla dvě ztráty. Hodně štěstí. ![]()
Endokrinoložka mi řekla že ji mám zavolat během příštího týdne až to budu mít potvrzené z gynekologie. Chtějí budoucí maminky vidět maximálně do měsíce od zjištění 🤗
To mě hrozně mrzí.. Já tedy ty hodnoty nemam úplně nějaké extrémní, mám euthyrox 50. Mám celkově větší riziko ztráty, mám ještě i PCOS..
Mohu se zeptat jak jste to měla s endokrinologii vy? V kolikátém týdnu jste šla?
@DB175 já jsem šla ihned po návštěvě gynekologa. Takže týden po vynechané ms. Brala jsem Letrox 100.
@AmiAmi1 já 11 nebo 12dpo 🙂 dm má svoji značku těhotenský test? To jsem nevěděla
@Kája 98
Ja to nevydržela a udělala jsem teď mama… A kuk…
Vidís taky?? ![]()