Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky horní středeční test dolní dnešní test 🙂 mám 3 dny do ms názory prosím 🙂
Každý test je jiné značky tak to nejde posoudit. Ale na spodních je pěkná čárka.
Ja jsem na tom stejně 3 dny do MS ale mám jen hodně slabého spíš neviditelného ducha…je pravda, že nejsem schopná vydržet do rána s močením… ( a vstávám ve 4)
Uvidím zítra jaký test si použila ty?
@AmiAmi1 použila jsem mamatest má více barviva ale mamatest jsem použila až když jsem měla slabého ducha na jiném testu 🙂
@JancaS84 test značky je stejná 🙂 tam nahoře na to nekoukejte koukej na ty dva testy u sebe 😂 😂
@Kája 98 píše: Více
Aha tak ja zkusím mamatest zítra
Snad budu mít taky 2 čárky. Díky když jo budeme v tom spolu
A máš nějaké příznaky? ja mám bolesti v prsou a vylezli mi na nich žilky a hodně často utíkám na záchod a pobolívalo mi včera bříško. Nemohu na něm spát na břiše… Ani kvůli prsům…
Ahoj, čárka na tom spodním testu je poměrně hezky vidět, i ten středeční už tam má náznak. Zkus test třeba i v neděli, ale vypadá to fakt dobře! ![]()
@AmiAmi1 hele příznaky prsa neboli ale tihle jsem si dala jogurt svůj oblíbený a letěl ven 😂 a mám tlaky podbriskem toť vše 😂 😂 pocit jak by mi spodek břicha měl upadnout 😂 😂 dnes zkusím Digi 😂
Holky já po dvou cyklech s Clostilbegytem, neúspěšně a v září máme jít do CARU, před 2 týdny mi nechutnalo prosseco a nedostavila se ms a strašně bolí prsa a jsou citlivé. Udělala jsem test a heleme se🙏🏼
Do toho mám PCOS a sníženou funkci štítné..
Jediné co tě už se modlím aby vše bylo jak má🙏🏼
Všem moc držím palce 🙏🏼
@AmiAmi1 píše: Více
Sama tomu pořád nemohu uvěřit a uvidíme jal vše půjde dal 🙏🏼 v pondělí mi čeká gynekologie♥️
@DB175 věřím že vše bude V pořádku ❤️ ❤️
Ja minulý měsíc potratila 😔snad se ted uchytí.
@AmiAmi1 píše: Více
To je šílené.. Moc držím palce ať je vše v pořádku ♥️
Obdivuji vám, vlastně každou která si potratem prošla..
Ale naděje umírá jako poslední holky ♥️ všechny jsme neskutečné♥️
@DB175 ja cekam na aspon tak silné 2 čárky jak má zakladatelka. Snad zítra je uvidím ❤️