Vadné testy?

15
9.7.24 22:10

Vadné testy?

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat… Mám PCOS o dítě se snažíme s manželem tak nějak lehce. Na PCOS jsem přišla díky jednomu dlouhému cyklu po vysazení antikoncepce (cca 90 dní?). Už rok jsem měla cyklus pravidelný od 28 do 36 dní. Můj aktuální cyklus má 63 dní. V pondělí jsem chtěla zavolat na gyndu, protože už jsou to skoro dva mé standartní cykly bez menstruace. Ze zkušenosti už vím, že gynekolog po mně bude chtít udělat těhotenský test. Přikládám fotku třech testů dělány 7.7., 8.7. a dnes. Test bych neopakovala, ale do teď testy sněhobíle a najednou jsem toho 7. jsem viděla „ducha“ už z dálky (ač to z fotky nevypadá). Úplně si nemyslím, že bych byla těhotná, ani ten „duch“ nesílí. Máte někdo zkušenost, že vám všechny pepino testy vyšly podobně? Zjistila jsem, že můj gynekolog má dovolenou, takže musím 14 dní vydržet, abych zjistila, proč je s MS zase takový problém :pocitac: Děkuji všem za přečtení a odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6909
9.7.24 22:29

Zkus test jiné značky, např. Mamatest. Tyhle to prý dělají..
Jinak absence menstruace několik měsíců není při PCOS nic neobvyklého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
9.7.24 23:25

Ahoj, já měla teď stejné duchy na dvou testech po 2 dnech. Koupila si pořádný digitální a vyšlo mi + 2-3 z večerní moči ve stejný den, co mi ráno vyšel duch na těchto šmejdíčkách ;)
Takže radím zainvestovat, ať máš jistotu, ať už to vyjde tak nebo tak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
10.7.24 01:10
@Myska1984 píše: Více

Promiň, ale digi test má obvykle o polovinu menší citlivost, takže opravdu není spolehlivější a za žádnou extra kvalitu si neplatíš. Na ty Pepina jsou tu opakované stížnosti. Stačí koupit jinou značku a bude jasněji. Ale u PCOS absence menstruace těhotenství značit nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2284
10.7.24 06:48

Pouze k vašemu PCOS. Nevím, jak jste spokojena s klasickou léčbou. Každopádně vedle medicíny existuje ještě alternativní řešení. PCOS a endometrioza jsou složitější a komplexnější problémy. Za největší odbornici na tyto problémy z oblasti alternativního léčení považuji paní Gabrielu Tuatti a její výsledky mluví samy za sebe. Tedy pokud máte zájem, zkuste navštívit její stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
10.7.24 07:05

@Lojzísek Neprominu :D Neměla jsem Pepína, ale Light Life. A pokud mi proužek ukáže stín, který můj chlap označí, že tam nic nevidí, za dva dny, kdy by množství HCG mělo být v podstatě čtyřnásobné je tam naprosto totožný stín a digitální těhotenský test mi ukáže pozitivitu 2.-3. týdne těhotenství, což je nejvíc, co umí naměřili, tak to není o citlivosti, ale prostě o kvalitě. O PCOS jsem vůbec nepsala, ale všeobecně se dá říct, že absence menstruace nemusí znamenat těhotenství. Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
10.7.24 07:57

Vždyť je to úplně zbytečné. Když si koupí za pár korun běžný papírkový test (a je opravdu těhotná), proužek tam do dvou dnů prostě bude ;-) Pepína jsou falešnými duchy pověstná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
10.7.24 11:39

@Lojzísek Měla jsem běžný papírový za pár korun (ne Pepino) a neukázal mi jasnou čárku ani první ani dva dny na to druhý. V ten stejný den večer mi pak digitální ukázal jasné těhotenství. Úplně nerozumím tomu, co na tom nechápete. Raději připojím i fotky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
10.7.24 12:14

Já to chápu moc dobře.
Jen říkám, že pokud je těhotná a onen „duch“ značil vážně těhotenství, odhalí ho za pár dní jakýkoliv test.
Clear blue je méně citlivější (25) než papírkový (10), to je docela zvláštní, že Ti to takhle vyšlo. Ale vadné testy se vyskytnout můžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
10.7.24 14:13

@Lojzísek Výborně a jsme u názvu této konverzace - Vadné testy a důvod, proč jsem tuto zkušenost napsala :)
Digitální test je možná méně citlivý, ale odpadá tam situace - je tam čárka? nebo není? Prostě je tam buď + nebo -. Nic mezi. Dá se to pak za pár dní ještě zopakovat a je jasno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.7.24 15:33

@LadaSva děkuji za radu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.7.24 15:35

@Myska1984 Jejda, tak to bych nečekala. Děkuji za zkušenost. Zkusím koupit digitální, ať mám klid. :D a gratuluji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.7.24 15:36

@Lojzísek Chtěla jsem jen zjistit, zda má někdo podobný problém. Zkusím jiné testy. Děkuji. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
31.10.24 19:19

@Žany299
Ahoj, mezi temi testy jsou opravdu velke rozdily. Kazdy vypada uplne jinak. Na tom prvnim je mozna slaby duch. Ten druhy je nejaky zluty, moc nasakly a navic ta prvni kontrolni carka je svetla.
Asi bude opravdu nejlepsi zkusit dalsi den rano udelat novy test. A z odpoledni moci ty testy nedelej, porad se mluvi a pise jen o ranni moci, proste je to nejlepsi z te ranni :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex