Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vím co to znamená mít pozitivní ovulační test v době menstruace ![]()
Kdy máš mít ms?
Tak to asi nic.
Mě se už 2× stalo, že při vynechání MS, jsme si ráno dělala ovulační test, obě čárky byly stejně silné a já byla těhotná.
Příspěvek upraven 23.07.25 v 16:22
Buď budeš mít ovulaci, nebo jsi těhotná. Někomu to ještě takhle mimo ovu ukázalo cystu, ale to je méně pravděpodobné. Já taky měla sílící čárku před ms a bylo to těhotenství. Měla jsem hodně ovu testů oproti tt, tak jsem to zkoušela abych zbytečně neplýtvala těmi těhotenskými. Druhý den jsem si udělala tt a čárka hned.
Zdravím, mám podobnou otázku, jako zakladatelka, jen stím rozdílem, že silnější čarku na testu mám stále po pozitivním ovulačním testu, který vyšel pozitivně 28.8.,poté čárka seslábla, ale ne úplně, dokonce byla i sytější než na přiložené fotce, může to signalizovat i cystu? U Testu před pozitivním, byla čárka sotva vidět. A teď mám denně takovou…Děkuji za odpověď pokud máte někdo zkušenost…
@martiska píše: Více
Osobní zkušenost nemám, ale četla jsem tady víckrát že ti co něli třeba velmi slabý pozitivní těhotenský test tak tu cystu měly, takže možné to je.
Dobry den, mám před ms a ovu testy mi teprve ted zacaly silit, normálně je mám uplne bílé a ted posledni tyden zacaly silit, co to muze znamenat? Děkuji za odpovědi