Co znamená sílící ovulační test před menstruací?

Anonymní
22.7.25 17:22

Silící ovu test pred ms?

Dobry den, mám před ms a ovu testy mi teprve ted zacaly silit, normálně je mám uplne bílé a ted posledni tyden zacaly silit, co to muze znamenat? Děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
230
22.7.25 18:04

Vím co to znamená mít pozitivní ovulační test v době menstruace :roll:
Kdy máš mít ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.25 18:30

@gremlin87 cca za2-3dny

• Citovat
  • Upravit
230
22.7.25 19:26

Tak to asi nic.
Mě se už 2× stalo, že při vynechání MS, jsme si ráno dělala ovulační test, obě čárky byly stejně silné a já byla těhotná.

Příspěvek upraven 23.07.25 v 16:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
23.7.25 14:39

Buď budeš mít ovulaci, nebo jsi těhotná. Někomu to ještě takhle mimo ovu ukázalo cystu, ale to je méně pravděpodobné. Já taky měla sílící čárku před ms a bylo to těhotenství. Měla jsem hodně ovu testů oproti tt, tak jsem to zkoušela abych zbytečně neplýtvala těmi těhotenskými. Druhý den jsem si udělala tt a čárka hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
3.9.25 13:12

Zdravím, mám podobnou otázku, jako zakladatelka, jen stím rozdílem, že silnější čarku na testu mám stále po pozitivním ovulačním testu, který vyšel pozitivně 28.8.,poté čárka seslábla, ale ne úplně, dokonce byla i sytější než na přiložené fotce, může to signalizovat i cystu? U Testu před pozitivním, byla čárka sotva vidět. A teď mám denně takovou…Děkuji za odpověď pokud máte někdo zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
3.9.25 13:27
@martiska píše: Více

Osobní zkušenost nemám, ale četla jsem tady víckrát že ti co něli třeba velmi slabý pozitivní těhotenský test tak tu cystu měly, takže možné to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
3.9.25 19:02

@miamia142 ale tohle jsou právě ovulační testy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie