Silikonová forma Dedra

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
75
3.3.14 16:45

silikonová forma dedra

Ahoj všichni,
dostala jsem silikonovou formu na bábovku značky Dedra. Zatím jinou silikonovou formu nemám. Jakmile jsem do ní nalila těsto, forma se deformovala, těsto se přelilo na jednu stranu, takže je křivá. Nevíte co by mohlo být za problém? Je to vada bábovky nebo je to u silikonu běžné? Když byla prázdná bez těsta, tvar drží dobře. Díky za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2591
3.3.14 16:58

@kristynaa A jaký tvar máš? Já mám několik silikonových forem, i z Dedry a všechny tvar drží perfektně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.3.14 17:02

Je to ta zelená bábovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3893
3.3.14 17:02

To je opravdu divné. mám několik silikonových forem a všechny ok. :think: určitě by obsah neměl přetékat z nějaké strany, jedině že by tam toho těsta bylo více než má být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.3.14 17:26

Těsta bylo akorát, nebylo to po vrch formy, nevytékalo to doslova. Jen se sesunula forma směrem dolů na jedné straně, nahrnulo se to na druhou. A po vyklopení střed-ta díra jak je u bábovky uprostřed, je křivo. Sem to trubka měla vyfotit…vyklopit šla krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3893
3.3.14 18:18

Tak to asi jedině vadný silikon, teď sem dopekla bábovku a mám obyč silikonovou formu z lidlu a neudělalo mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
3.3.14 18:37

Hele me to delala taky, ale az potom, co jsem to dala do trouby :nevim:. Tak jsem si. koupila obycejnou dortovou formu s tim vymenitelnym spodkem a jakpa mam krasny babovky! Tuta poleti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.3.14 19:06

:nevim: to je fakt na nic, nevím jestli to má smysl reklamovat, jestli to vůbec k něčemu bude…no každopádně mě ten silikon hodně zklamal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.1.15 14:52

Dobrý den taky mám silikonovou formu na bábovku od Dedry. Po prvním použití forma vypadá příšerně. Na formě po obvodu je znatelné v jaké výšce bylo těsto a forma i po umytí je jak si flekatá no hrůza. Chci se zeptat jestli je to normální s tímto materiálem nemám zkušenosti nic silikonového nemám. Pokud mi někdo odpoví budu vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
12.1.15 15:36

@Monka2 Normální to jistě není. Já sice nemám od Dedry, ale mám doma 3 silikonové formy (2 z Orion shopu a 1 tescomu) a všechny jsou jako nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.15 15:42

Dejte to reklamovat. Normalni to urcite neni. @Monka2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.1.15 17:02

U Dedry jsem už jednou reklamovala dvoje stejné sluneční brýle praskly naprosto ve stejném místě. Reklamace neuznaná, takže peníze za brýle pryč a ještě vyhozené za poštovné! Podotýkám, že brýle nosil dospělý muž při běžném nošení při jízdě autem a chozením. Jednou jsem objednala sousedce takové ty legíny s krajkou a jen je navlíkla měla je už poškozené. Navrhovala jsem reklamaci, ale po zkušenosti, že to nemusí vyjít sousedka sama taky řekla, že to necháme bejt. Z toho důvodu nikomu cizímu nic neobjednávám a i já už si další objednávku rozmyslím. Zjistila jsem, že nemám fakturu z té objednávky vadilo by to při uplatnění reklamace? Není tam u toho nějaký papír který se používá k reklamaci? Objednávám tak 3× do roka, tak už si to nepamatuju. Jinak děkuji za rychlé reakce to jsem nečekala :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný