Kam se zahradníma věcma?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
2.3.14 20:53

kam se zahradníma věcma?

Máte někdo nápad, jak řešit uložení typických zahradních nástrojů někde na ní tak aby to zabíralo co nejméně místa? Zahradní domky jsou supr, ale bu'd právě hrozně stíní, zabírají moc prostoru nebo jsou tak malé, že se do nich nevleze sekačka nebo naopak tak nízké, že do nich nejdou strčit hrábě.

U zahrádky je kousíček (asi 1,5×5m terasa po jejichž stranách jsou „stěny“. Minimálně u těch vysokých věcí mě už napadlo to zavěsit na ty stěny, jenže co pak s nima? Nemůže to tam přeci takhle celoročně zůstat nepřikryté, navíc je hloupé to mít takhle na očích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50125
2.3.14 21:28

My zahradní nářadí dáváme do kůlny a zahradní nábytek a gril do garáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
2.3.14 21:58

Můžete nástroje zavěsit na stěny, na ošetření existuje např. silikonový spray vytváří silný film (polymerní vrstvu, která maže, nepropouští vodu a chrání ošetřený povrch). Např. Valvoline Silicone Spray. Určitě poradí v OBI, Baumaxu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.3.14 22:18

Garáž nepřipadá v úvahu, tu máme normálně společnou (je to byt v přízemí se zahrádkou cca 50m2) a kůlna… to je právě ono, buď jsou moc velké nebo divně neforemné. Nástroje mě právě napadlo zavěsit na ty stěny, jenže furt to bude na očích u sousedů a nevypadá to ani příliš esteticky, jenže mě nenapadá čím to třeba přikrýt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
3.3.14 09:08

Co nejaka truhla? Sekacku muzete jen zakryt igelitem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.3.14 23:43

Tak jsme to nakonec vyřešili truhlou(takovou plastovou zavírací bednu) a kupodivu se tam vlezla hromada drobností i sekačka :)) děkuji všem moc za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný