Poraďte, jak vymalovat předsíň

9166
1.3.14 09:48

Poraďte, jak vymalovat předsíň

Čeká mě malování obýváku a předsíně. V prvním případě mám jasno, v druhém nevím, jakou zvolit barvu. Máme v předsíní štuk, nemáme totiž zděné jádro a to jsme obložili sádrošem a nahodili štuk kdysi. Máme v předsíni nábatek z břízy, podlahu také, u dveří ještě starší barevnou dlažbu. Nyní máme na zdi světle modrou, nyní chci změnu a napadá mě pouze nějaká meruňková barva…Podotýkám, že předsíň je zčásti projasněna světlem z kuchyně, a u vch. dveří je tmavo.
Poradíte,???Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
1.3.14 09:48

Omlouivám se za fotky, neumím je otočit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.3.14 09:59

@pannda mám ráda barvy, frkla bych tam buď nějakou žlutou (moře odstínů), nebo oranž /to samé/. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
1.3.14 10:00

Já bych to vymalovala do takové světle béžové - šampaňské. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
1.3.14 10:05

Já bych nemalovala, spíš bych udělala nějakou ozdobu :think: V kuchyni máme pruh koleček ze zbytku barvy, je to dělaný ruličkama od papíru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
1.3.14 10:15

Zluta, piskova, jemne bezova, Asi v takovych odstinech bych vybirala, Rozhodne ne nejakou divocinu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
1.3.14 10:22

Já bych dala světle zelenou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2843
1.3.14 10:28

Dala bych citronově žlutou a tu zeď/ roh, kde jsou ty dlaždice, ty bych nechala bílé, aby to „vylezlo“ :) Takže za mě dvě stěny citron. žlutá a dvě bílé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8056
1.3.14 10:39

@pannda Jakýkoli jemný odstín jedné z barev dlažby z poslední fotky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.3.14 10:47
@Bebuše píše:
@pannda Jakýkoli jemný odstín jedné z barev dlažby z poslední fotky…

vote yes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
1.3.14 10:49
@petrul píše:
Já bych nemalovala, spíš bych udělala nějakou ozdobu :think: V kuchyni máme pruh koleček ze zbytku barvy, je to dělaný ruličkama od papíru :D

Máme štuk, zeď není hladká, obrazce by nebyli ostré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
1.3.14 10:53
@Bebuše píše:
@pannda Jakýkoli jemný odstín jedné z barev dlažby z poslední fotky…

Asi ano, z toho chci vycházet.. Béžovou ne, budeme malovat podobně obývák..Přemýšlela jsem ještě třeba jádro(foto s 2 dveřma) o odstín dát tmavší, a protější stěny světlejší…Pro představu, předsíň je do „L“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
1.3.14 10:59

A co nejaka tapeta se vzorem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
1.3.14 11:09

Pokud se taky můžu vyjádřit…vzhledem k tomu, že umělecké i obyčejné malování je mou živností, tak můžu ze zkušenosti říct, že méně je opravdu více. Dneska letí bílá, ale taky mám ráda barvy. Takže chápu…za mě jedině jakoukoliv barvu z dlažby - já osobně bych vybrala tu zelenou, vypadá jako khaki, to taky teď strašně frčí. Žádnou další bych tam necpala, pokusila bych se namíchat úplně totožnou, ať to není celkově barevné moc. Pokud chcete dát jednu barvu ve dvou odstínech (světlejší, tmavší), tak tu tmavší vždycky dozadu na protější stěnu - pohledem od vchodu, chodba se tím opticky zkrátí, a rozšíří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
1.3.14 11:15
@Alepoudaki píše:
A co nejaka tapeta se vzorem

Máme štuk, nechci ho seškrabávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek