Silná menstruace při plném kojení

Anonymní
21.9.16 09:23

Silná menstruace při plném kojení

Ahoj holky jdu si k vám pro radu :nevim: Jsem devět týdnu po porodu císařským řezem, plně kojím. V pondělí mi začala první menstruace po porodu, začala jsem slabě krvácet a od včera už se to dost rozjela, takhle silnou menstruaci jsem nikdy nezažila, každou chvilku měním vložky lezu do sprchy, je to normální? Krvácím jasně červenou krví a občas se mi stane, že tam jsou světlé kousky čehosi.. K doktorovi se pro jistotu chystám zítra, dneska neordinuje. Na prohlídce po šestinedělí bylo všechno v pořádku. Moc vám všem děkuju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
719
21.9.16 09:29

Lepsi prohlidka od lekare ale ja to mela take to hned prvni den kdy mi skoncilo sestinedeli, bylo to hrozne, sem nevedela jestli vic litat na zachod a sprchy nebo za mimcem :lol: a silne to mam doted a to je malemu 8 mesicu a porad kojim 5 krat denne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
21.9.16 10:12

Já jsem taktéž 9 týdnů po porodu a plně kojím a zatím se mi menstruace nedostavila, ale v tvém případě bych si raději zašla k doktorovi pro jistotu. Dle mého názoru to bude jen silnější menstruace a odchází ti tam zbytek očistků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
21.9.16 10:19

Já to tak měla taky po prvním porodu. Při plném kojení, hned po šestinedělí mi naskočila ms která chodila pravidelně co 28dní a šileně silná. Cca po roce se to upravilo do normálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
21.9.16 10:19

Měla jsem to stejně, vždy 3-4 dny velké množství, až pak se to zmírnilo. Dle doktora je to po porodu běžné. Malá má teď rok a je už to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.16 10:40

Od porodu mám na mnohonásobně silnější než dřív. Musela jsem prejit na tampony velikosti super a stejně mi v noci proteče a přes den měním a max 2 hodiny..

• Citovat
  • Upravit
2611
21.9.16 11:00

Moje první menstruace od porodu a v době plného kojení byla naprostá katastrofa. Nemohla jsem ani vylézt z postele jak mi bylo zle. Krev se ze mě doslova lila. Vložky jsem musela mít dvě na sobě a měnit každou chvíli. Myslela jsem, že snad vykrvacim. Trvalo to asi tři dny a pak se to zlepšilo. Místo běžných 4 dní, jsem krvácela 8. Další menstruace přišla až za půl roku a byla dost podobná. Teď už je to, ale mnohem lepší.
Zkus pít vodu a citronem, to mne hodně pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
21.9.16 11:05

Holky moc vám všem děkuju, jste zlaté. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
21.9.16 11:17

@Oliverka28 já se právě vrátila z kontroly po šestinedělí a dr mi říkala, že jakmile se omezí noční kojení, tak většinou žena začne menstruovat, takže to, že plně kojíš nic neznamená. Nicméně o síle neporadím, první jsem nekojila a tam to bylo vše stejné jako před porodem, teď uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
21.9.16 11:42

Ano mela jsem to taky tak. První MS při plném kojení hned po šestinedělí. Silna je proto, že se tělo docistuje po porodu. Je to uplne normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
21.9.16 15:10

Holky moc vam vsem. dekuji, nakonec mi to nedalo a vlitla jsem pro jistotu do nemocnice, dostala jsem injekci, pry deloha neni po porodu na menstruaci pripravena a neumi se stahovat, proto menstruace neslabne, ale sili a proto jsou i prvni menstruace skoro bezbolestive. Po injekci prisli opravdove menstruacni bolesti, dneska pry jeste muzu silne krvacet, ale postupne to pujde do ztracena. Tak snad to bude v pohode. Moc vam vsem dekuju :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
21.9.16 19:44

@Oliverka28 to jsem rada, je pravda, ze byly prvni bezbolestive ale za to mne bolelo cele telo :P kazdopadne silna menstruace u nas mela vliv na kojeni a malej rval cely tyden u nej, ale nevzdala jsem to a ted je vse ok, UM nepotreboval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
21.9.16 21:13

@Ketty655 Injekce to trosku zmirnila, ale zadne zazrak to teda zatim neni, asi nemuzu cekat, ze prestanu krvacet z hodiny na hodinu, pry to bude pomalu ustupovat do ztacena, tak uvidime zitra, snad to bude ok :zed: U nas kojeni zatim v pohode, jen ten prvni den kdyz zacala menstruace se porad otrhaval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí