Při menstruaci se motám

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.7.20 19:33

Silna motovice

Ahoj, vubec mne nenapada cim by to mohlo byt… asi 4 menstruace zpatky se mi prvni dva dny silneho krvaceni hrozne mota hlava, nejhorsi je to po ranu, to musim vstavat o hodinu driv abych se nejak dala dohromady, pak treba taky po trech hodinach co sedim v kanclu, tak se musim pridruovat zdi abych dosla na wc… vcera jsem vypadla z autobusu, vsichni na mne koukali jak na smazku.. byla jsme u doktora normalne i pres ms a tlak, tep pry v poradku, cukr taky. Vzdy kdyz na mne mdloby jsou tak mne polije studeny pot..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
123
6.7.20 19:45
@Anonymní píše:
Ahoj, vubec mne nenapada cim by to mohlo byt… asi 4 menstruace zpatky se mi prvni dva dny silneho krvaceni hrozne mota hlava, nejhorsi je to po ranu, to musim vstavat o hodinu driv abych se nejak dala dohromady, pak treba taky po trech hodinach co sedim v kanclu, tak se musim pridruovat zdi abych dosla na wc… vcera jsem vypadla z autobusu, vsichni na mne koukali jak na smazku.. byla jsme u doktora normalne i pres ms a tlak, tep pry v poradku, cukr taky. Vzdy kdyz na mne mdloby jsou tak mne polije studeny pot..

Myslim, že ti dr měl nabrat hormony :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
6.7.20 20:05

Normální návaly, mívám poměrně často při ms, zázraky s tím nikdo neudělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
7.7.20 08:32