Silné bolesti v podbříšku

89
24.11.13 12:23

Silné bolesti v podbříšku..

Zdravím vás… Vím že těchto diskuzí je tady mnoho ale co jsem si v nich pročítala, tak každá je jiná a proto jsem diskuzi založila novou… Chtěla bych se zeptat už pár dní mám silnější bolesti v podbříšku na levé straně a nejvíce bolestivé, když si zmáčknu jakoby jizvu po císařáku… Tyto potíže jsem zaznamenala už vícekrát ale nějak jsem tomu nevěnovala pozornost až ted když jsem ležela u televize a položila si ruku na břicho, tak jsem pocítila bolest, promačkala si to a to už bylo o dost silnější… Poraďte mi prosím, co to může být děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Brooucinda
24.11.13 12:32

Mohlo by to být klidně od slepáku (vím je na druhé straně), protože ten může rozbolavět celé břicho. Taky klidn pooperační kýla, která se vyvtvoří právě v té jizvě, mimoděložní těhotenství a pod. Ale určitě to chce minimálně praktika
Hodně štěstí a opravdu se nech vyšetřit at to není ta kýla třeba

• Citovat
  • Upravit
13046
24.11.13 12:53

Bolest břicha by se n ikdy neměla podceˇovat asi bych se nechala prohlédnout doktorem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
24.11.13 12:53
@Brooucinda píše:
Mohlo by to být klidně od slepáku (vím je na druhé straně), protože ten může rozbolavět celé břicho. Taky klidn pooperační kýla, která se vyvtvoří právě v té jizvě, mimoděložní těhotenství a pod. Ale určitě to chce minimálně praktika
Hodně štěstí a opravdu se nech vyšetřit at to není ta kýla třeba

Mám už i po slepáku proto mi to láme hlavu ale moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
24.11.13 13:05
@Xxxxxx píše:
Mám už i po slepáku proto mi to láme hlavu ale moc děkuji

V tom případě by to mohlo být to všechno okolo. A nemělo by to lámat hlavu tobě, ale nějakému doktoru. Nečekáš doufám, než ti případná kýla rupne, abys už s tím někam musela jít..

• Citovat
  • Upravit
5737
24.11.13 13:06

Co sval? To taky dokaze potrapit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
24.11.13 13:21
@Brooucinda píše:
V tom případě by to mohlo být to všechno okolo. A nemělo by to lámat hlavu tobě, ale nějakému doktoru. Nečekáš doufám, než ti případná kýla rupne, abys už s tím někam musela jít..

Určitě si někam v nejbližší době zajdu abych měla jistotu že je snad vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
@Maydee píše:
Co sval? To taky dokaze potrapit

Ton to nejspíš nebude to se mi stává u nohou a tohle je jiná bolest ale děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda

:potlesk: Hodně zdraví

• Citovat
  • Upravit
Aneta.Opl
24.11.13 17:00

Já jsem to tak měla párkrát kolem ovulace, strašné bolesti kolem vaječníků a trvalo to asi týden. A pak taky při mimoděložním těhotenství :? ale nepíšeš že bys byla těhotná. Zítra skoč aspon k obvodnímu. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa