Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím vás… Vím že těchto diskuzí je tady mnoho ale co jsem si v nich pročítala, tak každá je jiná a proto jsem diskuzi založila novou… Chtěla bych se zeptat už pár dní mám silnější bolesti v podbříšku na levé straně a nejvíce bolestivé, když si zmáčknu jakoby jizvu po císařáku… Tyto potíže jsem zaznamenala už vícekrát ale nějak jsem tomu nevěnovala pozornost až ted když jsem ležela u televize a položila si ruku na břicho, tak jsem pocítila bolest, promačkala si to a to už bylo o dost silnější… Poraďte mi prosím, co to může být děkuji moc
Mohlo by to být klidně od slepáku (vím je na druhé straně), protože ten může rozbolavět celé břicho. Taky klidn pooperační kýla, která se vyvtvoří právě v té jizvě, mimoděložní těhotenství a pod. Ale určitě to chce minimálně praktika
Hodně štěstí a opravdu se nech vyšetřit at to není ta kýla třeba
Bolest břicha by se n ikdy neměla podceˇovat asi bych se nechala prohlédnout doktorem ![]()
@Brooucinda píše:
Mohlo by to být klidně od slepáku (vím je na druhé straně), protože ten může rozbolavět celé břicho. Taky klidn pooperační kýla, která se vyvtvoří právě v té jizvě, mimoděložní těhotenství a pod. Ale určitě to chce minimálně praktika
Hodně štěstí a opravdu se nech vyšetřit at to není ta kýla třeba
Mám už i po slepáku proto mi to láme hlavu ale moc děkuji
@Xxxxxx píše:
Mám už i po slepáku proto mi to láme hlavu ale moc děkuji
V tom případě by to mohlo být to všechno okolo. A nemělo by to lámat hlavu tobě, ale nějakému doktoru. Nečekáš doufám, než ti případná kýla rupne, abys už s tím někam musela jít..
@Brooucinda píše:
V tom případě by to mohlo být to všechno okolo. A nemělo by to lámat hlavu tobě, ale nějakému doktoru. Nečekáš doufám, než ti případná kýla rupne, abys už s tím někam musela jít..
Určitě si někam v nejbližší době zajdu abych měla jistotu že je snad vše v pořádku ![]()
@Maydee píše:
Co sval? To taky dokaze potrapit
Ton to nejspíš nebude to se mi stává u nohou a tohle je jiná bolest ale děkuji ![]()
Já jsem to tak měla párkrát kolem ovulace, strašné bolesti kolem vaječníků a trvalo to asi týden. A pak taky při mimoděložním těhotenství
ale nepíšeš že bys byla těhotná. Zítra skoč aspon k obvodnímu. ![]()