Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jsme byli dneska na kontrolním UTZ, protože ve 12tt byla špatná poloha plodu (otočený zády k nám). Dneska už OK, ale dr.se nezdálo, že se prý plod moc hýbe. Druhý dr., kteréo zavolala ke konzultaci (že má víc zkušeností) říkal, že je to ok, že kdyby bylo něco špatně, byly by křečovitě sevřené prstíky rukou a to nebyly, byly předpisově drženy.
Ale i tak mi to vrtá hlavou a na webu nic není. Máte někdo zkušenost nebo znalost co by to přinejhorším mohlo znamenat? Vpodstatě prcek před sebou kopal nožičkama, poměrně svižně ![]()
Taky nám vyšel z UTZ jasný chlapeček a z krve holčička, takže buď laborantka zkazila test a nebo mám nějaký vážný problém, který ale zatím nechtěli rozebírat, prý podle UTZ to vypadá na tu lidskou chybu (že by to druhé bylo vidět) a týden budeme čekat na kontrolní test. Takže jsem dneska jak chytrá horákyně uklidněná-neuklidněná ![]()
Ahoj. Dítě je dneska nějaké akční. Kope nonstop tak, že se mi vlní břicho – trvá to už půl hodiny – mám mít nějaké obavy? Jsem v 7. měsíci.
@Lynette myslím že je to v pohodě taky jsem měla pohyby někdy míň a někdy jsem myslela že chce prcek už vyskočit z bříška
ale nevím no pokud máš obavy tak zajdi k dr. říká se že by se mělo chodit když nejsou žádné pohyby nebo naopak je jich hodně tak uvidíš třeba ti někdo poradí ![]()
@IvkaH Jo - s mýma vaječníkama
Už se zklidnil, asi chtěl jen snídani. ![]()
@Lynette píše:
@IvkaH Jo - s mýma vaječníkamaUž se zklidnil, asi chtěl jen snídani.
No vidíš, musíš se najíst jinak tě nakope
.