Silné pohyby plodu 17.tt

4275
21.2.12 18:10

Silné pohyby plodu 17tt

Tak jsme byli dneska na kontrolním UTZ, protože ve 12tt byla špatná poloha plodu (otočený zády k nám). Dneska už OK, ale dr.se nezdálo, že se prý plod moc hýbe. Druhý dr., kteréo zavolala ke konzultaci (že má víc zkušeností) říkal, že je to ok, že kdyby bylo něco špatně, byly by křečovitě sevřené prstíky rukou a to nebyly, byly předpisově drženy.

Ale i tak mi to vrtá hlavou a na webu nic není. Máte někdo zkušenost nebo znalost co by to přinejhorším mohlo znamenat? Vpodstatě prcek před sebou kopal nožičkama, poměrně svižně :)

Taky nám vyšel z UTZ jasný chlapeček a z krve holčička, takže buď laborantka zkazila test a nebo mám nějaký vážný problém, který ale zatím nechtěli rozebírat, prý podle UTZ to vypadá na tu lidskou chybu (že by to druhé bylo vidět) a týden budeme čekat na kontrolní test. Takže jsem dneska jak chytrá horákyně uklidněná-neuklidněná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8996
28.11.12 07:11

Ahoj. Dítě je dneska nějaké akční. Kope nonstop tak, že se mi vlní břicho – trvá to už půl hodiny – mám mít nějaké obavy? Jsem v 7. měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
28.11.12 07:21

@Lynette myslím že je to v pohodě taky jsem měla pohyby někdy míň a někdy jsem myslela že chce prcek už vyskočit z bříška :lol: ale nevím no pokud máš obavy tak zajdi k dr. říká se že by se mělo chodit když nejsou žádné pohyby nebo naopak je jich hodně tak uvidíš třeba ti někdo poradí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.11.12 08:46

Hraje fotbal :lol: to je v pohodě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
28.11.12 09:00

@IvkaH Jo - s mýma vaječníkama :lol: Už se zklidnil, asi chtěl jen snídani. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.11.12 09:06
@Lynette píše:
@IvkaH Jo - s mýma vaječníkama :lol: Už se zklidnil, asi chtěl jen snídani. :roll:

No vidíš, musíš se najíst jinak tě nakope :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí