Silnější plácnutí přes plenku

Anonymní
24.9.23 20:48

Silnější plácnutí přes plenku

Anonymně protože se sakra stydim a mám hrozný výčitky svědomí.. holce budou ke konci měsíce 4 měsíce je zvyklá usínat na ruce usne během pár minut dám do postýlky a spinka. Dneska horor uspávám už na potřetí dám do postýlky oči jak kukačka - dělám ssss, houpu s postylkou a už nezabere. Při usínání má potřebu mě jezdit nehtikama v dekoltu a u krku, už jsem celá rozdrapana, věčně se posouvá. Nevím co se děje - možná zapla televize která je rušila. Dvakrát jsem ji placla silnější přes plinku - ne nijak drasticky, možná maličko nad? Neplakala, jen knourla, ani nebrecela nijak bolestivě to ne. Ale vyčítam si to, že mi už ujeli nervy, jinak ji samozřejmě NEBIJU. Desim se odražený ledviny, ale to by byla potřeba sakra síla zejo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
24.9.23 20:55

4 měsíce. Co zuby? Zkoušela jsi studený kousatka nebo gel? Něco se tam může dít. Tohle jsme ve 4 měly taky. Ten gel a studeny pomohlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.23 21:02

@Atisia do pusy jsme koukali a nic klubajici ho jsme neviděli. Kousatka ale dávám

• Citovat
  • Upravit
7221
24.9.23 21:05
@Anonymní píše:
@Atisia do pusy jsme koukali a nic klubajici ho jsme neviděli. Kousatka ale dávám

TO neznamená, že nesestupujou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23343
24.9.23 21:06

Nechty ostrihej, at te nedrape. Spanek se ruzne meni a i ty metody uspavni. Muze se neco dit. Zkouset postupne vsechno. Taky jsem parkrat i takto pozde vyjela z kocarem, kdyz nic nezabiralo. Televize by urcite nemela hrat v mistnosti kde spi/usina dite. Lehke placani po pline je bezna metoda na prdiky. To se nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.23 21:15

@Oriseka nehty ostříhané má, ale prostě je do mě zariva.. no já jsem placla možná do místa, jak konci plenka a tam je ten okraj už slabší - není tam ta vyplň. Ale spíš myslím že to bylo fakt na zadeček kde ta vyplň je. Myslím že kdyby něco ze by neusla. Asi ji pri tom plácnutí i trochu cukla hlavička ale to by taky nic být nemelo.

• Citovat
  • Upravit
3792
24.9.23 21:18

Jako uspávat v místnosti kde hraje TV? Co je to proboha za nápad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
24.9.23 21:20

Vzala bych si ji na hrudník na bříško a jemně placala po plince. Děti mi tak usinaly. Může to být cokoliv. Tímhle stylem jsme vždycky v posteli opřená o pelest na chvíli usnula a trochu si odpočinula. Jinak se jí nic nestalo. Spíš je to známka toho, že jsi ty přetažená a potřebuješ si odpočinout.

• Citovat
  • Upravit
30445
24.9.23 21:21
@Anonymní píše:
Anonymně protože se sakra stydim a mám hrozný výčitky svědomí.. holce budou ke konci měsíce 4 měsíce je zvyklá usínat na ruce usne během pár minut dám do postýlky a spinka. Dneska horor uspávám už na potřetí dám do postýlky oči jak kukačka - dělám ssss, houpu s postylkou a už nezabere. Při usínání má potřebu mě jezdit nehtikama v dekoltu a u krku, už jsem celá rozdrapana, věčně se posouvá. Nevím co se děje - možná zapla televize která je rušila. Dvakrát jsem ji placla silnější přes plinku - ne nijak drasticky, možná maličko nad? Neplakala, jen knourla, ani nebrecela nijak bolestivě to ne. Ale vyčítam si to, že mi už ujeli nervy, jinak ji samozřejmě NEBIJU. Desim se odražený ledviny,ale to by byla potřeba sakra síla zejo?

Pro čtyřměsíční miminko a sakra síla? Tak to nedoufej. Je to miminko a ano, biješ ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parenicka

Jako bit 4 mesicni miminko, to jsem jeste nevidela

• Citovat
  • Upravit
Tosidelassrandu

Jako tyvole tohle už je fakt moc u na emimino. Plácat 4 (!) měsíční dítě přes zadek za to, že má nejaký problém se spaním? Jsi normálni?

• Citovat
  • Upravit
23343
24.9.23 21:22
@Anonymní píše:
@Oriseka nehty ostříhané má, ale prostě je do mě zariva.. no já jsem placla možná do místa, jak konci plenka a tam je ten okraj už slabší - není tam ta vyplň. Ale spíš myslím že to bylo fakt na zadeček kde ta vyplň je. Myslím že kdyby něco ze by neusla. Asi ji pri tom plácnutí i trochu cukla hlavička ale to by taky nic být nemelo.

Nejspis to nic nebude. Priste ale radsi malou poloz a bez se uklidnit do jine mistnosti. Prsty at zaryva treba do polstare. Nenech se skrabat. To neni zrovna dobry usinaci ritual.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ounou
24.9.23 21:24

Takže uspáváš mimino v pokoji s hrající TV, když nemůže usnout tak ji „silněji plácneš přes plenku“ (ale samozřejmě to není bití :roll: ), a pak si jdeš ulevit svědomí na net?

Následky mít zřejmě nebude, ale ty vytvoř vhodné podmínky pro spánek. Ty samozřejmě nezaručí, že ti miminko hned usne, tak zkus zamakat i na svých nervech.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.23 21:25

Tím, že by byla potřeba síla = to plácnutí bylo maličké, bez nějaké já nevím brutální síly. Je jasný, že ji netriskam proboha.

• Citovat
  • Upravit
4072
24.9.23 21:25

Jako sorry, máš tam fakt zapnutou televizi? Víš, že to modré světlo přímo narušuje režim mozku a poškozuje spanek? :roll:
A i kdyby nakrasno byla vypnutá, dětem se spánek mění jak počasí. Měla bys dost zapracovat na svém sebeovládání, protože dávat miminu po zadku je docela hardcore. Musíš se naučit ten vztek nějak rozdýchat. A nemysli si, vím, co je mít nespavý děti, znám ten zoufalej pocit, když člověk počítá, že si odpočine a dítě najednou furt nespí. Ale tohle se ti dít prostě nemůže. Vygoogluj si nějaký techniky na zvládání vzteku a zapoj víc partnera, ať máš čas odpočinout a vypustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí