Silny vytok proc

Anonymní
27.11.23 09:53

silny vytok proc

Ahoj, už nějak týden, mám dost silný výtok. Mám čadto výtok ale tak silný, jsem ještě ne měla. Začalo to hustým tvarohovitým, který měl nažloutlou barvu, teď změnil konzistenci na hlenovitý a takový mléčný. Nevíte co to může způsobovat? Příspěvek davam anonymne. Dekuji za odpovědi :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
186
27.11.23 10:02

Ahoj, kouknu do své veštecké koule…Tak koule říká že bys měla zkusit zajít na gyndu ať na Tebe kouknou 8)..Ne není zač od toho tu jsem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35868
27.11.23 10:30
@Anonymní píše:
Ahoj, už nějak týden, mám dost silný výtok. Mám čadto výtok ale tak silný, jsem ještě ne měla. Začalo to hustým tvarohovitým, který měl nažloutlou barvu, teď změnil konzistenci na hlenovitý a takový mléčný. Nevíte co to může způsobovat? Příspěvek davam anonymne. Dekuji za odpovědi :palec:

Zeptej se u doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
27.11.23 10:31

Kvasinky nebo zánět. Objednala bych se na gyndu určitě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.23 10:32

@JancaS84 ještě jsem nebyla, je mi 15, už bych asi měla zajít no :think: jen jsem se tady chtěla zeptat zda nemá zkušenosti :)

• Citovat
  • Upravit
443
27.11.23 10:33

V 15 je nejvyšší čas začít chodit. Není se čeho bát, ale prevence je důležitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.23 10:37

@Zepel91 a to co jsi psala ty kvasinky nebo zánět, můžu se zepatat jak se to léči? jak jsem uz psala je mi jen 15 a ještě nic takovýho jsem nezažila

• Citovat
  • Upravit
443
27.11.23 10:42

Mastičkou, čípky nebo i antibiotiky. Tipla bych to spíš jen na kvasinky, může to svědět. Ale nejsem doktor a určitě se objednej. Rády se tyhle věci vracejí, tak je důležité se léčit.
Samozřejmě to nemusí být nic a vzhledem k věku to muže být způsobeno hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.23 10:43

@Zepel91 asi to budou ty kvasinky no

• Citovat
  • Upravit
4342
27.11.23 10:48
@Anonymní píše:
@Zepel91 a to co jsi psala ty kvasinky nebo zánět, můžu se zepatat jak se to léči? jak jsem uz psala je mi jen 15 a ještě nic takovýho jsem nezažila

predepise ti pravdepodobne zavadeci tabletky ci globule (lokalni ATB), v lehcim pripade mast (i ta se da aplikatorem zavadet dovnitr)… dela se to nejlepe na noc abys lezela
a co se tyka vysetreni tak se pravdepodobne opatrne podiva dovnitr (nemusis se bat, maji pomucky i na mlade divky), coz muze trosku studit a muze vatovou tycinkou udelat ster… nic hrozneho, nejmin prijemny bude ten ostych, ale az tam budes chodit na prevenci opakovane, tak si zvyknes ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.23 10:50

@maminaAJ a co je ten ostych?

• Citovat
  • Upravit
4342
27.11.23 10:53
@Anonymní píše:
@maminaAJ a co je ten ostych?

ze se stydis ;) jde o intimni vysetreni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.23 10:54

@maminaAJ aa jo, ja myslela že to je ještě nějake vyšetření :P promiň :zed:

• Citovat
  • Upravit
4342
27.11.23 19:33
@Anonymní píše:
@maminaAJ aa jo, ja myslela že to je ještě nějake vyšetření :P promiň :zed:

v pohode, slo mi o to abys zkusila byt uvolnena… hodne stesti u doktora, at jsi brzo zas v poradku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí