Silonky xxl
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
silonky xxl
Ahoj holky, nevíte kde by se daly koupit punčocháče větších velikostí? Nosím zhruba velikost 46 a do silonek běžně prodávaných v obchodech se nenacpu. Máte některá, co máte rovněž mohutnější pozadí, nějaké vyzkoušené? Klidně bych si připlatila, ale už mne trochu nebaví investovat peníze do největších možných punčoch, které mi prodavačka nabídne, a doma pak zjistit, že mám opět rozkrok někde v polovině stehen.
Díky za radu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
chtělo by to nějaký obchod galantérku (u nás to mají v obchodě kde mají knoflíky, stužky atd.)kde mají na výběr, taky nosím vel-. 44-46 a nemám problém, mají tam takový výběr že i barvu si vyberu podle sebe. v normálních obchodech(drogerky, hypermarkety)neseženu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jestli máš poblíž interspar, tak tam mají, nepamatuji si značku, ale byly super, a to nosím větší než 46
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
v Marks and Spencer jsem objevila XXL
já je zas sháním kvůli délce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co H&M nebo Lindex…? Mají tam módu pro větší, určitě budou mít i silonky…
- Citovat
- Upravit
Nejlepší od Bellindy, mají XXL XXXL a jsou parádní. Pro nás baculky k nezaplacení. ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky vy máte starosti? já jako chlap Vám poradím, zadejte do vyhledávače ARIES SHOP a máte tam výběr jako hrom ve velikostech a v barvách. taky je tam beru.
- Citovat
- Upravit
silonky
Zdravím silonky kupuji v Bille mají tam velikosti a ty větší jsou s dvojitým lemem jak na sedu tak vepředu, takže se bříško i zadeček v pohodě vejde
- Citovat
- Upravit