Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den,
nemáte někdo zkušenosti s golfáčem Silver Cross Pop Micro 2012?
http://www.malvik.cz/…-AKCE-HRACKA
Chtěli bychom koupit nějaký golfáč, hlavně kvůli cestování autobusem a vlakem.
Silver Cross Pop Micro 2012 nebo Silver Cross Pop sport nebo Chicco multiway. Tak s těmito třemi favority bojujeme
Dražší mám zakázaný ![]()
Díky moc za jakékoli přiklonění k některému z typů.
L.
Mám Multiway a nemůžu si ho vynachválit. Sice není nejlehčí ale i s malou (ta má přes 11 kg) ho do tramvaje vynesu sama, má větší kolečka, takže jsem zatím projela všechno, zatím mám v plánu s ním jezdit i přes zimu.. Je prostornej a madla jsou pro mě dost vysoko a hlavně je fakt stabilní, můžeš na něj pověsit kolik chceš tašek a ani se nehne.. Ty dva ostatní neznám, ale příjdou mi celkově menší a vypadají skladnější, takže na cestování bych asi zvolila je.. Ale na každodenní ježdění multiway.. Tak si vyber ![]()
Díky za příspěvek. Někde tu na diskuzi píšou, že se Multiway špatně skládá, že se musí oddělávat madlo. Je to fakt nějak složité?
My cestovaly s Manducou, jenže malá už má přes 10 kg a já ji nosím na břiše, abych mohla mít na zádech batoh. A už se to pronese. A do autobusu bychom se s velkým kočárem asi občas vůbec nevešly. Tak jsem myslela, že bych golfáč složila na zastávce a po vystoupení zase rozložila.
Díky. L.
@vykyluci jo madlo musíš sundat, ale to je záležitost několika vteřin.. Ale pak ho musíš někam strčit
A hlavně je i po složení dost velkej - máme Peugeota 308 a tam se do kufru nevejde pokud nesundáš kolečka.. Jestli to máš fakt na cestování, vzala bych ty Silver - píšou tam, že jsou kompaktní a jsou lehčí..
Ještě jednou moc děkuju. My máme starší Hondu civic, třídveřovou, takže žádné obří rodinné auto ![]()