Single dovolená

11
22.1.24 20:59

Single dovolená

Zdravím, byly jste nebo jely byste samy na dovolenou? Nemam s kým jet na dovolenou všechny kamarádky buď nechtějí nebo už mají svoje rodiny atd.. ale narazila jsem na dvě holky které bydlí na Maladivach (jejich instagram na. maledivy) a zařízují skupinovou dovolenou a mají tam zrovna termín pro single lidi kteří nemají s kým jet, vlastně by se tam sešla parta lidi kteří neměli s kým jet a 10 dni byli spolu. Zajímalo by me co si o tom myslíte je to divné jet s cizími lidmi na 10 dni na dovolenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
22.1.24 21:01

To bych popravdě jela radši sama. Než s lidmi, které vůbec neznám. To je pro mne spíše takové malé soukromé peklo ne dovolená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4897
22.1.24 21:32

Já bych do toho šla :) může to být zajímavá zkušenost. Vždycky se dá od skupiny trhnout a trávit si tam ten čas sama, kdyby ti třeba nesedli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.1.24 21:34

@Tichošlápek Noo toho se taky bojím, ale zase nechci se někde sama nudi :roll: ale hodně lidi si ty zájezdy chválí a když kouknete na jejich profil tak de zda ze si opravdu užívají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
23.1.24 07:41
@Danijela77 píše:
@Tichošlápek Noo toho se taky bojím, ale zase nechci se někde sama nudi :roll: ale hodně lidi si ty zájezdy chválí a když kouknete na jejich profil tak de zda ze si opravdu užívají :think:

Tak na sítě určitě nebudou dávat fotky jaká to byla hrozná otrava, že jo? Ber to s rezervou. Ale zase vyzkoušet to můžeš, nikde není psáno, že tam musíš být v kuse s nimi, když ti to nebude vyhovovat, tak se trhneš a půjdeš si po svém. A víš co? Bude to asi jako všude. S někým si sedneš a někdo ti sympatický nebude. Mám tu zkušenost, že je lepší nemít velká očekávání, pak nejsi zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
23.1.24 07:48
@Danijela77 píše:
Zdravím, byly jste nebo jely byste samy na dovolenou? Nemam s kým jet na dovolenou všechny kamarádky buď nechtějí nebo už mají svoje rodiny atd.. ale narazila jsem na dvě holky které bydlí na Maladivach (jejich instagram na. maledivy) a zařízují skupinovou dovolenou a mají tam zrovna termín pro single lidi kteří nemají s kým jet, vlastně by se tam sešla parta lidi kteří neměli s kým jet a 10 dni byli spolu. Zajímalo by me co si o tom myslíte je to divné jet s cizími lidmi na 10 dni na dovolenou?

Jela jsem sama i na třítýdenní poznávačku a i na pár dovolených jen s dítkem, za mě naprosto v pohodě. Na tvém místě bych jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
23.1.24 07:50

Užívat užívat

:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3391
23.1.24 08:12

Zalezi co od toho ocakavas.
Niekto sa nudi ked je sam a vyslovene potrebuje inych ludi aby sa dokazal zabavit a uzil si to.
Niekto si dovolenku najlepsie vychutna ked je sam, nikto ho neriadi a moze mat program aky chce.

Same sa poznas najlepsie aby si vedela co je ti blizsie. Vyberaj podla toho co ty chces. Nedaj na fotky z instagramu. Ja ti mozem poslat foto zamku, ale to este neznamena ze ho vlastnim ;-) tak tie foto ber s velkou rezervou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
23.1.24 11:01

Ja bych teda jela radsi sama, idealne nekam, kam Češi moc nejezdi, ať češtinu ani neslysim:)
Byl by to krasny relax, tyden bez jakehokoli zohlednovani pozadavku nekoho jineho..
Cetla bych knihy, popijela kaficka, chodila behat, koupala se a ochutnavala dobroty.
Asi budu muset nekam odklidit celou rodinu:)

• Citovat
  • Upravit
1160
23.1.24 11:07

Na Maledivy? To mi přijde docela daleko na něco takového plus ty ostrovy jsou malé a kdyby sis chtěla jít po svým, asi nebude moc kam (kdyžtak mě prosím někdo opravte). Nedávno jsem někde viděla stránku, kde lidé píšou, kam a kdy jedou a že hledají parťáka, musela bych to dohledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
23.1.24 11:09

Kdybych byla single a neměla k sobě žádnou kamarádku, jela bych určitě na nějaký takový zájezd dle preferovaného typu dovolené. Pro mě teda Maledivy zrovna nejsou :mrgreen: ale líbí se mi, co dělá třeba CK Mundo, Alpina atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7719
23.1.24 17:29

Na instagramu bych něčemu takovému nevěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
23.1.24 23:58

Sama bych jela všema deseti, tohle ani za nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.1.24 13:05

@Danijela77 Ahoj, já bych s tebou klidně na Maledivy jela. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
24.1.24 13:08

Jezdím sama se psem, děti ponechávám na těch pár dní v roce prarodičům. Jsou to moje nejlepší dovolené :lol:
Ale tak daleko jen na základě IG bych se teda nevydala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí