Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím, byly jste nebo jely byste samy na dovolenou? Nemam s kým jet na dovolenou všechny kamarádky buď nechtějí nebo už mají svoje rodiny atd.. ale narazila jsem na dvě holky které bydlí na Maladivach (jejich instagram na. maledivy) a zařízují skupinovou dovolenou a mají tam zrovna termín pro single lidi kteří nemají s kým jet, vlastně by se tam sešla parta lidi kteří neměli s kým jet a 10 dni byli spolu. Zajímalo by me co si o tom myslíte je to divné jet s cizími lidmi na 10 dni na dovolenou?
To bych popravdě jela radši sama. Než s lidmi, které vůbec neznám. To je pro mne spíše takové malé soukromé peklo ne dovolená ![]()
Já bych do toho šla
může to být zajímavá zkušenost. Vždycky se dá od skupiny trhnout a trávit si tam ten čas sama, kdyby ti třeba nesedli ![]()
@Tichošlápek Noo toho se taky bojím, ale zase nechci se někde sama nudi
ale hodně lidi si ty zájezdy chválí a když kouknete na jejich profil tak de zda ze si opravdu užívají ![]()
@Danijela77 píše:
@Tichošlápek Noo toho se taky bojím, ale zase nechci se někde sama nudiale hodně lidi si ty zájezdy chválí a když kouknete na jejich profil tak de zda ze si opravdu užívají
Tak na sítě určitě nebudou dávat fotky jaká to byla hrozná otrava, že jo? Ber to s rezervou. Ale zase vyzkoušet to můžeš, nikde není psáno, že tam musíš být v kuse s nimi, když ti to nebude vyhovovat, tak se trhneš a půjdeš si po svém. A víš co? Bude to asi jako všude. S někým si sedneš a někdo ti sympatický nebude. Mám tu zkušenost, že je lepší nemít velká očekávání, pak nejsi zklamaná.
@Danijela77 píše:
Zdravím, byly jste nebo jely byste samy na dovolenou? Nemam s kým jet na dovolenou všechny kamarádky buď nechtějí nebo už mají svoje rodiny atd.. ale narazila jsem na dvě holky které bydlí na Maladivach (jejich instagram na. maledivy) a zařízují skupinovou dovolenou a mají tam zrovna termín pro single lidi kteří nemají s kým jet, vlastně by se tam sešla parta lidi kteří neměli s kým jet a 10 dni byli spolu. Zajímalo by me co si o tom myslíte je to divné jet s cizími lidmi na 10 dni na dovolenou?
Jela jsem sama i na třítýdenní poznávačku a i na pár dovolených jen s dítkem, za mě naprosto v pohodě. Na tvém místě bych jela.
Zalezi co od toho ocakavas.
Niekto sa nudi ked je sam a vyslovene potrebuje inych ludi aby sa dokazal zabavit a uzil si to.
Niekto si dovolenku najlepsie vychutna ked je sam, nikto ho neriadi a moze mat program aky chce.
Same sa poznas najlepsie aby si vedela co je ti blizsie. Vyberaj podla toho co ty chces. Nedaj na fotky z instagramu. Ja ti mozem poslat foto zamku, ale to este neznamena ze ho vlastnim
tak tie foto ber s velkou rezervou.
Ja bych teda jela radsi sama, idealne nekam, kam Češi moc nejezdi, ať češtinu ani neslysim:)
Byl by to krasny relax, tyden bez jakehokoli zohlednovani pozadavku nekoho jineho..
Cetla bych knihy, popijela kaficka, chodila behat, koupala se a ochutnavala dobroty.
Asi budu muset nekam odklidit celou rodinu:)
Na Maledivy? To mi přijde docela daleko na něco takového plus ty ostrovy jsou malé a kdyby sis chtěla jít po svým, asi nebude moc kam (kdyžtak mě prosím někdo opravte). Nedávno jsem někde viděla stránku, kde lidé píšou, kam a kdy jedou a že hledají parťáka, musela bych to dohledat.
Kdybych byla single a neměla k sobě žádnou kamarádku, jela bych určitě na nějaký takový zájezd dle preferovaného typu dovolené. Pro mě teda Maledivy zrovna nejsou
ale líbí se mi, co dělá třeba CK Mundo, Alpina atd…
Jezdím sama se psem, děti ponechávám na těch pár dní v roce prarodičům. Jsou to moje nejlepší dovolené ![]()
Ale tak daleko jen na základě IG bych se teda nevydala.