Single dovolená

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sandra.B1
24.1.24 16:18

Pokud s cizími lidmi, tak jedině na organizovaný zájezd od cestovky. Na nějaké soukromé inzerce bych nekývla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.24 09:49

Nejela jsem takhle na hromadný zájezd, ale byla jsem předloni sama v Řecku. Nebylo to špatné, ale znovu takhle nepojedu - jsem sice introvert, ale zároveň velmi ukecaná a chybělo mi s kým si povídat. A to jsem se tam seznámila s pár lidma a trošku jsme pokecali, ale nebylo to ono.
Takže kdybych někdy jela někam sama, tak leda právě na takto hromadný zájezd, kde bych měla možnost s těmi lidmi trávit víc času dohromady. Na druhou stranu bych se bála, že si nesednem.
Zpětně hodnotím dovolenou jako hezkou, ale ty pocity po dovolené a během dovolené byly smíšené. Ale dobrá zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
402
27.1.24 22:03

Klidně bych jela sama, ale asi spiš se známou prověřenou cestovkou než s nějakými holkami z Malediv. Nebo ony mají nějakou firmu s recenzema? Na instagramu je hromada fejkových profilů, jak by taková dovolená probíhala? Holky by ti řekly pošli peníze sem na účet a my ti tu zařídíme ubytování a program?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
27.1.24 22:15
@Anonymní píše:
byla jsem předloni sama v Řecku…chybělo mi s kým si povídat.
Zpětně hodnotím dovolenou jako hezkou, ale ty pocity po dovolené a během dovolené byly smíšené. Ale dobrá zkušenost.

Tohle nebude problém single dovolené ale spíš potřeby sdílet podobné zážitky s někým blízkým. Ty tu potřebu máš, jiný lidé ji mít nemusí. To je vidět na současném trendu solo cestovatelů, kteří cestují po světě s batohem a sami a všude to vychvalují. To pozná člověk nejlépe sám, názor jiných lidé je v tom zbytečný. Já jsem zažila solo dovolenou a taky musím přiznat že vím že kdybych tam byla s někým mě blízkým tak bych si jí užila o 50% více. A byla jsem rada že jsem jela a neseděla doma na zadku. Přitom nemám problém jít sama do kina, do divadla, do kavárny, najíst se někam nebo do zoo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
27.1.24 22:20

Já jsem takhle jezdila po rozchodu s ex, tady u nás hory, Vary, dokonce i Řecko a bylo to super. Člověk si vyčistí hlavu, podívá se kam chce a kdy chce.
Vždy jsem si udělala plán, který den kam a bylo to fakt super.
Jen nevím, Maledivy jsou tak nějak dost z ruky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.24 13:56
@chloe07 píše:
Tohle nebude problém single dovolené ale spíš potřeby sdílet podobné zážitky s někým blízkým. Ty tu potřebu máš, jiný lidé ji mít nemusí. To je vidět na současném trendu solo cestovatelů, kteří cestují po světě s batohem a sami a všude to vychvalují. To pozná člověk nejlépe sám, názor jiných lidé je v tom zbytečný. Já jsem zažila solo dovolenou a taky musím přiznat že vím že kdybych tam byla s někým mě blízkým tak bych si jí užila o 50% více. A byla jsem rada že jsem jela a neseděla doma na zadku. Přitom nemám problém jít sama do kina, do divadla, do kavárny, najíst se někam nebo do zoo.

To máš pravdu, ale je to dobrá zkušenost a bez ní bych nevěděla, že potřebuji opravdu parťáka na dovče.

Je pravda, že krátká (třeba dvě noci) je ok. Třeba takhle jsem byla na wellness. Takže je to potřeba vyzkoušet.

• Citovat
  • Upravit
2997
29.1.24 14:02

Doufám, ze nikdy nebudu muset jet na dovolenou sama, tedy, ze to nebudu muset řešit. Nic pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
11.2.24 11:15

Nejsem single ale byla jsem na dovolené s manželem loni a pak i sama.
Jelikož měl nařízenou dovolenou kdy jí jsem nemohla mít já v zimě tak neměl tolik dnů a mě se chtělo k moři ještě.

Nechtěla jsem s nikým sdílet pokoj. Byla jsem v egyptě bylo to super, vůbec jsem se nenudila často jsem šnorchlovala a taky jsem se tam s češkou potkala a pak jsme si semtam pokecali a tak takže pohoda.
Takhle přes cestovky bývá hodně čechů. Za sebe to doporučuji.

Jediná nevýhoda že pro jednoho je to dražší protože jsou pokoje minimálně pro 2 a za ten se doplácí ale nebylo to zas tak hrozny. Taky se dá domluvit dopředu dle hotelu přes fb kdo tam pojede a už se domluvit dopředu že se k někomu přidáte třeba na výlet šnorchl atd. Hezkou dovču! vůbec se toho nebojte a pokud umíte něco anglicky tak budte ještě víc
v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario