Sinsay dětské velikosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Sinsay dětské velikosti
Ahoj, prosím o radu. Potřebuju synovi koupit mikinu a takovou, jakou bych si představovala jsem našla jen v sinsay. Stejně i nátělník. Malý měl v říjnu 3 roky, takže má velikost 104, ale dost oblečení ještě oblíká 98. Jaké máte zkušenosti s velikostí v sinsay?? Menší, větší, nebo normální?? Jestli mám objednat 104, nebo spíše 110?
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Určitě 110. Některé oblečení po vyprání se zmenší o číslo. Stalo se mi to asi 2 tepláků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Menší, mnohem menší, plus jestli to davas do susicky, tak ber aspoň dvě čísla větší. Náš tříletý odtamtud nosí velikosti na 5 let a to není žádný obr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super, moc díky za zkušenosti. Po pravdě jsem mu na léto naobjednavala milion triček a kratasu ve slevě, ale jak tak vidím v malé velikosti
ještě jsem to nevybalila, ať to mám pohromadě před létem. No, to bude super překvápko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já objednávala někdy na podzim trička a ty přišly celkem obrovské. Teď jsem brala mikiny a ty přišly zase tak o velikost menší
. Jinak dcera necelé 3 roky nosí těď jejich 104, tak bych vzala klidně 110.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupovala jsem v kamenným trika a ty jsem vzala v běžný velikosti co nosí, pak jsem ještě objednávala něco na netu a radši jsem vzala oboum o číslo větší, staršímu je mikina větší, ale jemu to nevadí, mladšímu tak akorát bych řekla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vnuk ma 3 roky, vel.104 a zimni bunda ze Sinsay vel110 je akorat.
Ted jsem v Sinsay byla v kamenném obchode a to obleceni, strasny hadry. Zlaty Pepco, tam mají teplacky ze 100%bavlny, v Sinsay slaboucka průhledná smes bavlna- polyester
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupovala jsem dceři, velikost 110, vzala jsem velikost 116 s tím, že jí to déle vydrží, ale má to akorát
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera (3,5 roku) nosí běžně vel. 98/104. V Sinsay tepláky vel vel. 104 sedí na délku, ale v pase jí to plave, že to ani šňůrka nestáhne. Ale trička a mikiny jsou jí ve vel. 104 akorát, takže klidně kupuji o číslo větší. Syn má o číslo míň než dcera (2,5 roku) a máme ten samý problém s teplákama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak jsem dnes byla v kamenném obchodě, a to co na eshopu nabizejí ve slevě, tak tam mají ještě mnohem levněji. Například mikina na eshopu za 179 kč, v kamenném 119kč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit