Sinsay - oblečení pro miminko

13.1.23 19:09

Sinsay -Oblečení pro miminko

Ahojky,
jaké máte prosím zkušenosti s oblečením pro miminko ze Sinsay.
Zítra se tam chystám, tak ať vím co má cenu kupovat a co ne. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6180
13.1.23 19:14

Je to fast fashion šitá dětma v Bangladéši z látek barvených bůhvíčím. Na starší děcko už to tolik neřeším, spotřební trička do školky proč ne, ale na miminko bych tam nekoupila. Raději HM či Lindex ačkoliv si nedělám iluze že je to výrazně lepší, ale snad aspoň o něco. Aspoň ta kvalita je jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
13.1.23 19:22

Kupuji, nám vyhovuje. Nevím kde se šije ale řekla bych tam, co Lindex a podobne.
Prezije to časté prani, sušení v sušičce a když se to zničí tak mě to nemrzi.. 🙂 na omak je to příjemná bavlna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.23 19:28

Mám a měla jsem toho dost. :nevim: prostě oblečení za pár kaček akorad na mimino brát o číslo větší! Jejich třeba 80 už je Knop.
Lindex teda taky jako žádnej šladr. Barva rychle vyhlédne :nevim:. A odmítám davat tisíce za pár kousků. Za tu cenu mám třeba v pepcu nebo sinsay „pul“ skříně. Mimina rychle rostou a upřímně, je jim putna v čem jsou oblečený :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
578
13.1.23 19:29

Taky kupuju. Skoda, ze nemaji zavinovaci bodycka (jestli se neco nezmenilo). Nijak mi to nepustilo barvu, neroztahlo se moc, za tu cenu uplne v pohode.
Jen to obleceni je malicko mensi nez psana velikost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
13.1.23 19:29

Taky mám. Taky kupuju o číslo větší :nevim:. Ve výprodeji na jejich stránkách se dají koupit věci za pár kaček :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
13.1.23 19:39

Nic moc, hlavně to chce kupovat větší, strašně se to srazí, co sem dala do susicky je tak o dvě čísla menší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
13.1.23 19:48

Musíš to osahat. Některý materiály jsou strašný. Řekla bych něco jako Pepco. Kvalita nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18648
13.1.23 19:55

Brát o číslo větší a počítat s tím, ze po jednom vyprani na tom budou díry z pustenych Ok, seprany tisk… no znacka na prd, ale triko v akci pro kluka za 35 Kč na pisek… no klidne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
13.1.23 20:03
@Anonymní píše:
Mám a měla jsem toho dost. :nevim: prostě oblečení za pár kaček akorad na mimino brát o číslo větší! Jejich třeba 80 už je Knop.
Lindex teda taky jako žádnej šladr. Barva rychle vyhlédne :nevim:. A odmítám davat tisíce za pár kousků. Za tu cenu mám třeba v pepcu nebo sinsay „pul“ skříně. Mimina rychle rostou a upřímně, je jim putna v čem jsou oblečený :nevim:.

Tak to se pleteš, že miminům je putna do čeho je oblečeš. Ty hnusy z barev z oblečení má přímo na kůži. O kvalitě tohohle oblečení si nemyslím nic pěknýho. Zásadně jsem kupovala po bazarech stokrát vypraný kvalitní značky, abych si byla jistá, že bude co nejčistší. Vřele podoporučuju občas vypustit pračku do vany, abyste si mohly prohlédnout, co všechno se z oblečení uvolňuje i po několika vypráních.

• Citovat
  • Upravit
6180
13.1.23 20:06
@Anonymní píše:
Lindex teda taky jako žádnej šladr. Barva rychle vyhlédne :nevim:. A odmítám davat tisíce za pár kousků. Za tu cenu mám třeba v pepcu nebo sinsay „pul“ skříně. Mimina rychle rostou a upřímně, je jim putna v čem jsou oblečený :nevim:.

Lindex vydrží nekonečno praní a sušení v sušičce a ještě ho dobře prodám :nevim: Putna jim to je, ale jejich kůži to putna neni. Radši si dám práci a koupim míň kvalitnějšího oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
13.1.23 20:06

Pepco a Sinsay miminku rozhodně ne. Dceři je 9 let, takže nějakej ten hadr na trénink nebo TV cajk. Ale uplný mimoušek by měl lepší H&M, Lindex, C&A apod. Projdi si to, mívají fajn slevy. Brávám mláďatům kolikrát za zlomek ceny :kytka:

• Citovat
  • Upravit
18648
13.1.23 20:32

Já ještě v akci kupuju george z anglie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8487
14.1.23 08:40

V Sinsay to chce brát vždy min o jedno číslo větší. Taky určitě si ten materiál ošahat. Za mě teda lepší Pepco nebo Kik - tam vydrží oblečení po praní, nežmolkuje apod. (zatím jsme měla vždy jen pozitivní zkušenosti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
14.1.23 10:41

Asi něco jako Pepco, hlavně by mě stvala ta menší velikost.

Velikostně nejlepe sedí HaM, to odpovídá, i když občas se tam drobný úlet také najde. Má podle mě i nejlepší poměr cena/výkon.

FaF, Pepco, Sinsay - menší, Lindex - o hodně větší, přímo obrovské. Oboje mě štve a tak to moc nekupuju. I když to Pepco mi přijde, ze se trochu spravilo a ze v poslední době to celkem i odpovídalo, byla jsme tam naposledy v lete. Taky CaA je o číslo menší. Lidl - často strasne široký (hlavně bio bavlna) a o něco větší. Nebiobavlna z Lidlu je naopak někdy strasne úzká :lol:

Kitikate odpovídá úplně přesně, ale je dražší. Mají ale opravdu kvalitní, prijemne materiály a zajímavé potisky.

Marks and Spencer taky odpovídá, má velmi prijemne materiály, ale taky je dražší.

Reserved - užší, ale velikostně odpovídá celkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat