Sinsay - oblečení pro miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
452
14.1.23 10:55

Měla jsem že sinsay body a skoro všechny se hned vytahaly okolo krku. Jen ty na patentky byly docela fajn. Co mě vyhovuje jsou letni pyzamka, ale jinak už tam nenakupuju. Oblibila jsem si značku george, tak vetsinou sháním tu… něco staršího na zničení a něco nového do města a vím, že v klidu vyuziju i na případně další dítě. Body ze sinsay všechny uz letely směr koš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
8.2.23 14:42

Bodíčka bych kvalitou popsala takto:

• Pepco katastrofa (dvě přežily, pět se jich ožmolkovalo hned po prvním praní)
  • Sinsay ušel (dvěma bodíčkům z deseti se udělala u patentků po chvíli dírka, ale tvar celkem držely)
  • Reserved vzhledem k ceně trošku zkamal (potisk byl hned dole)
  • Lidl vzhledem k nízké ceně dobrý (tendence k vytažení do šířky), úplně stejná body jako v Lidlu jsem sehnala od Next, ale byly o dost dražší
  • nejlepší byly body z CaA, ty opravdu držely tvar i potisk

Legíny a mikiny jsou super z Lidlu.
Ze Sinsay teď máme ještě overaly na spaní (cenově bezkonkurenční, nesepraly se, nedírkují se, ale na den bych je nedala, protože nemají domyšlené ty lemy okolo patentek, dělá to jakoby očka a holce by tím táhlo do nohavice, ale na spaní to nevadí, když je přikrytá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18705
8.2.23 14:51

@Ginny13 me třeba Sinsay body pustily očka a srazily se na délku. Super je britský george. Před brexitem ve slevě jedno body z multipacks vyslo na 40 Kč v kvalitě CA :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14668
8.2.23 16:46

@Ginny13 CaA teda vůbec nemám rada, všecky ty věci co mám jsou o číslo menší a některá bodycka vyloženě hadrovitá jak z Pepca 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.23 13:20
@Lily Evans píše:
Je to fast fashion šitá dětma v Bangladéši z látek barvených bůhvíčím. Na starší děcko už to tolik neřeším, spotřební trička do školky proč ne, ale na miminko bych tam nekoupila. Raději HM či Lindex ačkoliv si nedělám iluze že je to výrazně lepší, ale snad aspoň o něco. Aspoň ta kvalita je jinde.

Zato HM nebo Lindex je top kvalita, šitá ve 100% fér podmínkách, která vydrží věky :roll: tak určitě… :roll: hlavně, kdo má na vyhazování, ať kupuje body třeba za 2 litry, vždyť ti ty děti nosí měsíc :lol: ja jsem spokojená se Sinsay…

• Citovat
  • Upravit
6180
17.2.23 13:49
@Anonymní píše:
Zato HM nebo Lindex je top kvalita, šitá ve 100% fér podmínkách, která vydrží věky :roll: tak určitě… :roll: hlavně, kdo má na vyhazování, ať kupuje body třeba za 2 litry, vždyť ti ty děti nosí měsíc :lol: ja jsem spokojená se Sinsay…

Však říkám že o podmínkách si nedělám velký iluze, ale HM a Lindex věci mi vynosily dvě děti a ještě to prodávám nebo vyměňuju dál. Takže alespoň ta stopa není tak velká, protože jedno body odnosí tři, čtyři děti. Chápeš? Cost per wear je tím pádem taky nižší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.23 14:40
@Lily Evans píše:
Však říkám že o podmínkách si nedělám velký iluze, ale HM a Lindex věci mi vynosily dvě děti a ještě to prodávám nebo vyměňuju dál. Takže alespoň ta stopa není tak velká, protože jedno body odnosí tři, čtyři děti. Chápeš? Cost per wear je tím pádem taky nižší.
:mrgreen:
mně nosí mnohdy i věci ze Sinsay nebo z Pepca třetí dítě… :mrgreen: mnohdy to vypadá jak nový, jo semtam se něco sežmolkuje nebo vytrhne patent, ale tak to hold vyhodim a nebolí mě to…jinak máme hafo věcí z HM, Lindex, CA, Next…a kvalita mi připadá velmi podobná, tam mě ale už trochu bolí, když vyhazuju bodyčko Next po 1 děcku, protože už je žmolkaté :,(
  • Citovat
  • Upravit
155
17.2.23 14:51

Lindex má větší velikosti

A vážně má více z vás zkušenost, že jsou věci z Lindexu obří? My máme většinu Lindex a velikosti podle mě sedí věku… jako mohu dát v pohodě menší velikost většímu dítěti, ale sedí i ta správná a u něčeho dokonce i ta větší… takže to oblečení vlastně může nosit dost dlouho. Přitom dítě mám tak průměrně veliké, tak mě překvapuje tenhle názor na Lindex velikosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat