Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte prosím někdo kočárek, který má opravdu širokou hlubokou korbu? Alespoň 38 cm vnitřní rozměr. Dceři jsou 4 měsíce a má 7kg. Chtěla bych jí přes zimu ještě vozit v hluboké korbě, aby se tam vešla s fusakem a nebyla úplně zmáčklá. Máme aktuálně oyster a korbička je malinká. Už teď se tam vejde jen tak tak. Moc díky.
Nedám dopustit na hlubokou korbu Dorjan Prestige Butterfly… Děti v ní byly do cca 1. roku…
@Mejj píše:
Máte prosím někdo kočárek, který má opravdu širokou hlubokou korbu? Alespoň 38 cm vnitřní rozměr. Dceři jsou 4 měsíce a má 7kg. Chtěla bych jí přes zimu ještě vozit v hluboké korbě, aby se tam vešla s fusakem a nebyla úplně zmáčklá. Máme aktuálně oyster a korbička je malinká. Už teď se tam vejde jen tak tak. Moc díky.
Všechny kočarky takko ballila a parádní do lesa a prostě do terénu ![]()
@Mejj my teda máme velké mimino vozili jsme ho v hluboké korbě do 8mesicu, klidně by se vešla do 10m, ale jeli jsme na dovolenou a zvykli jsme si na sporťák. Kočárek máme Baby Design Lupo Comfort. A super i do terénu, používám si sporťák a jsem z něho nadšená. Teď ho nahradil Baby Design Husky
Cybex Priam má snad nejprostornější korbu. Vozila jsem přes rok chlapečka a na druhé budeme pořizovat znovu. Doporučuji
Hodne zalezi, jaky mas fusak.
Chce to neco na zpusob „spacak mumie“, co obepne muminko a neni to neskladna hromada chlupu.
Ja mela Herqules Raptor 3 spin, ted ho prodavam. Dcera byla v korbicce do 1 roku a to byla velka. Ditko je krasne chraneno pred mrazem.
@Mrs. S Na tu značku jsem už myslím koukala. Tak tk ještě projdu.
@Mejj píše:
@Lucie_Sx mám myslím aesthetic. Celkem široký…
Hm, koukam na nej, ten je fakt velky, spis do sportaku.
Vyjel na me i Aesthetic Outdoor a neco takoveho jsem myslela. Ja mela podobny od Little Angel (jiny tvar, nez je ted ten novy).
@Lucie_Sx máme ten city 3v1. První dcera se narodila v listopadu, tak byla na zimu mrnava. Ta druhá v létě a je to trochu otesanek ![]()
Miminka mají stísněný pocit rádi, toho bych se nebála, musíš jen vybrat vhodný fusak ![]()