Sirup proti kašli dr.Weiss?

64
27.11.13 14:19

sirup proti kašli dr.Weiss

Dobrý den maminky, chtěla bych se zeptat na zkušenost s tímhle sirupem. Malý měl Erdomed, ale i po dobrání už víceméně 4týdny kašle. Nechala jsem ho pár dnů bez ničeho, aby to rozdýchal sám, ale když ho slyším jak neustále pokašlává, tak jsem koupila tenhle sirup. Chtěla jsem nějaké bylinky…První dávku dostal v pondělí večer. Včera dvě dávky, kašlal dnes v noci-po dlouhé době v noci, ale zdálo se mi, že vykašlává a ráno snad hodinu. Nevím, máte někdo zkušenost, za jak dlouho by se měl ten hlenovitý kašel uklidnit? Díky za napsání, je mi jasné, že je to individuální, ale pár rad nikdy neškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4029
27.11.13 14:29

Taky používám. Měla jsem ho pro malého i pro sebe (jsem těhu). U kluka (2r 5m) jsem kombinovala se Sinupretem a akutní kašel byl do 3 dnů pryč, do týdne komplet fuč. Taky ráda používám Stodal - ten je čistě přírodní homeopatikum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
27.11.13 14:31

Taky bereme. Za začátku jsem to na noc kombinovala s Robitusinem, teď už jen dr. Weiss. Ještě malinko kašle, trvalo to cca 14dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
27.11.13 14:44

@AlenkaH

Myslíš sirup STOPKAŠEL od dr. Weisse - směs těch 5 bylinek, co obsahuje??
Ano, zkušenosti máme, je výborný, syn ho bere aktuálně, koupila jsem ještě jedno balení. Navíc jsou tam i betaglukany, takže podporuje imunitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
27.11.13 14:44
@Kaspinka píše:
Taky bereme. Za začátku jsem to na noc kombinovala s Robitusinem, teď už jen dr. Weiss. Ještě malinko kašle, trvalo to cca 14dní.

a jak jste to s tím utišujícím kombinovala? Sirup píšou dát na spaní, tak nevím jak mu pomoct s utišením na noc…děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
27.11.13 14:46

@AlenkaH

jestli myslíš ten STOPKAŠEL - tak ten se bere 2× denně - ráno a odpoledne, nejpozději okolo 17. hodiny, vyloženě na noc ne. Obecně ty bylinné sirupy na odkašlání nedávat vyloženě až na noc…nejpozději okolo té páté odpoledne.

Na noc potom třeba Stoptussin…- okolo osmé večer, aby to bylo vyloženě až na noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
27.11.13 16:38
@Gerberka píše:
@AlenkaH

jestli myslíš ten STOPKAŠEL - tak ten se bere 2× denně - ráno a odpoledne, nejpozději okolo 17. hodiny, vyloženě na noc ne. Obecně ty bylinné sirupy na odkašlání nedávat vyloženě až na noc…nejpozději okolo té páté odpoledne.

Na noc potom třeba Stoptussin…- okolo osmé večer, aby to bylo vyloženě až na noc :mavam:

Přesně tak. žádný lék na odkašlávání se nedává na noc. To jen utišující. Malý je přes den ve školce, takže ráno jsem dávala Stopkašel, na noc Stoptussin.To asi týden a teď už dávám jen Stopkašel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
13.10.15 07:35

@Kaspinka
To mají asi ostatni maminky ve třídě radost 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
2.3.17 13:11

Ahojky :mavam: prosím, neměl by někdo dva výrobky od dr. Weisse? Potřebovali bychom dva čárové kódy. Poštovné samozřejmě uhradím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
2.3.17 14:18

Ahoj, já mám doma ten STOPKAŠEL - myslíš jako vystřihnout z krabičky ten čárový kód a poslat ti ho? Dva nemám, jenom ten jeden STOPKAŠEL, třeba se ti ještě někdo ozve…když tak napiš do SZ. ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
2.3.17 14:21

Taky mám doma jeden stopkasel ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
2.3.17 14:22

Taky mám doma jeden stopkasel ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
2.3.17 14:32

Jste moc hodné, že jste se ozvaly. Ještě když tak počkám, jestli se neozve někdo, kdo má dva, pak se popřípadě ozvu. Ano myslím vystřihnout z krabičky kód a poslat. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
3.3.17 18:50

@asanUK @Gerberka holky, můžu vás teda poprosit o poslání těch kódů? A mám poslat obálku se známkou nebo peníze na účet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
3.3.17 19:15

@Bebunka85 napiš mi do sz adresu kam to poslat. A chceš to obyc nebo doporučene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí