Sirup z máty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
174
29.9.15 08:12

Sirup z máty

Ahoj, potřebuji poradit ohledně sirupu z máty. :) Našla jsem spousta receptů, jak tento sirup udělat, už jsem ho i zkoušela ale vydržel mi pouze 1 týden a pak se mi zkazil. :zed: což je škoda :roll:.Tak to nevzdávám a zkusím ho znovu. :D. Kdo má s tímto zkušenosti, tak se ptám- vaří se sirup když se tam přidává cukr a kyselina citronová a nebo se nesmí vařit a pouze jenom zahřívat na cca 70 stupnů. :roll: Všude totiž píšou něco jiného. Někde, krátce povařit, někde zase že né jenom zahřívat, tak nevím. :roll:.Je mi jasné, že se nakládá máta do studené převařené vody ale ten konec… :nevim:.No a pak to skladování: je vhodná i lednice? nikde jinde totiž chlad nemám :zed:.Všem moc děkuji za odpověd. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
872
29.9.15 09:13

https://www.emimino.cz/…stav-235753/

jsou tam tipy a recepty aj na bylinkové, tak jukni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
29.9.15 09:21

Já dělala teda sirup šalvějový, ale princip bude asi stejný. Zahřála jsem pak na 60 stupňů, nalila do skleniček od přesnídávek a otočila dnem vzhůru. Chytlo to pěkně a mám je už měsíc ve spíži a nic jim není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
29.9.15 09:51

Ja dělala meduňkový, princip bude stejný. Luhovala jsem to, pak cukr, kyselina a zahřála jsem to asi na 40.V lednici to mam Dobře už 2 měsíce a ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
29.9.15 12:13

A jak dlouho pak ty sirupy vydrží? je to jako uvařit a spotřebovat do 3 měsíců nebo vydrží půl roku udělaný ve sklepě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí