Síť proti hmyzu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Ssd
143
5.4.16 10:05

Síť proti hmyzu

Zdravím :kytka:,

mám pár otázek na sítě proti hmyzu. A) je vidět (zevnitř) nebo je víceméně nepostřehnutelná a nebrání světlu?
B) chtěla bych rolovací nebo nějakou vytahovatelnou doporučily byste mi nějakou?
Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
270
5.4.16 10:11

Já mám v okně úplně obyčejnou síť co se v obchodě koupí do 50Kč je tam ten nalepovací pásek a z druhé strany je to jak suchý zip :) Jinak já mám černou a jde přes ní krásně vidět ven :) jak kdyby tam nebyla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13742
5.4.16 10:18

Dobře je vidět přes černou, přes bílou špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
5.4.16 10:38

Máme černé, zasazují se do rámu okna, jsou prakticky neviditelné z obou stran…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.4.16 12:25
@Ssd píše:
Zdravím :kytka:,mám pár otázek na sítě proti hmyzu. A) je vidět (zevnitř) nebo je víceméně nepostřehnutelná a nebrání světlu?
B) chtěla bych rolovací nebo nějakou vytahovatelnou doporučily byste mi nějakou?
Díky :mavam:

máme dělané na míru, vidět je přes ně normálně, ani nevíš, že v oknech jsou. Ale nemáme stahovací, máme napevno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ssd
143
5.4.16 13:31

Jsem ráda, že je přes ně normálně vidět, ale já potřebuju lézt do okna a tak, takže musí být rolovací nebo takové. Máte zkušenost s nějakým eshopem nebo obchodem, který je po celé ČR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
5.4.16 22:08

Nevím odkud jste ale třeba v Bauhausu vím že mají různé druhy, a asi stejně na tom budou obchody stejného typu takže třeba Hornbach, Obi atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
2.6.17 09:00

Také si musím pořídit síťku, známa jí má a není skoro vidět, a myslím že na léto kdy je potřeba mít otevřená okna je to ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ssd
143
7.6.17 16:12

My jsme to nakonec vyřešili tak, že jsme si koupili u Climaxu. Myslím, že to stálo 1300, síť je „napevno“, ale na zimu ji sundáváme, a je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
20.9.17 10:16

Jde vidět jen trošku, podle toho jakou si koupíš, ale světlu určitě nebrání:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
16.7.18 08:27

Ahoj, obnovuji. Máte někdo sit - dvere - na dveřích, kde je klika? Ukázali byste fotku a napsaly cenu, at nam představu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný